marți, 19 noiembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 10 NOIEMBRIE 2019


Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos,
CA PRINCIPE AL OȘTIRILOR CEREȘTI SUNT TRIMIS DE LA TRONUL SFINTEI TREIMI PENTRU A VĂ AVERTIZA.
Diavolul trimite pe toți acoliții lui pe tot Pământul pentru a ispiti sufletele slabe și pe cele puternice în CREDINȚĂ, pe toți deopotrivă.
BĂTĂLIA ÎNTRE BINE ȘI RĂU O POARTĂ FIECARE DINTRE VOI, REFLECTAȚI  CA ADEVĂRUL PE CARE ÎL MĂRTURISIȚI CU GURA, SĂ EXISTE ÎN MOD REAL ȘI ÎN INIMĂ.
Apetitele umane pentru câștigarea onorurilor pe Pământ și „ego-ul” celuilalt vor fi dezvăluite în fața fraților; intransigența și așa-numita perfecțiune a unor oameni vor cădea: PERFECT ESTE DOAR REGELE ȘI DOMNUL nostru .
Oamenii cresc sau cad continuu în funcție de acțiunile și comportamentul lor, nimic nu valorează în fața Regelui nostru și a Domnului nostru Isus Cristos dacă nu este înfăptuit și realizat cu Iubirea Trinității divine.
Demonii întărâtă creaturile umane, nu numai pe străzi, în sate, orașe, ci și în fiecare dintre ei. Sunt prea mulți oameni care în exterior vor să pară curați și corecți, dar pe dinăuntru sunt un mormânt putred de continuă mândrie.
Sufletele care umblă în căutarea sfințeniei, sunt acelea care iubesc în ciuda a..., iartă în ciuda a..., nu țin ranchiună în ciuda a..., căci deja trăiesc Evanghelia care face apel la IUBIREA DIVINĂ ACTIVĂ ȘI OPERAȚIONALĂ ÎN CREATURILE UMANE.
Țările sunt convulsionate, demonii infestează creaturile umane care sunt lâncede sau nu au credință pentru a le asmuți împotriva a ceea ce amintește de PUTEREA LUI DUMNEZEU. Aceasta îl înfurie pe cel rău: că puterea lui niciodată nu va fi peste Puterea Lui Dumnezeu.
Răul acționează în psihicul omului, îl conduce la stări de mândrie în care este expert și caută în interiorul omului până când ajunge la ”egou-ul lui„ și îl infestează cu ambiții diabolice, pretenții diabolice, judecăți diabolice, idei și gânduri diabolice, pentru ca el să lupte împotriva semenilor săi și împotriva Lui Dumnezeu Însuși.
Diavolul ispitește oamenii și prin liberul arbitru, omul cade în ispită sau luptă împotriva acelei ispite. Creatura umană care se îndepărtează de Dumnezeu este expusă dușmanului sufletului care îl preia și îl îngenunchează, arătându-se prin intermediul omului puterea celui rău.
Popor al Lui Dumnezeu, ar  trebui să știți că diavolul își concentrează puterea lui malefică asupra omului, determinându-l pe om să se ridice împotriva omului. Aceasta este bucuria lui.
Înțelegeți că infestarea răului nu înseamnă posesie, dar pe măsura ce răul crește, crește și durerea celor posedați.
Voi, Popor al Lui Dumnezeu, fiți geloși în relația cu Dumnezeu, rugați-vă, respectați Poruncile, Sacramentele, practicați fapte de milostenie, păstrați viața sacramentală primindu-L pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, pregătiți cum se cuvine; în aceasta trebue să fiți stricți. Nu vă apropiați să-L primiți pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, dacă nu sunteți în PACE cu frații voștri, dacă nu v-ați mărturisit păcatele; rugați-vă Sfântul Rozariu și alte acte de pietate.
COPIII LUI DUMNEZEU TREBUIE SĂ POSTEASCĂ DE ALIMENTE DACĂ SĂNĂTATEA O PERMITE, DACĂ NU, OFERIȚI ALT FEL DE POST. NU ÎNCERCAȚI SĂ COMBATEȚI RĂUL CONTINUÂND SĂ FIȚI LÂNCEZI, ACEST TIMP ESTE PENTRU A SĂ CREȘTE ÎN SPIRIT. NU VEȚI REUȘI SĂ ÎNAINTAȚI ÎN CREDINȚĂ DACĂ NU SUNTEȚI SPIRITUALI, DACĂ NU REPARAȚI, DACĂ NU VĂ DOARE PENTRU RĂUL COMIS, DACĂ NU ȚINEȚI PORUNCILE.
De aceea vă urgentez să puneți în practică îndemnul Sfântului Petru către efeseni, capitolul 6, versetele 11-15: ”Îmbrăcaţi-vă cu armura lui Dumnezeu ca să puteţi sta în picioare în faţa înşelătoriilor diavolului, căci noi nu avem o luptă împotriva sângelui şi trupului, ci împotriva conducătorilor, împotriva autorităţilor, împotriva puterilor acestei lumi a întunericului, împotriva duhurilor răului care sunt în înălţimi! De aceea, luaţi armura lui Dumnezeu ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi după ce veţi fi învins toate, rămâneţi [în picioare]! Aşadar, staţi drepţi, încinşi la coapse cu adevărul şi îmbrăcaţi cu platoşa dreptăţii, având încălţăminte în picioare, fiind gata pentru evanghelia păcii!
Popor al Lui Dumnezeu, lupta spirituală este dificilă și omul care s-a îndepărtat de Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, este o pradă ușoară. De aceea trebuie să vă îmbrăcați în armura Regelui și Domnului vostru, Isus Cristos, și să trăiți punând în practică Voința Divină.
Trebuie să aveți Sfânta Frică de Dumnezeu. Temeți-vă să cădeți în păcat, temeți-vă să acceptați ideologiile care vă îndepărtează de centrul vieții spirituale a creștinului, temeți-vă să deschideți ușa diavolului, temeți-vă să vă îndepărtați de Preasfânta Treime, temeți-vă că nu trăiți o viață centrată pe Cristos.
IUBIȚI-L PE DUMNEZEU, DOMNUL A TOATĂ CREAȚIA, IUBIȚI-O PE REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ ȘI A VOASTRĂ ȘI ÎNTINDEȚI MÂINILE CĂTRE EA CĂCI ÎN FAȚA NUMELUI EI INFERNUL TREMURĂ, DEMONII FUG DE GROAZĂ, MEREU TRĂIȚI ÎN DUMNEZEU.
Invocați-mă, voi veni negreșit! Legiunile mele vă protejează. Poporul Lui Dumnezeu nu este abandonat. Nu vă temeți, nu vă temeți, nu vă temeți de diavol. Stați departe de tot ce vă face să-L ofensați pe Regele și Domnul nostru și al vostru, Isus Cristos, nu vă îndepărtați de doctrina sănătoasă, nu falsificați Scripturile, nu există un alt Dumnezeu în afara Lui Dumnezeu (Is 45,5; Lev 18,21 și 20,5; Fapte 7,43), nu acceptați erori căci la finalul timpurilor erorile vor provoca căderea sufletelor. CUVÂNTUL DIVIN ESTE UNUL.

 Popor al Lui Dumnezeu, nebunia omului emană întuneric și acesta face ca creația să nu recunoască omul care dorește să adore creația (vezi Rom 1,25 - Ei au schimbat adevărul lui Dumnezeu într-o minciună şi s-au închinat şi au slujit creaţiei în locul Creatorului, Care este binecuvântat în veci). Omul trebuie să crească în spirit, nu să involueze. În fața acestui comportament al omului, suferința omului continuă să crească, timpul se scurge accelerat și îl apropie de calamități mai mari ceea ce va face ca pământul să tremure cu o forță și mai mare, soarele să fie neîndurător și ploaia imprevizibilă să strice culturile, foametea este tot mai aproape.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Canada! Pământul se cutremură cu putere, ploile sunt neașteptate provocând pierderi mari.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu! Creșterea grupurilor satanice a atras convulsia peste America Latină. Rugați-vă și fiți deciși împotriva răului, rămâneți în unitate așa cum cere Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, fiți acțiunea a ceea ce predicați pentru a îndepărta răul.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, Chile continuă să sufere. Pământul tremură cu putere.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă! În Italia pământul tremură.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Spania! Această națiune suferă pentru locuitorii ei.
Calamitățile ajung în Germania și această națiune plânge.
Popor al Lui Dumnezeu, omenirea o îndepărtează pe Preasfânta Treime, sunteți înșelați de rău, primind o evanghelie care nu este cea adevărată (Gal 1, 6-9). Adevărata credință moare, răul își începe marșul asupra oamenilor.
Așteptatul Înger de Pace va veni și voi, din dispoziție Divină, veți fi ajutați.
Rugați-vă Sfântul Rozariu, acoperiți-vă cu Prețiosul Sânge al Regelui și Domnului nostru și al vostru, Isus Cristos, rămânând în pace, în unitate, fiind Iubire cu frații voștri pentru a nu a pieri în spirit.
FIȚI UNITATE CUM VĂ CERE PREASFÂNTA TREIME, FIȚI CARITATE, FIȚI IUBIRE, FIȚI PUTERNICI ȘI UMILI, PROGRESAȚI ÎN CREDINȚĂ!
Nu vă temeți, nu sunteți singuri, Mama noastră și a voastră este cu copiii Ei.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
NIMENI CA DUMNEZEU!
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, iubitul nostru Sfânt Arhanghel Mihail ne aduce Cuvântul care ne avertizează asupra acțiunii lui Satan asupra umanității.
Așadar, să ne lăsăm conduși de Duhul Sfânt; deja știm că pământul este pătat de sângele celor nevinovați, sfâșiat de aroganța omului, fără a menționa toate greșelile care țin Inimile Sacre îndurerate.
Vedem erezia omului, atacurile împotriva lăcașelor de cult și știm că ele vor crește. De aceea trebuie să medităm la Cuvintele Sfântului Arhanghel Mihail și să rămânem fideli Preasfântei Treimi. Suntem martori la nenorociri și la reacțiile omului. Să fim fermi în Iubirea față de Preasfânta noastră Mamă și să nu uităm că credința ne va ține fermi și puternici. Să nu ne temem de nimic altceva decât a-L ofensa pe Dumnezeu; s-o implorăm pe Mama noastră să ne țină de Mâna Ei. Amin.
https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu