duminică, 10 noiembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 26 OCTOMBRIE 2019


Popor al Lui Dumnezeu,
LEGIUNILE NOASTRE PROTEJEAZĂ ÎNTREG POPORUL LUI DUMNEZEU, DAR ESTE NECESAR SĂ NE CHEMAȚI, SĂ NE INVOCAȚI, SĂ NE IMPLORAȚI, SĂ NE CEREȚI TOT AJUTORUL DE CARE AVEȚI NEVOIE.
Pământul este îmbibat cu sângele celor nevinovați, omul a căzut într-o lipsă de control gravă pentru că disprețuiește Ordinea Divină și tot ce provine de la EL, Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, și pe Regina și Maica Cerurilor și a Pământului.
COPII AI REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, PESTA ÎMPRĂȘTIATĂ DE MÂNA DIAVOLULUI SE MIȘCĂ CU RAPIDITATE PESTE MINȚILE NONCONFORMISTE ALE CREATURILOR UMANE.
Acest timp este foarte periculos pentru om. Diavolul și acoliții lui, în căutarea creării confuziei, profită de cea mai mică neglijență a omului pentru a provoca mari și grave diviziuni ce vă vor îndepărta de Dumnezeu și vă vor apropia de păcat.
Înaintea unei mari bătălii, în mijlocul pregătirilor, demonstrațiile de putere creează tensiune mare, mai ales când diavolul știe că înfrângerea lui este iminentă. 
Acum diavolul folosește cel mai invaziv tip de cancer dintre toate, cancerul care are în sine mândrie, lipsă de iubire și diviziune pe care știe bine să le injecteze în cei care au ce îi trebuie pentru a se stabili și reproduce, în cei care se cred superiori fraților lor.
Diavolul se folosește acești oameni mândri pentru a-i distrage pe copiii lui Dumnezeu care luptă să rămână pe Căile lui Dumnezeu pentru a câștiga Viața veșnică.
Neghina a crescut și se află în mijlocul grâului. (Vezi Mt 13.24-30
Ideologiile false și masive îi oprimă și îi domină pe cel slabi, cresc în ascensiunea lor la putere și răutatea lor se agravează.
COMUNISMUL  AVANSEAZĂ NEOBSERVAT, câștigă putere din cauza îndepărtării omului de Regele și Domnul ei, Isus Cristos. Omul uită repede și va fi fin nou dominat, luat în râs, disprețuit cum a fost în trecut, până când va veni vremea și își va da seama cât de mult s-a îndepărtat de Dumnezeu. Opresiunea îl determină pe om să se revolte fără să conștientizeze care este motivul real și acest motiv este distanța dintre el și Creatorul lui: NU A FOST ASCULTĂTOR!
AȚI DISPREȚUIT CERERILE REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE ȘI A TOATĂ CREAȚIA LA FATIMA: NU AȚI ÎNDEPLINIT TOATE CERINȚELE PE CARE MAMA NOASTRĂ VI LE-A CERUT PENTRU A EVITA HAOSUL ACTUAL ȘI CEL CARE VA VENI. POPORUL LUI DUMNEZEU SUFERĂ DIN CAUZA NEASCULTĂRII CARE DUCE LA O REGRESIUNE A SPIRITULUI ÎN FAȚA PRIMIRII IDEOLOGIILOR ÎNTUNECATE.
Voi, Popor al Lui Dumnezeu, trebuie să vă uniți în rugăciune și faptă, fără a ascunde Onoarea și Gloria pe care le mărturisiți Preasfintei Treimi și Mamei noastre și Regina Cerurilor și a Pământului. Poporul Lui Dumnezeu trăiește în confuzie ca și cum Cerul s-ar fi referit lucruri neînsuflețite cărora le este totuna binele și răul.
Ca și în trecut, cei simpli, săraci și umili sunt cei ce iubesc adevăratul Magisteriu al Bisericii: ei sunt semințele care dau roade pentru viața veșnică; de aceea Regele nostru își continuă semănatul în suflete și știe ce rod Îi va da fiecare.
ESTE URGENT SĂ VĂ PRIVIȚI ȘI SĂ VĂ CERCETAȚI INTERIORUL. CEI CARE AU INIMA INTOXICATĂ DE LIPSĂ DE IUBIRE, TREBUIE SĂ CAUTE DE URGENȚĂ MEDICAMENTUL IUBIRII DE DUMNEZEU PENTRU CĂ DIAVOLUL VĂ INSTIGĂ SĂ COMITEȚI GREȘELI PE CARE SĂ LE REGRETAȚI.
Spectrul războiului se mișcă în diferite puncte ale Pământului, distrăgându-i pe copiii Lui Dumnezeu ca ei să nu fie atenți, ci confuzați.
POPOR AL LUI DUMNEZEU: ORICE S-AR ÎNTÂMPLA, NU DEVIAȚI DE LA ADEVĂRATUL MAGISTERIU. DUMNEZEU ESTE ACELAȘI IERI, AZI ȘI ÎN VECI (vezi Evrei 13,8).
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Argentina și pentru frații ei care suferă. Irascibilitatea omului atinge apogeul: fratele se va ridica împotriva fratelui și pacea va aparține trecutului. Argentina va fi cutremurată.
ARGENTINA TREBUIE SĂ FIE CONSACRATĂ PREASFINTELOR INIMI!
Rugați-vă și reparați înaintea Reginei și Mamei noastre pentru ca mințile inflamate, însetate de putere, să plece și în final pacea să se întoarcă în națiuni.
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru America Latină. Este atacată de comunism, ”tentaculul anticristului”. Libertatea este marele obstacol al acestui tentacul, dar nu se găsește pe deplin; de aceea țările sărace vor deveni prizoniere ale marii puteri unice care asuprește popoarele pentru a-i preda pe copiii Lui Dumnezeu anticristului.
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, rugați-vă. Această generație nu știe de Dumnezeu, dar cunoaște îndrăzneala, aroganța și măreția celor care, cu discursuri și cuvinte elaborate, câștigă teren pentru rău și conduc masele să demonstreze împotriva moralității, a religiei, a adevărului, a dreptății.
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, această generație suferă și va suferi din cauza mândriei sale căci Pământul a intrat în convulsia lui.
Nu permiteți ca cel rău să vă copleșească inima, nici să vă devieze mintea. Vă aflați pe ultimul rând de la final, înaintea marilor evenimente. Centrați-vă viața în Preasfânta Treime, nu permiteți să fiți înșelați de cei care doresc să vă îndepărteze de Viața Veșnică. Mențineți credința, speranța și caritatea.
PRIMIȚI-L PE REGELE NOSTRU ÎN EUHARISTIE. RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ CU IUBIRE, RUGAȚI-VĂ CU CREDINȚĂ, RUGAȚI-VĂ FIIND CONȘTIENȚI DE FIECARE CUVÂNT CARE TREBUIE SĂ FIE DIN INIMILE VOASTRE, NU DOAR DE PE BUZELE VOASTRE.
Popor al Regelui nostru, în acest timp trebuie să iubiți așa cum Dumnezeu Însuși iubește, să acționați  așa cum Dumnezeu Însuși acționează, să lucrați așa cum Dumnezeu Însuși construiește: ÎN UNITATE.
Copii ai Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, nu vă asupriți unii pe alții. Atunci îi veți căuta pe cei pe care acum îi disprețuiți pentru că nu veți reuși să continuați singuri.
Noi, legiunile cerești vă protejăm, nu vă îndepărtați de rugăciune, rugați-vă Sfântul Rozariu cu fervoare și iubire față de Regina și Mama Cerurilor și a Pământului.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
NIMENI CA DUMNEZEU!
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, Sfântul Mihail se adresează Poporului Lui Dumnezeu și îl avertizează pentru trezirea inimile adormite.
Chiar și omul care se află în întuneric, dacă se oprește o clipă și imploră Milostivirea Divină și își îndreaptă viața lui cu o decizie fermă, este ascultat și iertat.
Ca fii ai Lui Dumnezeu, am primit daruri și virtuți cu ambele mâini și acum mulți frați uită că Omnipotența Divină ne oferă haruri în fiecare zi din viața noastră.
În frenezia în care trăiește, omul uită de Iubirea ce provine de la Dumnezeu,  dar virtutea Iubirii, chiar și în momentele cele mai grele, va reuși să trezească un anumit suflet și această virtute va face să fie ajutat fratele în momentele în care are cea mai mare nevoie.
O implorăm pe Mama noastră, Regina și Învățătoarea discipolilor Lui Cristos, să nu ne lase din Mâna Ei și în fiecare moment O invocăm pentru că Ea este Templul și Tabernacolul Duhului Sfânt. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu