duminică, 24 noiembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 18 NOIEMBRIE 2019


Popor al Lui Dumnezeu,
CA CONDUCĂTOR AL OȘTIRILOR CEREȘTI, ÎN ASCULTARE FAȚĂ DE PREASFÂNTA TREIME ȘI DE REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ ȘI A VOASTRĂ, VĂ ALERTEZ!
Poporul Lui Dumnezeu este obiectul durerii pentru Preasfintele Inimi.
Cursul pe care omenirea a decis să-l ia este întunecat, vă conduce la contrariul Voinței Divine și a bunurilor veșnice.
Omul în agitație nu gândește coerent, se îndepărtează de principiile elementare ale unui fiu bun al Lui Dumnezeu, iar răul îl duce să acționeze făcându-l să uite în primă instanță de descendența creaturii umane cu Domnul și Regele nostru, Isus Cristos, și prin urmare o disprețuiește pe Regina și Mama noastră la fel cum îl face să uite că există limite, restricții. Omenirea este dispusă să încalce regulile, toate regulile, normele și principiile corecte. 
Nenorocirile răului cum ar fi invidia, neîncrederea, intoleranța, mândria, dușmănia, minciuna, lipsa de Iubire au schimbat modul de a gândi și ”egoul” domnește în omul care se impune în fața fraților. Omenirea a devenit un automat al capriciilor celor puternici. Omenirea fără spiritualitate devine un teren fertil pentru ca diavolul să semene incertitudine și aceasta va continua să se întâmple în toată lumea. Va exista incertitudinea în cei care guvernează națiunile și în guvernare, ca și în  tot ceea ce omul pune în practică.
Popor al Lui Dumnezeu, azi gândiți într-un fel și mâine vă răzgândiți, vă schimbați cum schimbați hainele.
PÂNĂ CÂND OMUL NU SE ÎNTOARCE LA REALITATEA LUI SPIRITUALĂ, LA UNIUNEA CU REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, NU VA RECUPERA PACEA, NICI ÎN INTERIORUL LUI, NICI ÎN LUME.
Creșterea dezastrelor naturale este întărită de ființa umană golită de ADEVĂRATA IUBIRE ȘI CREDINȚĂ față de Regele și Domnul nostru, Isus Cristos. Diavolul este iubit și sărbătorit de om.
VAI DE ACEIA CARE ACUM SĂRBĂTORESC DISTRUGREA UNEI BISERICI, TOT ÎN ACELAȘI MOD VA FI ȘI DISTRUGEREA LOR!
DACĂ NU SE CĂIESC LA TIMP ȘI VOR CONTINUA SĂ LUCREZE PENTRU DIAVOL,
MÂNIA LUI DUMNEZEU VA CĂDEA PESTE EI. 
PĂMÂNTUL ESTE ÎN MARE PERICOL, COMETA DESPRE CARE S-A VORBIT ATÂT DE MULT SE APROPIE DE PĂMÂNT ȘI NU VA FI DETECTATĂ PÂNĂ CÂND NU SE VA APROPIA ÎNCĂ ȘI MAI MULT. OMUL DE ȘTIINȚĂ NU POATE AJUNGE PREA DEPARTE, NUMAI CÂT DUMNEZEU ÎI PERMITE.
VOR FI LOVITURI DE STAT UNA DUPĂ ALTA, COPIII LUI DUMNEZEU SUNT ȘI VOR FI PERSECUTAȚI CĂCI SUNT URÂȚI DE DIAVOL ȘI DE HOARDELE LUI.
Puterea dezastrelor naturii crește și va continua să crească. Omenirea își va da seama și va fi uimită, dar nu se va pleca înaintea REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, CI DIMPOTRIVĂ, FURIA LOR SE VA DEZLĂNȚUI ÎMPOTRIVA PREASFINTEI TREIMI ȘI FIDELILOR EI.
Anticristul este pe cale să apară, terenul i se pregătește. Când omenirea, în marea ei majoritate, va fi în criză și va fi război, anticristul va apărea.  
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, creaturi ale Lui Dumnezeu! Rugați-vă pentru Spania, poporul ei se va ridica din nou împotriva puterii, același lucru se va întâmpla și în Franța, și în Ecuador.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, creaturi ale Lui Dumnezeu! Rugați-vă pentru Paraguay, acest popor va suferi cu durere.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, creaturi ale Lui Dumnezeu! Rugați-vă pentru Chile, pământul său va fi puternic zguduit.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, creaturi ale Lui Dumnezeu! Rugați-vă pentru Nicaragua și Venezuela! Disprețul față de Poporului Lui Dumnezeu și suferința lui fac să crească protecția Reginei și Mamei noastre pentru copiii Ei.
În Venezuela, răul continuă pentru Poporul Lui Dumnezeu. Prin intermediul acestor țări, teroarea va fi lansată către alte țări în timp de război.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu! Rugați-vă pentru Mexic! Păcatul este din abundență în această națiune. Rugați-vă, această națiune va fi zguduită cu putere și copiii ei vor suferi foarte mult. Vulcanii adormiți se vor trezi, iar cei activi vor provoca distrugeri.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, creaturi ale Reginei noastre și ale Mamei Cerurilor și a Pământului! Rugați-vă, apele vor crește puternic. Asia va fi cutremurată puternic și apele ajung până la alte coaste. Rugați-vă pentru zonele de coastă ale lui El Salvador, Guatemala și Mexic!
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, creaturi ale Reginei noastre și ale Mamei Cerurilor și a Pământului! Rugați-vă pentru Statele Unite, suferința va crește în această națiune.  
OMENIRE, VIRUȘII APAR CU MUTAȚII IMPLACABILE, DEJA V-AM ADUS LA CUNOȘTINȚĂ, DIN ORDIN DIVIN.
ACESTĂ PARTE A ISTORIEI OMULUI ESTE DEZOLANTĂ PENTRU TOATĂ OMENIREA ÎNTRUCÂT EVENIMENTELE CARE SE VOR ÎNTÂMPLA VOR FI CRUDE. DE ACEEA, UNITATEA CREATURII CU CREATORUL EI ESTE INDISPENSABILĂ LA FEL CA ȘI UNITATEA COPIILOR LUI DUMNEZEU.
BISERICA VA FI ZDRUNCINATĂ, HAOSUL VINE CU SCHISMA.
NU UITAȚI CĂ COPIII LUI DUMNEZEU NU VOR FI ABANDONAȚI NICIODATĂ, OMUL ESTE CEL CARE SE ÎNDEPĂRTEAZĂ DE DOMNUL ȘI DUMNEZEUL LUI. REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ, A CERURILOR ȘI A PĂMÂNTULUI NU-I ABANDONEAZĂ NICIODATĂ PE COPIII EI, COPIII EI SUNT CEI CARE O ABANDONEAZĂ.
MILOSTIVIREA DIVINĂ ESTE MAI MARE DECÂT MIZERIA UMANĂ. ÎNTOARCEȚI-VĂ PE CALEA DREAPTĂ!
Omenirea sângerează devreme pe Pământ. Diavolul a luat poziții cheie pentru a înălța apariția anticristului.
Popor al Lui Dumnezeu, trebuie să vă întăriți spiritual, nu cedați în fața noutăților, nu acceptați ceea ce este contrar ÎNVĂȚĂTURILOR REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU ȘI AL VOSTRU, ISUS CRISTOS, fiți credincioși! Uniți-vă, protejați-vă, fiți fideli Preasfintelor Inimi și astfel, în mijlocul confuziei omenirii, veți primi asistență pentru a nu cădea complet. Fiți unitate ca întăriți să rezistați răului.
NOI, CORURILE ANGELICE, VĂ SUPRAVEGHEM, DE VOI DEPINDE SĂ REUȘIM SĂ NE ÎNDEPLINIM MUNCA NOASTRĂ.
NU SUNTEȚI SINGURI, PROTECȚIA DIVINĂ ESTE ASUPRA FIECĂRUIA. NU FACEȚI PAȘI ÎNAPOI, GRĂBIȚI-VĂ ȘI FIȚI IUBIRE, RUGAȚI-VĂ ȘI FIȚI REALITATEA RUGĂCIUNII! POSTIȚI ȘI OFERIȚI MAI MULT SACRIFICIU ÎN MINTE, ÎN GÂND.
Vă protejăm.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
NIMENI CA DUMNEZEU!
Sfântul Arhanghel Mihail

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără de Moarte, Milostive Doamne, izbăvește-ne de orice rău!
Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără de Moarte, Milostive Doamne, izbăvește-ne de orice rău!
Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără de Moarte, Milostive Doamne, izbăvește-ne de orice rău!
Amin.
https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu