joi, 7 noiembrie 2019

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 20 OCTOMBRIE 2019


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
MATERNITATEA MEA ESTE PENTRU TOȚI COPIII FIULUI MEU PE CARE ÎI IUBESC CU IUBIRE VEȘNICĂ. ÎNTOARCEȚI-VĂ LA FIUL MEU, NU VĂ DĂRUIȚI RĂULUI CU ATÂTA UȘURINȚĂ.
Privesc la Pământul înrăit de violență despre care odinioară v-am avertizat că se generalizează dacă nu vă schimbați și neglijați Cuvintele Mele.
Pe măsură ce trece timpul, evenimentele se vor generaliza din cauza blocajului spiritual în care trăiește omenirea și ca rezultat al răutății crescânde cu care diavolul îi conduce pe cei cu o credință slabă sau fără credință.
BISERICA FIULUI MEU SE AFLĂ LA RĂSCRUCEA PE CARE V-AM ANUNȚAT-O. V-AȚI SCANDALIZAT DE CEEA CE V-AM AVERTIZAT ANTERIOR ȘI NU AȚI CREZUT. TOT AȘA SE VA ÎNTÂMPLA CU TOT CE SE VA PETRECE ȘI PÂNĂ CE SE VOR ÎMPLINI VEȚI SPUNE: DA, NE ANUNȚASE CERUL PENTRU A NE PREGĂTI CU O CREDINȚĂ FERMĂ, PRIN SCHIMBAREA VIEȚII, CU CONVERTIREA...
Nu e târziu, Milostivirea Divină vă așteaptă. Ca Mamă doresc să fie împiedicate cele mai mari catastrofe spirituale în fața șovăielilor în credință și doresc să evitați ca unii să reacționați ca Iuda dând mărgăritare la porci. (vezi Mt 7,6)
Câți dintre copiii Mei preferați au cedat în fața puterii dușmanilor Fiului Meu pentru a dobândi puterea umană, ducând oile Fiului Meu pe coastele abrupte!
Acestea sunt timpurile profețite când cei fideli Fiului Meu vor suferi Necazul, când unele Temple au fost profanate și folosite pentru acte lumești, păcătoase, permițând libertate diavolului de a-i lua pe bieții Mei copii și a-i corupe. VAI DE ACEIA CARE AU PERMIS-O! 
Sfințenia s-a modernizat. Adevărații sfinți nu sunt doriți în Biserica Fiului Meu, sunt îndepărtați pentru a nu cere sfințenie.
Fiți creaturi cu credință, curajoși în fața schimbărilor, rămâneți fermi pe pozițiile voastre și luptați permanent împotriva celor care nu-L iubesc pe Fiul Meu, împotriva celor neascultători și a celor care doresc să nu facă parte din Poporul Lui Dumnezeu.
FIECARE DINTRE COPIII MEI VA VEDEA CEEA CE A ÎNFĂPTUIT BINE ȘI DACĂ A ACȚIONAT BINE, CEEA CE NU ÎNFĂPTUIT BINE ȘI DACĂ NU A ACȚIONAT BINE, BINELE PE CARE NU L-A FĂCUT ȘI CEL PE CARE L-A FĂCUT. EXAMENUL INTERIOR VA FI TRĂIT DE VOI ȘI CÂȚI SE VOR CĂI CĂ NU AU FOST ASCULTĂTORI!
Cei orbi îi separă pe copiii Mei de ceea ce este bine și copiii Mei cad în capcană, fără să creadă că în acest timp diavolul care rage ca un leu îi atacă (vezi I Petru 5, 8-10) pentru a-i îndepărta de locul rezervat fiecăruia de Fiul Meu.
Nu hrăniți diavolul cu ură sau resentimente, cu neîncredere care vă duce la lipsa de credință. Fiți siguri că diavolul adoarme mintea omului pentru a nu privi prezentul și a nu reflecta asupra viitorului apropiat în care trebuie să fiți puternici și fermi în credință.
”CU MĂSURA CU CARE MĂSURAȚI VI SE VA MĂSURA ȘI VOUĂ” (vezi Mt 7,2) DE ACEEA FIȚI PRUDENȚI ÎN ACEST MOMENT ÎN CARE SE ACȚIONEAZĂ CU UȘURINȚĂ FĂRĂ UN FUNDAMENT ADEVĂRAT, SOLID.
Voi nu rămâneți atenți la Chemările Cerului, criticați Revelațiile pentru a nu vă schimba viața, trăind în acest fel în bazinul apelor murdare ale păcatului, ale neascultării și a lipsei de credință.
TRĂIȚI ÎN TIMPUL ANUNȚAT DE MINE, UNDE CONFUZIA PUNE STĂPÂNIRE PE POPORUL FIULUI MEU, ÎN TIMPUL CÂND NOUTĂȚILE VOR ÎNLOCUI ADEVĂRATA DOCTRINĂ, CÂND VOR BATE PĂSTORUL ȘI OILE SE VOR RISIPI (vezi Mt 26,31).
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Biserică, pentru ca Trupul Mistic al Fiului Meu să reziste la atacurile noutăților care nu sunt Voință Divină.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru fiecare dintre voi pentru a nu vă separa de credință, speranță și caritate.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Bolivia. Se cutremură.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Statele Unite. Continuă să sufere din cauza naturii.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă! Haosul ajunge în Argentina.
Fiți curajoși, copiii Mei, rămâneți uniți cu Crucea de Glorie și Maiestate, fiți smeriți la Chemarea Fiului Meu și păstrați unitatea, mergând să-L primiți pe Fiul Meu în Euharistie pregătiți cum se cuvine și cu Sfântul Rozariu în mână.
NU FUGIȚI DE SUFERINȚĂ ÎN VIAȚĂ. NU UITAȚI CĂ CEI CARE SUFERĂ DIN CAUZĂ CĂ-L IUBESC PE FIUL MEU VOR FI RĂSPLĂTIȚI ÎN CER. CA UMANITATE, VĂ GĂSIȚI ÎN DURERILE ÎNDEPLINIRII REVELAȚIILOR PENTRU CARE TREBUIE SĂ FIȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEI CU CREDINȚĂ FERMĂ PENTRU A REZISTA ATACURILOR. CA MAMĂ VĂ CHEM SĂ NU RENUNȚAȚI. ÎN FIECARE DINTRE VOI SE GĂSEȘTE RĂSPUNSUL.
Vă protejez, vă însoțesc, vă țin de Mâna Mea.
Vă binecuvântez.
Mama Maria

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, Preasfânta noastră Mamă, în această Revelație, ne prezintă o recenzie la ceea ce anterior ne-a avertizat pentru că nu suntem pregătiți.
Câte cereri ale Mamei noastre nu au primit răspuns și care ar fi evitat sau atenuat suferința ce urmează să vină!
Ne aflăm într-o adevărată bătălie spirituală care îi afectează pe unii într-un fel și pe alții în altul, dar răul pândește pe fiecare.
Vedem cu durere cum se dorește schimbarea sau degradarea unor concepte ale Sfintei Scripturi în timp ce noi știm că Divinul Cuvânt este imuabil, este același ieri, astăzi și totdeauna (vezi Evrei 13, 8-9), motiv pentru care trebuie sa fim fermi și să nu acceptăm inovații care merg dincolo de Scripturi. Amin. 
sursa: https://www.revelacionesmarianas.com/mensajes-anteriores/it/octubre.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu