marți, 14 noiembrie 2023

Trădarea Adevărului, Anna Shelley

Rugați-vă rozariul meu de lumină

Mama noastră binecuvântată spune:

Vă dau Rozariul meu de Lumină pentru zilele întunecate ce vor urma. Acesta este începutul suferințelor care preced necazul. Rugați-vă Rozariul meu de Lumină care dezvăluie adevărul și demască minciunile doctrinelor false ale Satanei care abundă în biserică în această zi!

Copiii mei, acoperiți-vă ochii și urechile de această apostazie! Nu abandonați adevărul care este cuvântul lui Dumnezeu. Stabiliți-vă credința în Fiul Meu, Isus Hristos. Întoarceți-vă la Fiul Meu care este salvarea voastră! Faceți-L Domn al vieții voastre pentru ca răscumpărarea să nu vă ocolească.

Priviți în sus pentru acea speranță binecuvântată care este răscumpărarea voastră care se apropie!

Așa vorbește Mama voastră iubitoare. 

Discernământ - Un mesaj de la Domnul

Isus explică:

Iubiții Mei, nu este încă sfârșitul, acesta este doar începutul suferințelor. Preocupați-vă și pregătiți-vă inimile. Eu vă iubesc cu o iubire veșnică! Așa vorbește Domnul.

CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ

 Gustaţi şi vedeţi cât de bun este Domnul, fericit omul care îşi caută refugiu în el! - Psalmul 34:8

15 Ascultaţi şi plecaţi-vă urechea! Nu vă mândriţi, pentru că Domnul vorbeşte!

16 Daţi Domnului Dumnezeului vostru glorie înainte să se facă întuneric, înainte să vi se lovească picioarele de munţii amurgului! Voi aşteptaţi lumina, dar el o va preface în umbra morţii, o va preface în negură. 17 Dar dacă nu veţi asculta, sufletul meu va plânge în taină pentru atâta mândrie, va lăcrima şi ochii mei vor vărsa lacrimi, căci turma Domnului este dusă în captivitate. - Ieremia 13:15-16-17

25 Aceasta este soarta ta, măsura calculată de mine pentru tine, zice Domnul, pentru că m-ai uitat şi te-ai încrezut în înşelăciune. Ieremia 13:25

https://beloved-shelley-anna.webador.com/betrayal-of-the-truth

Ascultați trâmbițele! Răscumpărarea voastră se apropie!

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail 

 În timp ce penele aripilor angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Fie ca binecuvântările harului și ale milei să se reverse asupra voastră în această zi,

în timp ce vă pregătiți inimile pentru Domnul și Mântuitorul nostru, Iisus Hristos!

Urmează un timp de judecată asupra acestei lumi rele și perverse care va începe atunci când va fi scos din drum cel care îl reține.

Pe măsură ce războaiele și zvonurile de războaie se intensifică, semnele din cer și de pe pământ se confruntă între ele. Corpurile cerești sunt zguduite perturbând câmpul magnetic care înconjoară pământul afectând elementele sale.

Pământul se chinuie, iar cerurile plâng, în timp ce mireasa se pregătește de plecare!

Priviți și rugați-vă la lumina lumânărilor voastre binecuvântate, veghind cu asigurarea acelei speranțe binecuvântate a revenirii Domnului nostru!

Atenție la trâmbițe! Răscumpărarea voastră se apropie!

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă voi apăra cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scriptură

35 Să fie coapsele voastre încinse şi luminile aprinse, 36 iar voi fiţi asemenea oamenilor care-şi aşteaptă stăpânul să se întoarcă de la nuntă ca să-i deschidă de îndată ce vine şi bate la uşă! 37 Fericiţi acei servitori pe care stăpânul, când va veni, îi găseşte veghind! Adevăr vă spun, se va încinge, îi va aşeza la masă şi, venind, îi va servi. - Luca 12:35-37

 https://beloved-shelley-anna.webador.com/a-message-from-saint-michael-the-archangel-1

Un comentariu: