miercuri, 20 noiembrie 2019

LANȚ de RUGĂCIUNE pentru ROMÂNIA, 30 NOIEMBRIE

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie."Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele - îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara." - 2 Cronici 7:14
Și anul acesta, pe 30 NOIEMBRIE, de ziua SFÂNTULUI ANDREI, apostolul care a încreștinat țara noastră, organizăm un LANȚ de RUGĂCIUNE pentru ROMÂNIA.
Domnul să se îndure de țara noastră scumpă și dragă, să-i întoarcă pe români şi pe toţi locuitorii la credință căci fără credință ne vom scufunda. Răul a luat proporții uriașe, valorile creștine sunt înlocuite de nonvalori, urâciunea a ajuns şi la copiii noștri. Dacă nu implorăm ÎNDURAREA DOMNULUI peste țara noastră, vom ajunge la distrugerea totală, în toate domeniile și în toate aspectele.
Așadar, ROMÂNIA are NEVOIE de RUGĂCIUNE, are NEVOIE de DUMNEZEU!
În ziua de 30 noiembrie, cu mic, cu mare, ne unim în rugăciune pentru salvarea națiunii noastre din ghearele celui rău. Rugăm pe preoți să oficieze Sfinte Liturghii la această intenție. Noi, ceilalți, ne rugăm cu o credință puternică ceea ce crede fiecare de cuviință: catolicii - rozariul, litanii; ortodocșii - acatiste, paraclise, alte rugăciuni, fiecare după crezul său. Ar fi bine dacă rugăciunea noastră ar fi însoţită de post şi alte jertfe, fiecare după posibilităţi. Acest mare Lanţ de rugăciune să fie darul nostru, al credincioşilor, oferit lui Dumnezeu cu iubire şi credinţă în ajunul zilei Nationale a României.
Doamne, Te rugăm, prin mijlocirea Mamei noastre Cerești, a Sfântului Arhanghel Mihail și a tuturor îngerilor și sfinților, să privești către GRĂDINA MAICII SFINTE cu milă și iertare. IARTĂ-NE de toată necredința, de ură şi dezbinare, de uciderea atâtor prunci nevinovați, de tot răul făcut aproapelui nostru, de insultele aduse SFINTEI TREIMI, Sfintei Fecioare Maria...de sacrilegiile și profanările care se fac zilnic, de tot păcatul făcut de poporul nostru. Smulge buruienile, curăță GRĂDINA ca să domnnească pacea și iubirea. Dăruieşte-ne conducători buni şi creştini care să lupte pentru binele ţării şi al tuturor locuitorilor ei. Ai milă, DOAMNE, și de toți românii care pribegesc pe alte meleaguri!!! AMIN.
AȘA SĂ NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU!
Rugăminte: distribuiți evenimentul pentru a ajunge la toți românii!
Aşadar, până în 30 noiembrie vă rugăm să ne confirmaţi localităţile unde se vor spune rugăciuni pentru ţară. Ne puteţi scrie pe mailul:
 lantderugaciunepentruromania@gmail.com sau pe pagina de Facebook Lanţ de rugăciune pentru România (în privat).
Dragi români din țară și din dispora!
Și anul acesta organizăm Lanțul de rugăciune pentru România și întreaga lume. Vom începe cu o zi de post vineri, 22 noiembrie și vom continua cu o Novenă de rugăciuni care se va încheia de Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei.
Ca novenă propunem:
Novena în cinstea lui Isus ca Rege Adevărat
Această novenă simplă este un dar extrem de generos din partea lui Dumnezeu. Isus a dat aceste extraordinare promisiuni: „ Eu vă promit vouă că de fiecare dată când veţi spune rugăciunile acestei novene, voi converti 10 păcătoşi, voi aduce 10 suflete la unica Credinţă adevărată, voi elibera 10 suflete din Purgatoriu, dintre care multe vor fi suflete de Preoţi şi voi fi mai puţin sever când voi judeca naţiunea voastră.”
Novena constă în a vă ruga o dată pe zi, timp de 9 zile:
1 Tatăl nostru
1 Bucură-te, Marie sau Născătoare de Dumnezeu…
1 Slavă Tatălui….
La care se adaugă rugăciunea novenei:
O, Doamne, Dumnezeul nostru, Tu singur eşti Preasfântul Rege şi Domn al Tuturor naţiunilor! Ne rugăm Ţie, Doamne, cu mare speranţă, pentru a primi de la Tine, o, Rege Dumnezeiesc, milostivire, pace, dreptate şi toate lucrurile bune!
Protejează o, Doamne, Regele nostru, familiile noastre şi pământul nostru natal.
Te rugăm, apără-ne, Unule Preacredincios, de duşmanii noştri şi de judecata Ta dreaptă!
Iartă, o, Rege Suveran, păcatele noastre comise împotriva Ta.
Isuse, Tu eşti Rege al Milostivirii. Noi merităm judecata Ta dreaptă. Ai milă de noi, Doamne şi ne iartă. Ne încredem în marea Ta milostivire.
O, Rege Preamărit, ne plecăm înaintea Ta şi ne rugăm: Fie ca domnia Ta, împărăţia Ta să fie recunoscută pe pământ. AMIN!
Însă fiecare se poate rug ace dorește, potrivit credinței sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu