marți, 21 noiembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 12, 13 și 14 noiembrie 2023

DUMINICĂ, 12 NOIEMBRIE 2023

Repostat: Infiltrați, 16 aprilie 2019

Fiii Mei, inamicul a făcut progrese în infiltrarea în biserica Mea. Aceasta nu este dorința Mea. Doresc ca voi să recunoașteți dușmanul atunci când este printre voi, să strigați păcatul pe care îl vedeți, să demascați înșelăciunea din mijlocul vostru.

În aceste vremuri care vin, acești infiltrați vor provoca multă distrugere în rândul poporului Meu. Ei îi vor face pe cei care încă nu Mă cunosc să se îndepărteze și să se descurajeze. Doresc ca voi să împiedicați ca acest lucru să se întâmple. Doresc ca voi să susțineți adevărul și să nu permiteți ca înșelăciunea să domnească în Casa Mea.

Priviți cu atenție pe unde mergeți, pentru că dușmanul vostru umblă căutând pe cine să devoreze. Doresc să nu fie poporul Meu sau Casa Mea".

https://www.facebook.com/photo?fbid=645898074373222&set=a.403808015248897

LUNI, 13 NOIEMBRIE 2023 - Lumea coboară în haos

"Copiii Mei, lumea din jurul vostru începe să coboare în haos. V-am spus că acest lucru se va întâmpla, iar acum este asupra voastră. Acum auziți zvonuri de războaie, dar în curând veți fi în ele. Nu vă temeți, ci continuați așa cum sunteți - crezând în Mine, urmându-Mă, slujindu-Mă.

În aceste războaie va fi multă moarte și distrugere și multe suflete pierdute vor intra în eternitate fără să Mă cunoască vreodată. Doresc ca voi să conduceți aceste suflete la Mine pe tot parcursul timpului vostru pe pământ. Nu vă temeți de ceea ce vă poate face omul, ci slujiți-Mă cu toată inima și să știți că Eu vă protejez până când vă va veni rândul să fiți chemați acasă.

Atunci, toate durerile care cuprind pământul vor fi în urma voastră."

https://www.facebook.com/photo?fbid=646405874322442&set=a.403808015248897

MARȚI, 14 NOIEMBRIE 2023

Repostat: Urmați-Mă, 8 aprilie 2014

"Poporul Meu, doresc să pășiți cu mare grijă în zilele care vin, căci vrăjmașul v-a întins multe capcane.

Mulți dintre ai Mei sunt ademeniți să se întoarcă la vechile păcate, fiind înșelați să creadă că acestea nu contează și că plata lor nu va fi severă. Aceasta este o minciună, copiii Mei, căreia trebuie să îi rezistați. Întoarceți-vă la Cuvântul Meu! Cei care sunt în Cuvântul Meu și în prezența Mea zilnic, nu vor fi înșelați în acest fel.

Mulți dintre ai Mei au obosit să facă binele și dușmanul i-a înșelat, făcându-i să creadă că revenirea Fiului Meu nu va avea loc curând. El va veni ca un hoț în noapte - fiți pregătiți - vegheați! Rugați-vă, copiii Mei! Nu rămâneți în urmă în răul care va urma după ce Eu îi voi lua pe ai Mei din lume, căci atunci va fi un loc întunecat și dureros.

Mulți dintre ai Mei au devenit mulțumiți - vă mulțumiți cu prea puțin de la Mine, iar Eu doresc ca voi să Mă căutați cu toată ființa voastră. Căutați-Mă cu pasiune - urmați-Mă. Urmați-Mă mult mai mult! De ce vă mulțumiți cu puțin, poporul Meu? De ce vă doriți mai mult de la lume și mai puțin de la Mine, Creatorul vostru?

Pentru cei care Mă urmează din toată inima lor, am pregătit răsplăți mari - cei care sunt săraci în lume, dar bogați în Mine, vor înflori brusc în prosperitate. Cei care sunt bolnavi în trup, dar bogați în Mine, se vor trezi brusc vindecați și sănătoși. Cei care tânjesc după perechea lor, dar se întorc la Mine, se vor găsi deodată căsătoriți și împliniți. Cei care căutați să faceți voința Mea și stați zilnic în prezența Mea, veți cunoaște și veți umbla în sarcinile voastre de sus!

Poporul Meu care tânjește după dreptate și urăște păcatul, care Mă urmează și stă în Cuvântul Meu permanent, i se va face dreptate, va fi vindecat și îndestulat. Zilele care urmează pentru voi, cei care trăiți pentru a face voința Mea, sunt într-adevăr foarte luminoase pentru că veți vedea slava Mea!"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=646909307605432&set=a.403808015248897

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere