vineri, 1 noiembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 5 OCTOMBRIE 2019

Popor al Lui Dumnezeu, IUBIND CU IUBIREA PREASFINTEI TREIMI, VĂ TRANSMIT VOINȚA DIVINĂ.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?

Regret că atâtea creaturi umane rostesc aceste Cuvinte cu mult dispreț acceptând ”protecția” diavolului care mai apoi le va lăsa să cadă în lacul său de foc veșnic dacă nu s-au căit din timp.
ACEST TIMP ESTE UNUL DE PRUDENȚĂ PENTRU POPORUL LUI DUMNEZEU (vezi Mt 10,16). ESTE TIMP DE ASCULTARE FAȚĂ DE LEGEA DIVINĂ, DE ADERARE STRICTĂ LA ISTORIA SALVĂRII. VOI TREBUIE SĂ CUNOAȘTEȚI PE CINE IUBIȚI ȘI CUM NU ÎL CUNOAȘTEȚI CORECT, CONFUZIA SE GENERALIZEAZĂ ÎN ACEST TIMP.
Sunteți mântuiți în măsura în care sunteți participanți la Munca și Acțiunea Divină, în măsura în care îndepliniți Legea Divină și respectați Învățăturile Lui Cristos, Regele Universului, care prin discipolii Săi a lăsat moștenire Poporului Său învățături ce nu încetează să mai fie valabile. (vezi Mt 24,35).
Regele nostru și Domnul Cerurilor și al Pământului a stabilit împărtășirea Sa cu oamenii și i-a chemat să fie pescari de oameni pentru a ne transmite VESTEA CEA BUNĂ. Nu au reușit să saboteze Biserica REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, nici sectele de-a lungul secolelor, nici satana însuși prin emisarii lui. NU VA FI DĂRÂMATĂ BISERICA LUI DUMNEZEU, va fi zguduită pentru că nu-L cunoaște pe Regele ei, dar nu va fi învinsă.
Omul acestui timp este alfabetizat, dar nu toate sunt spirituale; cărțile de rugăciune au praf și molii ca inimile unora care spun că-L iubesc pe Regele și Domnul nostru Isus Cristos. Omul iubitor de Dumnezeul lui se roagă cu inima; dacă nu ar avea cărți, nu ar avea nevoie, rugăciunile se nasc în interiorul ființei umane, altfel ar fi cuvinte goale, lipsite de Iubire.
Voi, Popor al Lui Dumnezeu, trebuie să interiorizați IUBIREA DIVINĂ pentru a vă bucura în tăcere de acel moment ”SINGUR CU DUMNEZEU” (vezi Mt 6, 6; Rom 8, 26-27) unde Îl veți găsi în măsura în care Îl căutați corect, căci UNUL este SPIRITUL CE ATRAGE CA UN MAGNET CREATURA UMANĂ ȘI ACELA ESTE ”SPIRITUL DIVIN”.
Spiritul Divin dă PACE și într-un final face ca ființei umane să-i placă să repete continuu ceea ce Domnul ei a învățat-o: SĂ SE RETRAGĂ PENTRU A SE RUGA SINGURĂ CU TATĂL EI.
Bisericile nu trebuie profanate. Copiii predilecți ai Reginei și Mamei voastre și a toată creația, trebuie să O iubească pe Mama și Regina noastră, altfel nu dau exemplu de copii buni.
Iubit Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, omul a distrus creația, a devastat-o, a devorat-o, a stins-o și trebuie să experimenteze purificarea pentru abuzurile săvârșite împotriva Pământului, (vezi Apoc 11,18 c), și chiar de ar plânge de acum încolo, tot nu se restabilește ceea ce omul a dăunat Pământului. ACESTA ESTE MOMENTUL DE A ÎNTOARCE PRIVIREA SPRE CER ȘI DE A CERE MILOSTIVIRE ÎN NUMELE ÎNTREGII OMENIRI, fără a cădea în capcanele satanei care, cunoscând timpul pe care îl mai are, se năpustește împotriva copiilor ”FEMEII ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE” (Apoc 12,1).
Creația dorește să fie reînnoită și acest proces va veni odată cu Cerurile Noi și Pământul Nou. Ființa umană trebuie să-și întoarcă privirea către Dumnezeu și să creadă în PUTEREA CARE ESTE PESTE ÎNTREAGA CREAȚIE, SĂ CREADĂ ÎN OMNIPOTENȚA DIVINĂ, SĂ CREADĂ...SĂ AIBĂ CREDINȚĂ ÎN DUMNEZEU.
Popor al Lui Dumnezeu, diavolul nu vrea ca omul să fie o creatură a vieții interioare, ci dorește ca spiritul omului să fie opacizat de lumesc și de zgomotul agitat ce îl ține ocupat cu stupoare cu alte lucruri mai puțin spirituale.
Pământul a fost îmbolnăvit de om și în acest moment ființa umană trebuie să se pregătească pentru a fi purificată. Cu cât îmbrățișează mai mult modernismele și tot ceea ce este contrar celor stabilite de REGELE ȘI DOMNUL nostru, ISUS CRISTOS, cu atât mai mare va fi purificarea.
Omenirea știe că se află în timpul semnelor pe care nu trebuie să le lase să treacă pe lângă ea; semnele timpurilor în care apele vor invada țări pentru a le purifica, lava vulcanilor va țâșni cu putere împiedicând circulația aeriană din cauza gazelor pe care le aruncă. Nu este noutate pentru om că vulcanii adormiți se trezesc, noutatea se află în formă, în violența acestei treziri a vulcanilor adormiți și efectele pe care le vor avea asupra subzistenței omului.
ACEASTĂ GENERAȚIE CARE COLCĂIE DE PĂCAT NU ESTE PEDEPSITĂ DE DUMNEZEU. NU! PEDEAPSA NU A VENIT ÎNCĂ. PĂMÂNTUL INSTABIL CUM ESTE, VA FI DEVIAT DE UN ASTRU CARE VA TRECE APROAPE DE EL, FĂRĂ A FI ANUNȚAT, ȘI AICI VA FI PLÂNSETUL OMULUI.
Puterea omului asupra omului este dirijată ca în cazul celui care are un joc și îl dirijează astfel încât scenariul să nu fie același, astfel popoarele se ridică și se omoară.
VAI DE ACELE ȚĂRI ÎN CARE SE APROBĂ AVORTUL!
CÂT VOR SUFERI PENTRU ACEASTĂ TRĂDARE FAȚĂ DE DUMNEZEU!
ATENȚIE, COPII AI REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS!
MOMENTUL PUTERNIC SE APROPIE, PLÂNGERILE NU SE LASĂ AȘTEPTATE.
VEȚI TRĂI INSTABILITATE ÎN TOATE ASPECTELE VIEȚII UMANE.
RĂMÂNEȚI ÎN ALERTĂ!
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu! RUGAȚI-VĂ PENTRU AMERICA CENTRALĂ! VA FI ZGUDUITĂ DE CUTREMURE. VULCANII CARE SE TREZESC VOR FI CAUZĂ DE ALARMĂ PENTRU COPIII REGELUI NOSTRU.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă! Italia este subminată. Franța va trăi neliniște.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă! Avertismentul se apropie și nu sunteți pregătiți.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu! Statele Unite suferă de instabilitate economică, socială și politică.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu! Nu uitați să vă rugați pentru Mexic. Suferă din cauza unei puternice cutremurări a pământului.
RUGAȚI-VĂ, POPOR AL LUI DUMNEZEU, RUGAȚI-VĂ PENTRU BISERICA REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS!
Nu dormiți, copii ai Lui Dumnezeu, nu dormiți, căci noaptea vine!
Fiți unitate, caritate, iertare și iubire!
AȘTEPTĂM CU ATENȚIE UN APEL DIN PARTEA VOASTRĂ.
FIȚI BINECUVÂNTAȚI DE MÂNA DIVINĂ A LUI DUMNEZEU!
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE, PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților,  UN APEL LA PACEA SUFLETULUI, LA IERTARE, UMILINȚĂ ȘI ÎNȚELEPCIUNE sunt ingrediente fără de care nu se poate avansa pe calea Mântuirii Veșnice.
Sfântul Arhanghel Mihail ne avertizează, ne cheamă să ne oprim și să ne întoarcem pe calea cea bună, a înțelepciunii în ascultare față de Cuvântul Divin.
Să ne rugăm ca Îngerului Păcii să vină curând în ajutorul copiilor Lui Dumnezeu! Amin.
https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu