duminică, 17 noiembrie 2019

MESAJUL PROFETIC DE LA GUADALUPE dat lui Luz de Maria -Femeia îmbrăcată în Soare cu luna sub picioarele ei


Apariția Sfintei Fecioare Maria în Mexic la San Juan în zilele 9-12 decembrie 1531 sub ipostaza Doamnei noastre de Guadalupe, este una dintre cele mai recunoscute, nu numai pentru că a fost un mijloc de pacificare între popoare, (nativ și european) dar și pentru că, în plus, a lăsat o mărturie miraculoasă care a atras privirea nu numai a credincioșilor, dar și pentru că a atras interesul oamenilor de știință datorită naturii misterioase și profunzimii mesajului încorporat într-o pătură indiană; mesaj care rămâne voalat în mare parte până astăzi.
Această mare minune pe care Mama noastră Preasfântă a propus-o în acel 12 decembrie 1531 redându-se pe ea însăși pe Tilmă ca și ”Doamna noastră de Guadalupe” este unul dintre marile semne pentru această generație prin care Cerul îl invită pe om să privească mai departe de simțurile noastre, motivându-se spre o căutare transcedentală a destinului nostru ca și copii ai lui Dumnezeu în infinitatea creației și dezvăluind la rândul său un eveniment universal rezervat pentru finalul acestei generații.
Studiile științifice și academice riguroase asupra imaginii Fecioarei de Guadalupe au dezvăluit aspecte importante, cele mai semnificative fiind descoperite până acum în ochii ei și harta bolții cerești redată în formă extraordinară pe mantia ei, lăsând să se întrevadă un semn clar, nu numai al unirii și protecției Sfintei Fecioare ca și Mama omenirii, ci și al fuziunii cu universul, ca MAMĂ A TOT CE S-A CREAT, ȘI SEMNUL CĂ CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ PE BOLTA CERULUI NU ESTE CONTRAR VOINȚEI FIULUI EI.
Această intervenție Divină a Cerului lasă omului un semn extraordinar pentru a ne indica drumul de parcurs astfel încât să fim capabili de a ajunge la cunoașterea adevărului și să corectăm dezacordurile noastre pentru a menține Credința vie în fața atacurilor lumești.

În acord cu mesajele date Luz de Mariei de Domnul nostru Isus Cristos și Preasfânta Fecioară, considerăm că respectăm într-un mod special această minune din moment ce un mare mister este pe punctul de a fi dezvăluit la ușile acestei generații. O profeție de speranță conținută în imaginea de pe Tilmă pe care o interpretăm ca un mare ajutor pe care Cerul îl va da omului în momentul cel mai decisiv al marii restriști.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 12 decembrie 2017
Unii au citit despre studiile efectuate pe Tilma Mea pe care m-am înfățișat, au citit cât au găsit, știu că constelațiile sunt întruchipate în Mine și nu au reușit să nege miracolele pe care le păstrez ca Apocalipsa.
Eu văd în inima omului o surpriză perenă cu aceste analize  ale științei și chiar și așa mai trebuie să descopere ceea ce la prima vedere se observă pe Tilma Mea, iar cei care au studiat Imaginea Mea de pe Pământ nu au fost luminați de Duhul Sfânt pentru că nu au cerut. DAR TIMPUL LUI DUMNEZEU NU ESTE TIMPUL OMULUI ȘI IUBIREA LUI DUMNEZEU PENTRU POPORUL SĂU SE MANIFESTĂ ÎN TOATĂ SPLENDOAREA EI ÎN ACEASTĂ IPOSTAZĂ A MEA PENTRU TOATĂ OMENIREA.
AȘTEPTAȚI-L PE ÎNGERUL PĂCII PE CARE ÎL PROTEJEZ PÂNĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE FIUL MEU ÎL VA TRIMITE PE PĂMÂNT. Știu că pentru anumiți oameni Revelațiile Mele nu sunt prea multe. De aceea acest secret i l-am revelat profetului Meu așteptând o reacție din partea Omenirii.
 
DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 25 septembrie 2017
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Mexic, pământul Mamei Mele, unde Ea este vie și plină de viață, unde la Picioarele Ei trebuie să se nască oameni de pace și bine.
Mama Mea, în ipostaza de la Guadalupe, este Femeia Înveșmântată în Soare, este Mama acestor vremuri din urmă. Ea conține balsamul pentru momentul cel mai culminant al purificării omenirii. IUTA PE CARE SE GĂSEȘTE MAMA MEA, VA FI UN SEMN PENTRU OMENIRE CU O MARE MANIFESTARE PE CARE POPORUL MEU NU O AȘTEAPTĂ ȘI VA SURPRINDE TOATĂ OMENIREA. VA FI VIZIBILĂ PENTRU TOȚI ȘI CONFIRMATĂ DE ȘTIINȚĂ.

DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, 12 decembrie 2016
Cu umilința ce o caracterizează pe Mama Mea, așa s-a dăruit Poporului Meu pe iuta PE CARE SĂ GĂSEȘTE ÎNTRUPATĂ MAREA COMOARĂ A VOINȚEI NOASTRE...

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, 11 martie 2015
Eu vin să zdrobesc capul șarpelui... Eu vin să prezint Omenirii pe Mesagerul Fiului Meu pentru a înfrunta și a învinge anticristul....înșelătorul poporului călduț al Fiului Meu... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu