marți, 5 noiembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 12 OCTOMBRIE 2019

Iubit Popor al Lui Dumnezeu, omenirea este la fel de ascultătoare ca un cal care aleargă în direcția care este condus. Guvernul unic mondial își exercită puterea lui asupra oamenilor, în secret, prin instrucțiuni suprapuse, insidioase, către instituțiile și organismele care au fost create cu un scop bun, dar cum mintea umană dorește să exercite dominarea peste tot ce se poate, la fel este și în acest moment.
Oamenii se revoltă împotriva Lui Dumnezeu: se răzvrătesc împotriva Celui care e PUTEREA CE ESTE PESTE TOATĂ PUTEREA (vezi Psal 2,2; Num 14,9; I Sam 12, -15).
Oamenii se năpustesc, protestând împotriva OMNIPOTENȚEI LUI DUMNEZEU, ei se răzvrătesc pentru a nu renunța să se simtă stăpâni pe viața lor, în timp ce în realitate lucrurile nu stau așa. Sunt stăpânii destinelor lor, dar CREATORUL VIEȚII ESTE DUMNEZEU (vezi Neh 9,8: In 1,3-4). Omul folosește voința umană împotriva Celui care i-a dat viața pentru a demonstra că nimeni nu exercită puterea peste el. Se năpustesc împotriva a ceea ce-L reprezintă pe Creatorul vieții și astfel își sigilează destinele lor spre nefericire, spre rele, amărăciune, nenorocire, suferință, fără să-și dea seama că în spatele acestora se află marele plan al diavolului de a vă separa de Dumnezeu și a împiedica mântuirea veșnică.
Voința umană agonizează în mâinile masoneriei care ține omul prizonier prin așa numitele noutăți care sunt primite de creatura umană ca un mijloc de rebeliune.   
UN SINGUR ACT AL OMULUI ÎMPOTRIVA VOINȚEI DIVINE AJUNGE PENTRU A SE PIERDE DE BUNURILE DIVINE DACĂ ACEASTĂ CREATURĂ NU SE CĂIEȘTE DIN INIMĂ ȘI NU E DISPUSĂ SĂ ÎNDREPTE RĂUL PE CARE L-A COMIS. UN SINGUR ACT!
CÂTE PĂCATE SPOVEDITE AU FOST REPARATE?...! AU FOST REPARATE?
Omul ar trebui să trăiască fericit, dar a respins fericirea pe care DUMNEZEU I-A OFERIT-O, ÎNDREPTÂNDU-SE CĂTRE SUFERINȚA UNIVERSALĂ.
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos: nu este suficient ca omul să privească la reacția naturii care se năpustește împotriva actelor teribile ale creaturii umane împotriva REGELUI ȘI DOMNULUI EI, dar continuă să ducă la creșterea răului. Natura nu dorește adorație, natura dorește ca omul să fie în ton cu Voința Divină și să nu Îl mai rănească, să nu se predea diavolului. De aceea natura nu găsește afinitate cu omenirea, pentru că natura îndeplinește funcția pentru care a fost creată de Dumnezeu, iar omul nu-L recunoaște pe Dumnezeu ca REGELE CERURILOR ȘI A PĂMÂNTULUI, CĂRUIA SĂ-I FIE ONOAREA, PUTEREA ȘI GLORIA ÎN VECII VECILOR, AMIN (vezi Gal 1,5).
TREBUIE SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ NU PUTEȚI ÎNAPOIA RĂUL PE CARE L-AȚI PROVOCAT PĂMÂNTULUI CARE VĂ PROTEJEAZĂ... DAR VĂ PUTEȚI SALVA SUFLETUL DACĂ VĂ ÎNDREPTAȚI PE CALEA DOMNULUI ȘI VĂ DECIDEȚI LA O ÎNAINTARE SPIRITUALĂ, LA O MAI MULTĂ RECUNOȘTERE A LUI DUMNEZEU CA ALFA ȘI OMEGA, (vezi Apoc 22,13) CA STĂPÂNUL ȘI CREATORUL A TOT CEEA CE EXISTĂ...
ȘI CUM AJUNGE OMUL LA ACEASTĂ RECUNOAȘTERE? FIIND ASCULTĂTOR FAȚĂ DE VOINȚA DOMNULUI ȘI REGELUI EI, ÎNDEPLININD VOINȚA LUI.
Popor al Lui Dumnezeu, creația nu dorește să fie adorată (vezi Lc 4,8), dorește să fie respectată pentru a-i servi omului în ceea ce el are nevoie; creația dorește ca oamenii să nu o distrugă, să nu profite de ea și să o facă aproape să dispară; atât clima cât și alimentele și tot ce v-a fost acordat pentru binele vostru merge în declin.
Creația i se supune Lui Dumnezeu, nu omului. Natura ascultă de Dumnezeu și Îi ADUCE OMAGIU LUI DUMNEZEU, NU DOREȘTE CA OMUL SĂ O ADORE, DOAR SĂ O RESPECTE.
Dumnezeu vrea să cunoașteți CUVÂNTUL SCRIPTURII și să folosiți aceste cunoștințe care vă conduc la ADORAREA PREASFINTEI TREIMI, LA ÎNDEPLINIREA PORUNCILOR ȘI LA PRACTICAREA LOR ÎN VIAȚĂ.
Omenirea agonizează, ea se întoarce împotriva SUVERANITĂȚII PREASFINTEI TREIMI și a Cerului, Pământului, naturii, Soarelui, stelelor și tot ce există; ele continuă să îndeplinească Voința Divină păstrând ordinea creată; de aceea omul trebuie să păstreze ADORAREA PREASFÂNTEI TREIMI pentru a păstra respectul pentru creație către DUMNEZEU UNUL ȘI ÎNTREIT.
Voința umană rău exercitată provoacă dezordine în tot ceea ce o înconjoară și provoacă reacții împotriva omului; omul reacționează greșit împotriva omului însuși distrugându-se pe sine și aceasta nu este Voința divină.
 OMENIREA ATRAGE ASUPRA EI RĂUL PE CARE ÎL PROVOACĂ, IAR CREAȚIA REACȚIONEAZĂ ÎMPOTRIVA OMULUI, ÎNAINTEA OMULUI CARE I-A PROVOCAT RĂU, DAR MAI ALES, ȘI-A CAUZAT RĂU LUI ÎNSUȘI. ACTIVITĂȚILE RELE AL OMULUI SUNT SEMNE DE AVANSARE A PROFEȚIILOR CARE SE ÎMPLINESC.
Omul duce lipsă de Iubire, de umilință, de speranță, de caritate, de credință în Cuvântul Lui Dumnezeu și continuă să dispară în deșertul egoului său, fără să se regăsescă pe sine sau pe Dumnezeu datorită lui EU, UMANUL.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru toată omenirea căci găsind ascultare numai și numai în voi, puteți obține adevărata fericire în comuniunea sfinților.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Mexic! Se cutremură puternic. Acest popor suferă duhoarea păcatului unui tineret nebun care se varsă pe acest pământ.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Statele Unite! Deciziile președintelui lor și a celor ce au autoritatea de a decide, nu sunt în conformitate cu suferința acestei națiuni.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Spania! Pământul ei se cutremură.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă! Este nevoie de oameni spirituali pentru a rezista la tot ceea ce vine.
Popor al Lui Dumnezeu, fiți conștienți că veți fi examinați de propria voastră conștiință și nu sunteți pregătiți (vezi Gal 6,4). Diavolul îmbolnăvește mințile și inima pentru a nu vă pregăti cum se cuvine.
Fără zeul banilor, omul își pierde cumpătul, se ridică împotriva fraților lui și jafurile devin iminente, pregătiți-vă pentru ele! Creșteți în iubire față de Dumnezeu și față de aproapele pentru a nu vă pierde judecata din cauza aceasta.
Nu vă panicați. Continuați-vă traiul corijând ceea ce vă împietrește inima și vă împiedică de la dorința de a aprofunda ceea ce, pentru omul actual, este Misterul Iubirii Preasfintei Treimi. Veniți la Regina noastră, Ea este Învățătoarea Apostolilor Ultimelor Timpuri.
Pregătiți-vă, mai ales spiritual!
Nu vă temeți, primiți cu credință ceea ce din IUBIRE DIVINĂ vă transmit.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, iubitul nostru Sfânt Arhanghel Mihail, în Cuvântul lui este explicit, ne cere să nu ne pierdem sufletul adorând dumnezei falși. Biserica Lui Cristos trebuie să aștepte și să se încreadă în Întoarcerea Lui Cristos.
Sfântul Mihail, așa cum a arătat-o în Cuvântul lui, mi-a comunicat că omenirea nu poate avea pacea pe care acum o simulează că o are și că puține picături din Potirul pe care îl ține în Mâinile Sale Dumnezeu Tatăl s-au vărsat puțin câte puțin asupra oamenirii, oprit fiind de mijlocirea Mamei noastre.
Este mai urgent ca niciodată ca omenirea să reflecteze și să se întoarcă la Dumnezeu.
Domnul nostru, Isus Cristos, suferă privind schimbările instabile aduse de oameni care sunt în derivă și se generalizează în toate mediile societății, din cauza cărora toată omenirea va suferi mari flageluri, ceea ce în parte se datorează omului neascultător față de Dumnezeu care acceptă promisiunile conducătorilor națiunilor și ale marilor organizații care sunt ambigue, necunoscându-se fondul manierelor și acțiunelor lor.
Dar să nu ne pierdem credința, să avem curajul de a trăi în uniune cu PREASFÂNTA TREIME care îi ascultă pe copiii Ei. Să rămânem în Iubirea Reginei și Mamei noastre și să solicităm mijlocirea Ei. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu