miercuri, 20 noiembrie 2019

Maria Julianna, 24 octombrie 2019

Domnul Isus…
Deschide Sfânta Scriptură ” Matei 21, 13 „Este scris: «Casa Mea se va numi casă de rugăciune». Voi însă o faceţi peştera tâlharilor”.
„ Dragii Mei copiii! Biserica Mea și astăzi este făcută peșteră de tâlhari. Atât de adânc au decăzut încât au îndrăznit să ducă statuile dumnezeilor idoli în bisericile sfințite Mie. Aceși idoli sculptați, indiferent de ce reprezintă sunt demoni, draci. Înaintea lor se închină și pe aceștia îi adoră în locul Meu, Dumnezeul cel viu, Mântuitorul. Își vor primi pedeapsa. În vecii vecilor vor fi cu aceia înaintea cărora s-au închinat. Vor fi lipsiți de Mine, de vederea Sfintei Mele Înfățișări, de fericirea și viața veșnică pentru totdeauna.
   Copiii Mei! Voi să nu le urmați pilda! Rezistați lângă Mine până la moarte, chiar și atunci când aceasta v-ar costa viața. Uitați-vă la Mine, pe cruce: Și Eu mi-am dat viața pentru voi. Eu vă întăresc în orice prigoană. O să vă dau un har așa de mare că veți tânji să vă oferiți viața Mie, chiar cu prețul vărsării de sânge .
    Copiii Mei! Timpul este scurt. În curând așa prigoană mare va veni în Europa cum nu a mai fost. Eu permit toate acestea ca să separ oile de berbeci pentru ca fățarnicii să fie cunoscuți înaintea tuturora; celor drepți le dau posibilitatea ca prin sângele lor vărsat să depună mărturie despre Mine. Întotdeauna din rău scot un lucru bun. De acum înainte, fățarnicii nu vă mai pot păcăli pentru că vor fi descoperiți. Cei drepți care își dau viața pentru Mine, în momentul morții vor intra în slăvita Mea Împărăție unde se vor bucura fără de sfârșit, Mă vor slăvi și Îmi vor mulțumi. Cei care rămân aici Mă vor sluji cu fidelitate și în ascultare în Biserica reînnoită și adevărată .
   Copiii Mei! Acum pe plan spiritual se întâmplă lucruri mai mari decât dacă s-ar cutremura pământul și ar sari de pe axa lui. Acum satan este pe ultima sută de metri și încearcă să discloce din temelii Biserica Universală pe care Eu am Înființat-o. Deoarece este înradăcinată în Mine (Biserica) nu o va putea birui. Lui Petru , primul papă, i-am promis : „Tu ești Petru, piatră, pe tine Îmi voi clădi Biserica și porțile iadului nu o vor birui.” Promisiunea este valabilă și azi.
Orice încercări s-ar face, Biserica Mea rămâne veșnic. Acum o voi purifica, după aceea o voi înflori, o voi reînnoi și atâtea suflete Mă vor adora în Sfântul Sacrament cât nisipul mării.
În lumea reînnoită, voi înmulți membrii Bisericii Mele. Voi crea un imperiu minunat al păcii atunci când voi reînnoi fața Pământului. Pe satan îl voi înlănțui pentru 1000 de ani, îl voi arunca în fundul iadului de unde nu poate ieși și nu-i mai poate ispiti pe copiii Mei. Așteptați această eră, rugați-vă pentru ea ca să Mă întorc cât mai repede în slavă și cu suflarea gurii Mele să îl vântur pe cel rău .
   Am promis: pacea Mea o dau vouă așa cum lumea nu o poate da. Cine Mă caută și Mă adoră, va găsi acea pace pe care nu o poate experimenta în altă parte. Aceasta este oferta Mea cu ocazia fiecărei adorații euharistice, cu aceasta (pace - n.t.) recompensez pe toți aceia care își rup din timpul lor pentru Mine. Dacă nu Mă pot adora înaintea Sfântului Sacrament, atunci o pot face în adâncul inimii. Când v-am învățat „Închideți-vă în cămăruță pentru că Tatăl vă vede și în ascunzătoare ”, aceasta se  poate înțelege astfel: Închide-te în a șaptea cameră a sufletului tău unde Eu sunt pe tron, unde putem fi numai noi doi, Mă poți adora , Îmi poți vorbi și Îmi auzi cuvintele. Aceasta nu se întâmplă întotdeauna sub forma cuvintelor omenești, ci câteodată sub forma unui gând sau o idee bună sau prin revărsarea păcii în sufletele voastre care provine de la Mine.
   Copiii Mei! Însetez după astfel de suflete care se îndepărtează de gălăgia lumii, care Mă caută și vor să converseze cu Mine. Eu sunt gata întotdeauna pentru aceasta. Eu sunt disponibil oricând, ziua, noaptea. Cu dorință tânjesc dupa aceasta: să vă apropiați de Mine și să stați de vorbă cu Mine! Așa să vă pregătiți pentru veșnicie! În Paradis cu Mine veți conversa veci de veci. Veți vedea Chipul Meu slăvit, strălucirea Mea minunată, splendoarea Mea. Toată veșnicia va fi prea scurtă pentru ca să Mă cunoașteți și să Îmi mulțumiți pentru tot binele pe care doar în Rai îl veți înțelege, câte haruri v-am dat vouă pe Pământ, pentru că fără Mine nu puteți face nimic și fără harurile Mele nu vă puteți mântui. Toată veșnicia va fi prea scurtă pentru ca să preamăriți cu vrednicie, să adorați și să lăudați pe Tatăl, pe Mine și pe Duhul Sfânt. Sfânta Mea Mamă este nespus de fericită: deși este de 2000 de ani împreună cu Mine în Rai , totuși așa I se pare că ar fi numai de o clipă acolo.
   Copiii Mei! Aici, pe Pământ, unde sunteți închiși în limitele timpului și spațiului, nu vă puteți imagina cât de multă pace și liniște  este în viața veșnică unde nu există timp. Nu trebuie să vă luați la întrecere cu minutele. Totul se va întâmpla exact atunci când Eu am hotărât din veșnicie. Tânjiți să vedeți Fața Mea Sfântă!
  Copiii Mei dragi! Rezistați până la moarte! Prigoana va dura puțin.
  Primiți binecuvântarea Mea pe care v-o dau în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, cu dragostea eternă a Inimii Mele, dincolo de orice imaginație umană. ”

  Confirmări biblice : Matei 24, 9-13: „ Atunci vă vor da la tortură şi vă vor ucide; veţi fi urâţi de toate neamurile din cauza numelui meu. 10Atunci mulţi se vor scandaliza, se vor trăda unii pe alţii şi se vor urî între ei. 11 Mulţi profeţi falşi se vor ridica şi vor înşela pe mulţi. 12 Din cauza înmulţirii fărădelegii, dragostea multora se va răci. 13 Însă cine va rămâne statornic până la sfârşit, acela va fi mântuit. ” 21-22: „ Atunci va fi o nenorocire atât de mare cum nu a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. 22 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. ” 30:  „ Atunci se va arăta semnul Fiului Omului în cer; şi tot atunci îşi vor bate [pieptul] toate triburile pământului şi îl vor vedea «pe Fiul Omului venind pe norii cerului» cu putere şi mare glorie. 31 Şi îi va trimite pe îngerii săi cu [sunet] puternic de trâmbiţă şi-i vor aduna pe toţi aleşii Săi din cele patru vânturi, de la un capăt la altul al cerurilor. ”
Domnul Isus : „ Toate acestea sunt deja aici . ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu