joi, 21 noiembrie 2019

Maria Julianna, 27 octombrie 2019


Domnul Isus …
Dragii mei copii! Eu vreau să Mă chemați în ajutor pentru orice suferință! Exclusiv pe Mine să Mă chemați! Nu vă duceți la altcineva pentru că am spus : Fără Mine nu puteți face nimic. Mai departe aceasta vă spun: Voi rămâne cu voi în fiecare zi până la sfârșitul lumii.
Atunci când Mă chemați, depuneți mărturie de credință în Mine, că Mă acceptați ca Dumnezeul și Mântuitorul vostru. Chiar și numai pentru aceasta vă copleșesc cu haruri deosebite. Să știți: de aceea permit să suferiți de multe ori, pentru că v-ați îndepărtat de Mine și doresc să vă întoarceți la Mine, să Mă căutați și să vă încredeți în Mine. Să știți că numai crucea vă conduce la mântuire. Pe ea Eu v-am răscumpărat. Ca și voi să fiți acolo unde sunt Eu, adică în Rai, trebuie să împărtășiți soarta Mea. Cum a fost viața Mea? Slujire, ispășire și suferință. Cu învățăturile și minunile Mele am slujit acelora care au fost însetați de cunoaștere, de cuvintele Tatălui. Prin minunile Mele am vindecat pe mulți căci astfel i-am răsplătit și le-am întărit credința în Mine.
Eu și astăzi sunt același Dumnezeu ca și atunci când am umblat pe Pământ. Și azi pot ajuta oamenii în orice suferință. Eu sunt Atotputernic. Dacă ați avea credință cât un bob de muștar, ați experimenta minuni. Dar voi Îmi croiți limite. Îmi cereți lucruri pământești și dacă primiți altceva, atunci nu doriți să recunoașteți că vă port de grijă, deși Eu vă dau cu mult mai mult decât cereți voi. Nici nu vă puteți imagina acele comori sufletești pe care le păstrez pentru voi. Toate acestea le puteți primi numai dacă vă deschideți inima înaintea Mea și Mă căutați pe Mine, nu bunurile pământești. Eu v-am învățat aceasta: căutați Împărăția Cerului și adevărul ei, iar restul vi se va da pe deasupra. Tatăl vostru Ceresc știe că voi aveți nevoie de toate acestea.
Copiii Me! Nici nu vă puteți imagina ce vă așteaptă în Rai. Ceea ce am pregătit pentru voi depășește și cele mai îndrăznețe vise ale voastre. Ochi n-a văzut, ureche n-a auzit, inima omului nu poate pricepe ce a pregătit Dumnezeu pentru aceia care Îl iubesc .
Copiii Mei! A iubi pe Dumnezeu este cea mai mare fericire atât pe Pământ și în Rai pentru că El v-a iubit mai întâi. Voi existați datorită  iubirii Tatălui Meu. El v-a creat pe voi pentru că v-a iubit nespus înainte de existența voastră. Acest minunat glob pământesc l-a creat pentru a vi-l face cadou. L-a așezat pe om pe el și l-a umplut cu toate bunătățile. Așa ar fi și astăzi dacă ați trăi în iubire și ați împlini poruncile .
Confirmare biblică : Matei 22, 29:  „Isus a răspuns.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu