joi, 28 noiembrie 2019

Maria Julianna, 7 Noiembrie 2019

Domnul Isus:
Dragii Mei copiii! Sufletul Meu este foarte foarte trist. Rugați-vă și ispășiți! Păcatul s-a împuternicit așa tare pe Pământ că strigă după pedeapsă. Nori uriași de furtună se adună pe cer. Dumnezeu trimite peste această lume pedeapsa pe care o merită. Deja nu ajunge că vă omorâți, vă schilodiți, că au ajuns și idolii în casa lui Dumnezeu... Acesta este cel mai grav păcat care poate exista. Aceasta provoacă mânia distrugătoare a lui Dumnezeu asupra Pământului. Ultima picătură care va umple paharul va fi atunci când vor desființa definitiv „jertfa de sânge”, Liturghia, așa cum profetul Daniel a scris. Dar, Biserica subterană va rămâne până la sfârșit, din  ascunzătoare ea va păstra intact totul. În Biserica „oficială” acestea vor fi șterse. Satan acum s-a ridicat atât de sus cum n-a făcut-o niciodată de-a lungul istoriei. Atunci când crede că a învins, atunci va fi aruncat .
Copiii Mei! Fiți atenți la semne. Păcatul este din ce în ce mai mare pe toate planurile, situația se înrăutățește din ce în ce mai tare. Ispășiți, ispășiți, ispășiți, rugați-vă! Dacă faceți acestea, harul coboară în primul rând asupra voastră, vă salvați sufletele și se revarsă asupra celora care nu s-au afundat adânc în păcat, adică nu sunt împietriți.
Nesiguranța este prezentă în mulți preoți. Nu știu ce să accepte. Învățătura „Bisericii ” deja demult este împotriva voinței Mele. Ce palmă pentru Mine și Mama Mea atunci când mătură de pe masă mesajele noastre ca pe-un gunoi oarecare. Între noi și ei sunt ziduri pe care Satan le ridică, dar ei nu-și dau seama. Ce merită acel copil care nu stă de vorbă cu mama, tatăl lui?!? Evident o atenționare. Rugați-vă pentru preoții Mei, cereți peste ei vederea clară a Duhului Sfânt! Preoții Mei vor da cea mai mare socoteală.
 Copiii Mei! Timpul este aproape. Mânia judecății va lovi acum această lume păcătoasă. Vor veni două feluri de foc. Primul foc va fi cel al Duhului Sfânt care se va revarsa fără deosebire peste fiecare om. Din interior îi va arde focul conștiinței lor când își vor vedea păcatele și pe Mine, pe Acela pe care l-au crucificat pentru ei, câtă ofensă și cât rău Mi-au provocat Mie. Cu păcatele lor M-au biciuit, M-au încoronat cu spini și M-au crucificat. Apoi, mulți oameni vor deveni dezgustați de păcatele lor, le vor urî, detesta , își vor rupe inima și se vor întoarce la Mine. Din păcate, vor fi în număr mare și cei împietriți care vor rămâne în stricăciunea lor și, pe mai departe, vor fi dușmanii Bisericii Mele. În acest fel, rămân diviziunile. Cei care Îmi vor rămâne credincioși vor fi martiri, îi vor extermina .
Timpul a sosit. Recolta s-a copt, profețiile se împlinesc acum. Pregătiți-vă! În curând Mă voi întoarce în glorie și cu suflarea gurii Mele voi mătura pe cel rău și toate relele. Pentru aceasta rugați-vă cel mai zelos, cel mai fierbinte!
Vă binecuvântez cu iubire debordantă, veșnică, nemărginită a Inimii Mele în numele Tatălui, al Fiului și Duhului Sfânt.”
Confirmare biblică : Marcu 16,19:  „Isus le-a vorbit”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu