luni, 18 noiembrie 2019

Maria Julianna, 20 octombrie 2019


Domnul Isus: “Dragii Mei copiii! Timpul a sosit. Acum se îndeplinesc cuvintele profetului: “iar pe aripa [templului] va fi urâciunea pustiirii până ce se va sfârși. Și ceea ce este hotărât va fi pus împotriva devastatorului»” Daniel 9-27 .
Urâciunea pustiirii deja este prezentă. În locul Meu adoră idoli. În curând Mă vor face să dispar de pe altar. În locul Meu vor ridica idolul și pe acesta îl vor adora.
Citiți Sfânta Scriptură! Când popoarele vechiului Testament au adorat idolii, atunci Eu Ie-am pedepsit crunt. La același lucru să se aștepte și lumea de azi. Trăiți neîncetat în așteptare pentru că atunci vin, când nu Mă așteptați! Fericiți aceia care veghează neîncetat și lămpile lor sunt pline cu ulei. Atunci când voi sosi, vor intra cu Mine la nuntă. Dar vai acelora pe care sosirea Mea nu îi va găsi pregătiți! Ei vor rămâne afară unde va fi plânsetul și scrâșnirea dinților.
Nu pentru aceasta ați primit viața voastră pământească scurtă, pentru a vă așeza aici, ci pentru a vă strădui să intrați pe poarta strâmtă și să câștigați viața veșnică.
Mulți trăiesc așa, de parcă ar fi dușmanii lor proprii. Își idolatrizează corpul, doar asta-i preocupă, ce este trecător, de sufletul nemuritor nu se ocupă. Nu cunosc învățăturile Mele. Nu vor să știe de sacramente. În locul lor își pierd timpul cu nimicuri. Apoi sosește ceasul când sufletul părăsește învelișul de praf al trupului și trebuie să stea înaintea înaintea Sfinției Mele. Eu sunt Judecătorul Veșnic. Plătesc fiecăruia după faptele sale. Iubirea am dat-o ca poruncă principală. Cine trăiește în iubire, deja a trecut de judecată . Dar cine păcătuiește înaintea iubirii va plăti cumplit pentru aceasta.
Voi nu sunteți judecătorii unii altora, ci sunteți frați. „19. Nu vă faceţi singuri dreptate, iubiţilor, ci lăsaţi loc mâniei [lui Dumnezeu] căci este scris: „A Mea este răzbunarea, Eu voi răsplăti, spune Domnul”. 20. Dimpotrivă, „dacă duşmanului tău îi este foame, dă-i să mănânce; dacă îi este sete, dă-i să bea; căci făcând astfel vei aduna cărbuni aprinşi pe capul lui!”. 21.Nu te lăsa învins de rău, ci învinge răul prin bine!”. Romani cap 12 vers 19-21
Numai Eu singur cunosc ceea ce locuiește într-un suflet. Dreptatea Mea este fără pată, nu este părtinitoare, nu se înclină într-o parte. Voi străduiți-vă să trăți cu toată lumea în iubire! Dacă cineva păcătuiește, rugați-vă pentru el! Astfel exersați iubirea cu el.
Să cunoașteți Sfânta Scriptură, transformați în fapte ceea ce cuprinde ea! Dacă veți trăi așa, veți fi fericiți pentru că Raiul este în sufletul vostru și între voi. Eu vă controlez inimile și rărunchii. În fața Mea nu există niciun secret. Nu fiți fățarnici pentru că aceștia nu vor moșteni  Împărăția lui Dumnezeu. Tatăl Meu a pregătit-o pentru cei care-L iubesc. Faceți binele! Îndepărtați-vă de orice rău! Pentru aceasta vă binecuvîntez cu iubirea veșnică și nemărginită a Inimii Mele în numele Tatălui, a Fiului și a Duhului Sfânt.
 ”Matei 27-11: „Isus a răspuns”
https://jezusuzenete.hu/category/2019-oktoberi-uzenetek/page/5/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu