luni, 11 noiembrie 2019

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 3 NOIEMBRIE 2019


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
FIECARE DINTRE COPIII MEI FACE PARTE DIN COROANA MEA. VOI ”SUNTEȚI APOSTOLII ULTIMELOR TIMPURI” ȘI EU VĂ CĂLĂUZESC CĂTRE FIUL MEU SPRE TRIUMFUL FINAL, UNDE ”VOINȚA DIVINĂ SE VA ÎNDEPLINI PE PĂMÂNT PRECUM ÎN CER” (Mt 6,10),
De aceea trebuie să rămâneți credincioși, fermi și convertiți pentru ca furtunile acestui timp să nu vă conducă către alte ape din cauza confuziei. Diavolul se grăbește pentru a sădi neîncrederea lui, intriga, diviziunea și mai ales pentru a mări egoul uman în copiii Mei; știe că sub această formă învinge.
CUVINTELE MELE SUNT ADRESATE ÎNTREGULUI POPOR AL FIULUI MEU PENTRU A RĂMÂNE ÎN ALERTĂ ÎN FAȚA APROPIERII IMINENTE A AVERTISMENTULUI. NU DORESC SĂ VĂ GĂSEASCĂ SEPARAȚI DE CALEA LA CARE AȚI FOST CHEMAȚI PENTRU SLUJIREA FIULUI MEU ÎN DIFERITE MINISTERE. Diavolul a provocat eroziune în cei care au viața centrată în Fiul Meu pentru ca într-un fel sau altul să vă dăruiți lumii și să găsiți confort în ea, să vă  absoarbă până când el reușește să-și atingă scopul.
Nu potoliți setea de suflete din voi, copii ai Inimii Mele Imaculate. Continuați să vă concentrați asupra Iubirii ce izvorăște din Preasfintele Noastre Inimi, acum când hoardele răului invadează mintea omenirii pentru a vă face să trăiți ceea ce este contrar faptei și acțiunii Fiului Meu. Încercările nu sunt ușoare, dar rămânând în slujirea Fiului Meu, demonii vor trebui să se îndepărteze mai repede de cei care rămân în stare de har și acesta e un mijloc pentru ca cererile Divine să ajungă la un număr mai mare de suflete, la aceia care sunt confuzi acum.  Divinul Meu Fiu dorește să rămâneți lângă El, FIIND MESAGERI AI PĂCII TOT TIMPUL.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, trebuie să trăiți în Fiul Meu, nu în alte griji ce sunt trecătoare, nu în distracții. Voi ați fost convocați să-i chemați pe frații voștri la ADEVĂRATA CALE: CALEA CĂTRE FIUL MEU. SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ-L ADORAȚI PE DUMNEZEU UNUL ȘI ÎNTREIT. (In 4, 24) Nu vă îndepărtați de rugăciune, nu uitați cererile Mele, nu fiți creaturi lâncede în acest timp foarte transcendent, nu vă permiteți să fiți judecători ai fraților voștri, fiți smeriți și înțelepți.
Trebuie să vă plecați genunchii cu umilință în fața Fiului Meu dacă doriți să fiți liberi, dar liberi cu adevărat, acea libertate care se găsește în Fiul Meu.
Confuzia se răspândește și Poporul Fiului Meu se clatină din lipsă de CREDINȚĂ ȘI ÎNȚELEPCIUNE. Nu sunt puțini cei separați de ADEVĂRATA CALE.
CÂTĂ DURERE ÎN PREASFÂNTA INIMĂ A FIULUI MEU ÎN FAȚA ABANDONULUI ÎN CARE VĂ CUFUNDAȚI CEI CARE PRIMIȚI NOUTĂȚILE FĂRĂ SENS! FIUL MEU TRĂIEȘTE ÎN VOI, ESTE DUMNEZEUL CELOR VII, NU AL CELOR MORȚI (Lc 20, 38).

De aceea pământul continuă să se cutremure tot mai mult în fața confuziei omului care l-a determinat să decadă spiritual.
COPII, POSTIȚI, NU NUMAI POST DE ALIMENTE, CI ȘI POST AL SIMȚURILOR, ÎN PRINCIPAL POSTUL LIMBII. FOLOSIȚI LIMBA PENTRU RUGĂCIUNE, ACȚIUNEA ACEASTA ESTE URGENTĂ ÎN POPORUL FIULUI MEU: RUGĂCIUNEA ȘI PRACTICA CELOR CE SE ROAGĂ. NU UITAȚI DE FAPTELE DE MILOSTENIE (Mt 25, 35-46).
Nu puteți da ceea ce nu aveți: nu puteți fi iubire dacă nu aveți iubire, nu puteți primi iertare dacă nu iertați, nu puteți aduce consolare dacă în voi nu există pacea interioară; sunteți ceea ce sunteți și dați ceea ce trăiește și palpită în interior.
PESTA AVANSEAZĂ, COPIII MEI, AVANSEAZĂ ȘI SE TRANSFORMĂ ÎN PANDEMIE, PROVOCÂND TEROARE ȘI GROAZĂ. Voi sunteți alertați de Casa Paternă, voi dețineți învățăturile medicamentelor naturale pentru a combate aceste boli contagioase. PREPARAȚI ULEIUL BUNULUI SAMARITEAN PENTRU A PREVENI CONTAGIEREA. (1)
Rugați-vă, Popor al Fiului Meu, rugați-vă! Vulcanii continuă să se activeze unul după altul. Rugați-vă pentru Mexic, pământul se cutremură, copiii Mei suferă. Acest Popor al Meu este zguduit, doresc să rămâneți în alertă, pregătiți spiritual și cu alimente și medicamente, vulcanii voștri se trezesc cu furie. 
Rugați-vă, Poporul Fiului Meu, rugați-vă pentru Chile! Această națiune trece de la convulsia omului de către om la convulsia naturii.
Consacrați Chile la PREASFINTELE NOASTRE INIMI, VOI, COPIII MEI, CONSACRAȚI CHILE.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Columbia! Este amenințată de forța omului înarmat. Este urgent ca voi, copii, să CONSACRAȚI ACEASTĂ NAȚIUNE PREASFINTELOR NOASTRE INIMI. CEREȚI COPIILOR MEI PREAIUBIȚI SĂ VĂ AJUTE ÎN ACEASTĂ CERERE!
Această națiune suferă, pământul ei este cutremurat puternic.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă și Consacrați fiecare națiune din lume Preasfintelor Noastre Inimi! Este esențial ca fiecare țară să fie acoperită de Consacrare. Răul avansează cu ușurință, Biserica Fiului Meu nu trebuie să decadă, ci să rămână puternică în credință, speranță și caritate.
Trupul Mistic al Fiului Meu nu trebuie să se conformeze cu starea un popor lânced, trebuie să creșteți, să fiți spirituali pentru ca credința să fie solidă, să vă hrăniți cu spiritualitate; nu trăiți o religiozitate falsă, ci fiți adevărați și creșteți cum vă invită Fiul Meu.
Primiți IUBIREA MEA DE MAMĂ!
FIȚI FERMI ÎN CREDINȚĂ!
ÎNCERCĂRILE ÎI APASĂ PE COPIII MEI, DAR NU UITAȚI CĂ DUMNEZEU ESTE OMIPOTENT.
RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZARIU ȘI NU UITAȚI SĂ-L ADORAȚI PE FIUL MEU ȘI SĂ-L PRIMIȚI.
Vă iubesc.
Mama Maria

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
(1)Recomandări date de Cer

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI

Fraților, Preasfânta noastră Mamă vine și dă alarma copiilor Ei înaintea suferinței omului pentru om și natură. Ne dă Cuvântul Ei și continuă să susțină Mâna Tatălui Ceresc pentru ca omenirea să aibe încă o ocazie de convertire.
Ne cere: CONSACRAȚI LUMEA ÎNTREAGĂ PREAFINTELOR INIMI! ȘI ACEASTĂ CONSACRARE O IMPLICĂ ȘI PE A NOASTRĂ DE ASEMENEA, CA FII CARE SUNTEM AI FIULUI ȘI AI MAMEI. 
Consacrându-se, fiecare creatură umană trebuie să conștiintizeze starea ei de viață pentru a se consacra, responsabilitatea spirituală este mai mare.
În cererea Ei, Mama noastră, se face ecoul cererilor Fiului Ei, ne cheamă să fim esența creștinului: IUBIRE FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE.
Să rămânem sub Mantia Binecuvântată a Mamei noastre pentru ca să nu ne temem și nimic să nu ne sperie, pentru că Ea, REGINA CERURILOR ȘI A PĂMÂNTULUI, ESTE CU NOI. Amin.
https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm


Preasfânta Fecioară Maria (într-o viziune)
3 iunie 2016
”Deodată, Mama noastră și-a ridicat cealaltă Mână și au apărut creaturi umane efemere cu răni mari, privesc la o persoana sănătoasă care se apropie de una bolnavă, și este contagiată imediat.... 
O întreb pe Mama noastră: Cum îi putem ajuta pe acești frați? Și Ea îmi zice: FOLOSIȚI ACUM ULEIUL BUNULUI SAMARITEAN, EU VĂ DAU INGREDINETELE NECESARE ȘI CONVENIENTE.
Mi-a zis Mama noastră că vor veni adevăratele peste și că trebuie să consumăm un cățel de usturoi crud dimineța sau ulei de oregano, acestea două sunt excelente antibiotice, dar dacă nu găsiți ulei de oregano îl puteți fierbe și faceți un ceai. Dar este mai bun uleiul de oregano ca și antibiotic.”

Nume:
Uleiul bunului  samaritean
Recomandări: să se lucreze într-un loc aerisit, fără a expune uleiurile la lumină directă.
·        Folosiți mănuși și un recipient de sticlă.
·        Încercați amestecul pe antebraț, așteptați 25 minute, dacă pielea se înroșește, puneți din abundență apă sau ulei de lavandă și puțin câte puțin va dispărea roșeața. Înaintea acestor efecte adăugați același ulei bază cu care ați preparat amestecul.
·        Nu expuneți uleiurile mult timp la aer, mai bine conservați-le în vase ce se închid, de culoarea chihlimbarului, pentru a evita evaporarea.
·        Trebuie să fie ținut departe de accesul copiilor.
Preparare: se amestecă 5 uleiuri esențiale pure cu un ulei bază: scorțișoară (pentru că este un ulei iritant, folosiți o porție medie), ulei de cuișoare, lămâie, rozmarin și eucalipt.
Uleiul bază poate să fie de măsline, migdale sau ulei mineral și în proporție de o măsură de ulei pur pentru 5 de ulei bază, amestecate cu o lingură de lemn pănâ când acestea se omogenizează.

Utilizări
Să clarificăm că acest ulei nu vindecă bolile, nu este o formulă magică.
Această rețetă previne contagierea, de aceea trebuie folosit în caz de pandemie pentru gripa aviară, gripa de tip A, schimbare climatică, aglomerare de persoane, vizite în spital, contactul cu oameni bolnavi contagioși de bacterii, viruși, când se călătorește cu elicopterul, amigdalită sau gripă.
Excelent preventiv în caz de durere de gât sau strănuturi.

Doze și moduri de aplicare
·        Înainte de fiecare utilizare, mișcați recipientul cu delicatețe pentru a se integra uleiurile.
·        Aplicați și frecați câteva picături direct pe tâmple, gât, în spatele urechilor, axile, abdomen, articulații, pe tot piciorul sau numai pe talpă.
·        Pentru a curăța aerul și a elimina virușii din mediu (casă sau birou): folosiți un difuzor automatizat sau o oală de apă fiartă și puneți câteva picături.
Altă metodă de utilizare: pe o bucată de pânză, batistă, fular sau bumbac, puneți 3-4 picături de ulei și îl puneți pe gură sau pe pernă.

Contraindicații
·        Nu folosiți nici o esență direct peste piele fără a o dilua în unele uleiuri bază.
Uleiurile în sine sunt iritante și trebuiesc manevrate cu grijă.
·        Pentru piele sensibilă se aplică doar pe talpa piciorului.
Nu este recomandat folosirea pe copiii mai mici de 3 ani. În cazul femeilor însărcinate, consultați o părere avizată despre efectele novice ale uleiurilor esențiale.

Observații
Rețeta pe care Mama ne-a dat-o are uleiuri esențiale pure, dacă nu găsiți aceste uleiuri, puteți găsi ierburile echivalente ale fiecărui ulei. Cu aceeași măsură de iarbă, puneți frunzele și bucățile de scorțișoară una câte una într-o oală de gătire lentă, de ceramică electrică sau bain-marie, și adăugați un ulei bază în cantitatea suficientă pentru a acoperi 2 cm peste, apoi lăsați 8 ore în oală.  O dată ce s-a răcit, împachetați.

Notă: Deși concentrația nu este la fel cu cea făcută din uleiuri esențiale pentru că nu este un proces de distilare, poate fi de ajutor pentru cazurile descrise anterior, dar nu atât de eficace precum sunt uleiurile.
Uleiurile esențiale se pot achiziționa de la o firmă specializată sau în macrobiotic. În toate țările se pot găsi aceste esențe pentru a face amestecul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu