miercuri, 27 noiembrie 2019

Maria Julianna, 29 Octombrie 2019, după amiază


Domnul Isus ...
„Dragii Mei Copii! Ceea ce se întâmplă acum este un test: o triere. Și satan Mă slujește pe Mine, e drept , împotriva voinței lui. De aceea permit să se întâmple aceste lucruri, ca să clarific pentru toată lumea cine, ce poziție ocupă. Ca să separ ceea ce e viermănos de cel fără de cusur, ce e necomestibil de ce e hrănitor.
Copiii Mei! Voi întotdeauna să vă gândiți numai la ce e frumos și bun. Înălțați-vă sufletele mici spre Mine! Acolo rotiți-vă în jurul Meu, doar locuiesc în sufletele voastre. Cu lucrurile cerești, înălțătoare și cu cele Dumnezeiești să vă ocupați, care vă mântuiesc! Întotdeauna să beți doar din izvoare curate! Din Preasfânta Euharistie cu care vă hrănesc  și din Cuvântul Meu (Sfânta Scriptură n.t.) care este adevăr și viață. Doar la acestea să vă gândiți! Rugați-vă ca să Mă întorc în această lume cât de curând! Să aprind lumină în minți, să vină Împărăția Mea, să se facă Voia Mea! Vă promit  că vă ascult toate rugăciunile  și ceea ce cereți vă dau pentru că aceasta este Voia Mea. În Sfânta Scriptură stă scris și trebuie să se îndeplinească.
Reîntoarcerea Mea în Glorie este foarte aproape. Fiecare ochi Mă va vedea. Și aceia care Mă urăsc, și aceia care Mă adoră și Mă așteaptă nerăbdători. Pregătiți-vă! Aceasta va fi cea mai fericită zi a voastră. O să pun capăt oricărei tiranii, minciuni și asprimi. Voi reînvia Biserica Mea, voi reînnoi lumea. Un viitor frumos și minunat se deschide înaintea voastră. Doar la aceasta să vă gândiți, să credeți, să sperați și să vă încredeți în Mine!
Dacă v-ați putea imagina cât vă iubesc, ați muri de fericire și de dragostea ce Mi-o veți înnapoia. Trupurile voastre gingașe nu ar putea rezista la flăcările de iubire, focul care arde în inima Mea pentru fiecare copil al Meu care Mă urmează și se străduiește să își trăiască viața în sfințenie. Iubirea Mea se înflăcarează și pentru aceia care vor pieri pe veșnicie: plâng pentru ei cu lacrimi de sânge. Părerea Mea de rău este infinită pentru ei pentru că Sângele Meu Scump Și Sfânt s-a vărsat degeaba, așa cum tot pentru ei degeaba a fost suferința și crucificarea Mea.
Fiecare Liturghie la care participați sau o ascultați, oferiți-o pentru toți preoții Mei vii până la sfârșitul lumii! Cereți să Mă iubească și să Îmi rămână fideli până la moarte. Datorită rugăciunilor voastre, foarte mulți preoți se întorc la Mine și vor fi de partea Mea.
Liturghia este cea mai mare rugăciune care susține cerul și pământul. Înaintea Tatălui Meu este așa ca și când , în acel moment, aș muri din nou pe cruce sacrificându-Mi din nou Trupul și Sângele pentru Biserică.
Dragiii Mei copiii! Nu vă amărâți, nu vă întristați! Deja se crapă de ziuă, în curând va răsări Soarele Veșnic. Era de pace este în prag, ceea ce înseamnă Triumful Inimii Neprihănite a Mamei Mele. Dacă ați ști cât se roagă pentru voi, pentru acest Pământ și pentru toți copiii Ei, i-ați mulțumi neîncetat. Haruri mari mijlocește și trimite fiecărui preot-copil al Ei și acelora care Îi cer ajutorul .
Dragii Mei copiii! Înaintați pe calea cea dreaptă care vă conduce la Mine, pe cărăruia strâmtă care vă ajută să ajungeți la destinație ca-n veci de veci să rămâneți cu Mine și să câștigați bucuria vieții veșnice.
Primiți binecuvântarea Mea întăritoare pe care v-o dau cu dragostea debordantă, nesfârșită, veșnică și care întrece orice imaginație umană, a Inimii Mele, în numele Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt. Amin.”
Confirmare Biblică : 2 Corinteni 6, 16: „a spus Dumnezeu ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu