luni, 25 noiembrie 2019

Maria Julianna, 29 octombrie 2019

Înainte de prânz, Domnul Isus...
„Dragii Mei copiii! Ați ajuns la sfârșitul timpurilor când se îndeplinesc toate acele rele pentru care satan s-a pregătit de la începuturi.
Aveți mare grijă ca nu cumva să cădeți în cursa potrivnicului Meu! El ridică în fața fiecăruia curse ca să vă prindă în punctele voastre slabe.
Satan este foarte viclean. Dacă nu reușește cu o metodă, încearcă cu alta. Fiecare categorie de vârstă are păcatul ei cu care satan o ispitește. Pe tineri cu poftele trupeși, pe cei mai în vârstă cu dorința deșartă de glorie, cu dorința de judecată, de orgoliu, de stăpânire.
Copiii Mei dragi! Rugați-vă pentru preoții Mei, pentru toți copiii Mei sfințiți pentru că ei vor da socoteala cea mai mare. Viața e scurtă. Față de veșnicie este doar o clipă. Dacă vă petreceți toată viața în renunțare de sine și în purtarea crucii, Îmi aduceți cea mai mare glorie pe care V-o înnapoiez. Dar dacă un rob de-al Meu Mă privează de această glorie prin aceea că este neascultător și păcătuiește (nu trăiește în renunțarea de sine și nu poartă crucea), atunci acțiunile lui îi afectează întreaga veșnicie, singur se privează de cel mai mare bine. (aici Domnul fie se gândește la mântuirea veșnică, fie că trebuie să își ispășească prin suferință păcatele în Purgator și prin urmare va avea o parte mai mică în fericirea veșnică)
Dragii Mei copii! Voi care umblați pe drumul cel bun, rămâneți pe cărarea strâmtă și niciodată nu vă încredeți în voi! Nu uitați: în funcție de ascultarea voastră primiți de la Mine răsplata. Bazele ascultării adevărate sunt smerenia și iubirea înflăcărată de Dumnezeu. Pe acești doi piloni se odihnește ascultarea datorită căreia, ca peste un pod cu pași siguri, puteți ajunge la Mine. Întotdeauna pe Mine, Cel crucificat, să Mă vedeți înaintea voastră, mai ales atunci când simțiți că ispita e mare  și renunțarea de sine e grea. În această situație repetați împreună cu Mine această rugăciune pe care am spus-o am spus-o Tatălui Meu în Grădina Ghetsimani: „nu voia Mea să se facă, ci voia Ta”. Dacă puteți spune această rugă scurtă din toată inima voastră, atunci Eu imediat vă îndulcesc și vă ușurez povara . Cu această rugăciune scurtă, luați asupra voastră jugul Meu. Atunci Eu umblu împreună cu voi pe această cale a crucii, Eu vă conduc în casa veșnică.
Micuții Mei! A sosit ceasul. Pe Fiul Omului îl vor da în mâinile celor păcătoși. Biserica Mea trebuie să treacă prin  același calvar ca și Mine. Cei drepți Mă vor urma pe vârful Golgotei și pe cruce. Biserica Mea adevărată va fi condamnată la moarte, va fi biciuită, încoronată cu spini și crucificată. Biserica Mea acum umblă pe Calea Crucii. Mă urmează pe Mine în adevăr și ascultare, Mesia lor scăldat în sânge, care pe umărul Lui sângerând poartă crucea uriașă sus pe Golgota. Așa dulceață și har dau celor ce Mă urmează, că deși suferă mult, totuși nu ar schimba locul cu nimeni pentru că sufletul lor este plin de pace, bucurie, împăcare și, cu bucuria conștientizării că ei sunt pe drumul cel bun, umblă pe calea cea îngustă la a cărui capăt, pe poarta cea strâmtă, intră în Gloria Tatălui. Pe când ceilalți care Mă reneagă, Mă batjocoresc și Mă crucifică, marșăluiesc pe calea cea largă spre duhoarea și focul iadului. În veci de veci îi vor chinui demonii și vor fi obiectul batjocurei  cei care, datorită puterii consacrării lor (preoții n.t.), l-au stăpânit pe  Satan prin sacramente, dar după ce au căzut și au ajuns în iad, demonii îi va stăpâni o veșnicie.
Copiii Mei! Nu pierdeți niciodată din vedere: dreptatea Mea este atât de adâncă și perfectă precum iubirea Mea milostivă. Eu sunt veșnic milostiv cu aceia care Mă urmează și Mă iubesc, dar plătesc tuturor celor care Mă disprețuiesc, urăsc și Mă părăsesc .
Dragii Mei copii! Acum ați ajuns în acel  punct despre care am vorbit mai demult: Atunci voi aduce Marele Avertisment, când va fi cel mai mare greu.
Încă mulți se mai pot întoarce la Mine. Dar dacă moartea îi găsește în stare de nepocăință, o veșnicie vor trebui să suporte consecințele alegerii lor.
Așa să vă gândiți la ceea ce se întâmplă acum: de parcă ar fi și trecut. Mă întorc curând și cu suflarea gurii Mele voi mătura orice rău. Voi arunca în focul nestins idolii lor care nu sunt altcineva decât demoni, iar ei îi vor urma pe aceia înaintea cărora s-au prosternat și pe care i-au adorat. Din nou vă spun: niciodată să nu le urmați pilda !
Vă binecuvântez cu iubirea nesfârșită , veșnică și deasupra oricărei imaginații omenești a Inimii Mele, confirmând binecuvântarea în numele Tatălui, a Fiului și a Duhului Sfânt.”
[Domnul a fost foarte trist, dar din toată cuvântarea Lui am simțit că toate acestea așa trebuie să se întâmple. Satana s-a pregătit de acest lucru de la început de când a fost alungat.]
Confirmare Biblică: Marcu 1,8 „Eu v-am botezat cu apă, însă El vă va boteza în Duhul Sfânt”. Domnul spune: „Acum revărs peste voi Duhul Meu Sfânt, Cel care vă dă vederea clară ca să vă vedeți starea sufletului, să recunoașteți ce meritați în conformitate cu faptele voastre .”
Marcu 1, 11  Şi din cer a fost un glas: „Tu eşti Fiul Meu cel iubit, în Tine Mi-am găsit plăcerea”. Tatăl Ceresc spune: „Luați ca un mare har că L-am trimis pe Fiul Meu Sfânt, că a rămas cu voi în fiecare zi pâna la sfârșitul lumii și vă vorbește dându-vă viziunea clară .”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu