duminică, 26 noiembrie 2023

O TRAGEDIE IMENSĂ ESTE FOARTE APROAPE DE A SE ÎMPLINI - 18.11.2023

Iubită fiică, eu sunt Sfânta Fecioară, vin la tine din ordinul Tatălui. Pregătește-te!

A sosit timpul, ora este fixată.

Această lună noiembrie va aduce multă suferință celor care sunt departe de Dumnezeu; începe timpul suferințelor.

Myriam, roabă a lui Dumnezeu, scrie-i poporului Său iubit: în numele Domnului nostru Isus Cristos, sunteți cu toții invitați la o adevărată convertire a inimii.

Pacea să domnească în inimile voastre, credința să fie fermă în voi! Răspândiți darurile lui Dumnezeu asupra tuturor oamenilor: să știi că furtuna care vine acum pe neașteptate va marca sfârșitul unui timp vechi.

Sfânta Fecioară Maria, împreună cu Sfântul Iosif și Sfântul Arhanghel Mihail, vor deschide porțile Raiului la coborârea lor pentru a-i ajuta pe adevărații creștini.

Acestea sunt cuvinte puternice! Omul nu le poate înțelege dacă nu se pune în ordine, urmându-l pe adevăratul și singurul Dumnezeu, Cristos Domnul. Întoarceți-vă inimile spre Cel Preaînalt, o, oameni; nu mai aveți timp, ferocitatea satanei va aduce sfârșitul groaznic. Această Omenire s-a lipsit de SCUT, merge pe urmele lui Lucifer, a abandonat Viața pentru a urma moartea!

Copii ai Ierusalimului, templul a fost sfâșiat de trădători: ca și atunci, doctorii Templului L-au vândut pe Fiul lui Dumnezeu!!!

O tragedie teribilă este foarte aproape de a se împlini, omul merge ignorant de ceea se va întâmpla în curând cu el. Tună mânia Tatălui, a Dumnezeului Atotputernic!

Iată dreptatea Lui! Dumnezeu nu va trece cu vederea: acesta este timpul anunțat de profeții lui Dumnezeu!!!

Pregătiți-vă, o, oameni, viețile voastre sunt în pericol, moartea vă cuprinde deja sufletele! Întoarceți-vă de urgență la Cel care v-a creat și care, cu o iubire infinită, așteaptă să vă primească înapoi, să fiți "ai Săi".

Pământul este pe cale să fie lovit de un asteroid, pregătiți-vă! O viață de chinuri și suferințe este pe cale să înceapă. Întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Iubire cu o căință sinceră, cereți iertare pentru păcatele voastre...cereți Milostivirea Lui.

Noaptea "întunecată" este deja asupra lumii!!! Convertiți-vă, copiii mei... convertiți-vă!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/11/19/una-tragedia-immane-e-vicinissima-a-compiersi/ 

Un comentariu: