vineri, 22 noiembrie 2019

AMERICA LATINĂ SÂNGEREAZĂ! O tragedie anunțată! De Luz de Maria

Convulsia care există în lume, nu numai în plan politic, social, economic și spiritual, este rezultatul a ceea ce omul poartă în interiorul lui și denotă haosul și tragedia acestei generații, care se revoltă concentrându-se pe propriul  ”eu”, astfel se formează tirania în om și se extinde în împrejurimile lui.
Omenirea a fost ghidată zeci de ani pentru a se goli de spiritualitatea ei și a crede că nu are nevoie de spirit pentru a continua să trăiască. Astfel, organizațiile internaționale de tot felul și-au atins obiectivele prin formarea unei creaturi umane goale, cu o mentalitate modernă care să practice revolta interioară, declanșatoare a dezorganizării în ființa sa care o determină să fie sclava tuturor.
Omul caută ceea ce nu știe că caută: poate dreptate, bunăstare, confort, ierarhie și alte pretenții particulare, diferite în fiecare caz, dar în această căutare, a lăsat în urmă pacea cu sine și pacea cu ceilalți. Această căutare păstrează azi America Latină într-o stare de agitație catastrofală despre care am fost avertizați din Cer cu ani în urmă și o vedem încă o dată, și încă o dată, în Sfintele Scripturi ca semne ale ultimelor timpuri.
Această ciumă merge din țară în țară și în acest moment evenimentele se conjugă în lume cu același tipar și în special în America Latină, în țări surori precum Chile, Bolivia, Argentina, Ecuador, Brazilia și urmează ceea ce mai trebuie să vedem sau să trăim.
Se caută dreptatea acolo unde Lui Dumnezeu nu I se dă ceea ce este al Lui, unde este total ignorat. Dumnezeu este retrogadat, spiritualitatea omului este izgonită și el nu se recunoaște păcătos, prin urmare omul refuză să se privească înlăuntrul lui.
Vedem ceea ce poartă pe dinăuntru creatura umană, ceea ce trăiește: un nivel de incertitudine chiar religios, unde confuzia a pus stăpânire pe Poporul Lui Dumnezeu și diviziunea îl ține într-o tensiune ce nu este întâmplătoare, ci cauzată.
Convertirea este necesară pentru om; semnele și semnalele spun unde ne găsim, ele nu trebuie căutate cu lupa, ci ne sunt arătate fără nici o îndoială, dar nu vrem să le vedem din persectivă spirituală unde se dorește estomparea Lui Cristos, El fiind singura cale de mântuire.
Omenirea a ajuns să aibă încredere în ea însăși, în autosuficiența ei acționând fără a depinde de altcineva decât de ea însăși. Este ceva întâmplător acum?
Omul se trădează pe sine ca rezultat al propriei frustrări înterioare, respingându-L pe Dumnezeu.
Atâtea Revelații care ne-au alertat despre cele mai esențiale din om și despre fiecare eveniment care face parte din ceea ce Domnul nostru ne confirmă ca îndeplinire a Revelațiilor. Cu toate acestea, nu vrem să vedem această parte a dezvoltării și a împlinirii, așa cum este, parte a infidelității creaturii umane față de Preasfânta Treime, fiind la final o trădare a omului față de el însuși.
Luz de Maria.

SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL, 26 OCTOMBRIE 2019
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru America Latină. Este atacată de comunism, ”tentaculul anticristului”. Libertatea este marele obstacol al acestui tentacul, dar care nu se găsește pe deplin; de aceea țările sărace vor deveni prizoniere ale marii puteri unice care asuprește popoarele pentru a-i preda pe copiii Lui Dumnezeu anticristului.

SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL, 10 NOIEMBRIE 2019
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu! Creșterea grupurilor satanice au atras convulsia peste America Latină.

SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL, 2 AUGUST 2019
NU CONTINUAȚI SĂ IGNORAȚI SEMNALELE ACESTOR TIMPURI! Convulsia se generalizează din țară în țară, din creatură umană în creatură umană, ca o plagă ce se extinde și se agață de mintea omului, împietrindu-i inima față de tot ce este bine.
Violența avansează din țară în țară și Cerul ne-a avertizat despre asta de mulți ani...

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 10 AUGUST 2011
Contaminarea cu ciuma violenței rămâne ACUM pe Pământ și această violență se va accelera din minte în minte și din țară în țară. Rugați-vă, rugați-vă pentru a combate această ciumă cu rugăciune și iubire față de Mama Mea și față de Mine.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 3 DECEMBRIE 2014
Teroarea ajunge din Națiune în Națiune..., violența este arma diavolului. NU UITAȚI CĂ EU ÎI VOI ZDROBI CAPUL LUI DIN NOU ȘI POPORUL PE CARE FIUL MEU MI L-A ÎNCREDINȚAT VA FI LIBER DE SCLAVIA CELUI RĂU, iar omul, după Purificare, va căuta pentru el singur Balsamul Mângâietor al Creatorului său, și Eu, ca Mamă a Iubirii, vă voi întâmpina în Inima Mea Imaculată.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 23 MARTIE 2017
În acest moment, omenirea ține atât de multă violență în inima ei pentru că a cedat slăbiciunilor sale, iar diavolul viclean vi le prezintă clipă de clipă ca să cădeți. Mă doare pentru voi, copiii Mei, Mă doare pentru direcția pe care ați luat-o și pe care nu doriți s-o abandonați.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 3 AUGUST 2017
Inconștiența omenirii agită violența asupra ei și această violență se extinde ca o ciumă dintr-o țară în alta până când devine incontrolabilă. Veți vedea cât de dificil este pentru omul reprimat să supraviețuiască fără ceea ce e necesar, dar dacă aveți credință cât un bob de muștar, nu vă va lipsi necesarul pentru a supraviețui, dacă aceasta este Voința Mea.
Începând cu anul 2010 am fost avertizați de evenimentele ce vor veni în diverse țări din America, insistând să ne rugăm pentru a diminua impactul răului...

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 25 MARTIE 2010
Rămâi în alertă, America de Sud! Rugăciunea ta trebuie să fie neobosită!

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 28 IUNIE 2010
Copii preaiubiți ai Inimii Mele Imaculate, comunismul a pus stăpânire pe națiuni puțin câte puțin, pe ascuns, și mulți dintre copiii Mei au căzut în mrejele lui. Azi vă chem să vă rugați cu forță pentru copiii Mei din Venezuela. America de Sud este în pericol.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 8 MARTIE 2010
Bolivia, privește la Mine!

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 18 APRILIE 2010
Rugați-vă, iubiții Mei; interveniți cu promtitudine pentru frații voștri. Este timp de lamentare, de unitate și mijlocire pentru Bolivia, Spania, pentru Statele Unite, Peru și pentru Olanda.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 9 IUNIE 2011
Rugați-vă pentru Brazilia și Chile, vor plânge amarnic.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 17 MARTIE 2012
Revoltele vor crește pentru a trezi din țară în țară pe omul care e bolnav de lipsă de adevăr. Insensibilitatea umană a L-a exilat pe REGELE nostru; caut inimi unde domnește adevărul, iubirea dăruită, decizia, caritatea, onestitatea și fraternitatea.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 8 IULIE 2015
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Ecuador și Chile, ambele vor suferi din cauza omului și foarte mult din cauza naturii.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 18 IUNIE 2016
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Venezuela și Argentina, pacea acestor țări se va destabiliza, mințile nebune și fanatice distribuie arme poporului care fără să știe de ce sau pentru ce, primesc ceea ce îi va face mai târziu să plângă, vor purta violența care va trezi națiunile lumii.

SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL, 20 MAI 2016
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Venezuela, suferă. Acest popor va continua să sufere atacurile comunismului. Mizeria îl duce la răscoală și aceasta la moarte, aliații comunismului vor îngrozi poporul.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 3 IANUARIE 2017
Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru Chile, va suferi, strigătele lor vor străbate precum aerul.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 22 IANUARIE 2017
Venezuela trăiește în umbră, în acea umbră există un arsenal de arme care o pune în pericol pe America. Comunismul nu a fost învins, ci și-a extins puterea armelor în întreaga lume și menține o dominare mai mare decât crede umanitatea.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 31 MARTIE 2017
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Chile, suferința nu se oprește, această națiune trebuie să se consacre Preasfintelor Noastre Inimi.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 5 MAI 2017
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Chile, această țară va suferi.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 20 SEPTEMBRIE 2017
COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
El mi-a vorbit de Chile și despre ceea ce va suferi această țară. De asemenea m-a informat că omul își va ridica nivelul lui de furie și ca atare, vor crește protestele și actele de vandalism în lume. Templele vor fi invadate și luate de rău pentru a împiedica ca credincioșii Lui Dumnezeu să se apropie ca să primească Euharistia.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 30 DECEMBRIE 2017
Rugați-vă copii, Chile și Ecuador suferă.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 11 DECEMBRIE 2018
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru frații voștri din Venezuela și Nicaragua; în față la atâta durere, cereți mijlocirea Mamei Mele cu un lanț de rugăciune în acest 12 decembrie, începând cu ora 15 în fiecare țară cu Sfântul Rozariu.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 18 OCTOMBRIE 2018
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, în rugăciunile voastre, cereți pentru țările care suferă și pentru cei care suferă de foamete. Nu uitați să vă rugați pentru Mexic, nu-i lăsați din rugăciunile voastre pe frații voștri din Venezuela și din Nicaragua.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 27 IUNIE 2018
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Venezuela, pământ încercat de durere și sfâșiat de foamete pentru a cauza moartea alor Mei.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Nicaragua, pământ scăldat în sângele copiilor Mei, țară prinsă în tentaculele răului.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 5 IULIE 2018
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Venezuela, suferă marea cruzime a asupritorilor.

SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL, 19 MAI 2019
Rugați-vă pentru Chile, suferă și voi ca Popor al Lui Dumnezeu, trebuie să vă rugați pentru această națiune.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 3 NOIEMBRIE 2019
Trebuie să plecați genunchii cu umilință în fața Fiului Meu dacă doriți să fiți liberi, dar liberi cu adevărat căci libertatea o găsiți în Fiul Meu.
Confuzia se generalizează și Poporul Fiului Meu se clatină din lipsă de CREDINȚĂ ȘI ÎNȚELEPCIUNE. Nu sunt puțini cei ce sunt separați de ADEVĂRATA CALE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu