sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Rozariul Regelui Iubirii și Coronița Iubirii


Mesaj despre coronița Regelui Iubirii, vineri 17 Aprilie 1998, către tine, fiul meu și către cei care, prin tine, vor asculta. Eu vă spun aceste cuvinte. Vi le dau pentru că este lucrarea iubirii care distruge minciunile pe care le spune lumea. Luați Inima mea și priviți-o. Vedeți sfâșierile de pe ea?
Vedeți durerea cu care bate pentru omenire? Eu sunt Patima. Vă iau durerea pentru ca voi să vă puteți odihni în Mine. Viața este construită pe Mine. De mine toate lucrurile sunt dependente. Îmi doresc ca toți să vadă durerea în care mă aflu în această imagine. Îmi doresc ca toți să Mă onoreze ca Rege al iubirii și vă cer să o faceți cunoscută și să o răspândiți în cele patru colțuri ale lumii.
Vă cer să vă confecționați din boabe o coroniță pe care mulți vor recita în adorație și acasă în cinstea Mea, ca și rege al Cerului și al Pământului și ca rege al iubirii, pentru că sunt toate acestea și mai mult.
Înșiruiți 12 bobițe într-un cerc și separați-le prin 4 bobițe mari, ca astfel să se formeze 4 grupuri a câte 3 bobițe mici. De la una dintre aceste bobițe mari începeți să înșiruiți (în lateral) 3 bobițe mici, urmate de încă o bobiță mare, iar apoi un Crucifix. - în cazul în care nu puteți să vă formați acest rozariu, numărătoarea poate fi făcută la alegerea dvs, de exemplu: utilizând degetele.

Rozariul Regelui Iubirii

 Pe Crucifix: O, Rege al Iubirii arzătoare, domnește asupra sufletului meu!

 Pe întâia bobița mare: O, Isuse, Rege al Iubirii, te cinstesc ca Rege al meu! Preasfântul Tău Cap este încoronat cu spini, din iubire pentru mine.

Pe următoarele 3 bobițe mici (și pe toate bobițele mici): O, Isuse, Rege al Iubirii, care ești străpuns, din iubire pentru mine; îți ofer sufletul meu, pentru a deveni o jertfă a iubirii Tale.

 Pe a doua bobiță mare: O, Isuse, Rege al Iubirii, te cinstesc ca Rege al meu. Mâinile Tale Sfinte sunt străpunse, din iubire pentru mine.

 Pe următoarele 3 bobițe mici: O, Isuse, Rege al iubirii, care ești străpuns din iubire pentru mine ; îți ofer sufletul meu, pentru a deveni o jertfă a iubirii Tale.

Pe a treia bobiță mare: O, Isuse, Rege al Iubirii, te cinstesc ca Rege al meu. Picioarele tale Sfinte sunt străpunse, din iubire pentru mine.

 Pe următoarele 3 bobițe mici: O, Isuse, Rege al iubirii, care ești străpuns din iubire pentru mine; îți ofer sufletul meu, pentru a deveni o jertfă a iubirii Tale.

Pe a 4 a bobiță mare: O, Isuse, Rege al Iubirii, te cinstesc ca Rege al meu. Umărul Tău Sfânt este rănit și deschis, din iubire pentru mine.

Pe următoarele 3 bobițe mici: O, Isuse, Rege al iubirii, care ești străpuns din iubire pentru mine ; îți ofer sufletul meu, pentru a deveni o jertfă a iubirii Tale.

Pe a 5-a bobiță mare: O, Isuse, Rege al iubirii, te cinstesc ca Rege al meu. Inima Ta Preasfântă este străpunsă, din iubire pentru mine.

Pe următoarele 3 bobițe mici: O, Isuse, Rege al iubirii, care ești străpuns din iubire pentru mine ; îți ofer sufletul meu, pentru a deveni o jertfă a iubirii Tale.

 Rugăciune de încheiere: O, Isuse al meu, Rege al Iubirii, care ești străpuns, din iubire pentru mine; Te cinstesc și te ador, prin aceste 5 Răni ale Iubirii. Fiecare cuvânt pe care-l rostesc, este o închinare adusă Ție și durerii Tale. Îți ofer sufletul meu ca victimă, ca jertfă, astfel încât Inima Ta să poată trăi în mine. Îți voi oferi sufletul meu, la fiecare liturghie la care voi participa. Te iubesc din toată ființa mea. Amin.

Vă spun că pentru aceste cuvinte adresate Mie voi iubi inimile împietrite. Pentru cel care va privi această imagine cu iubire, Îi voi returna acea iubire însutit și nu va fi părăsit în timpul de Har. Dacă Inima mea este implorată prin această rugăciune, eu voi obține în iubire ceea ce se cere de la Mine pentru binele sufletelor care recită aceste cuvinte. Cuvintele sunt date pentru ca mulți să devină suflete care sunt unite cu focul iubirii Mele. Aceste suflete devin înflăcărate de iubirea Mea. Le cer acelora care recită rugăciunea să își dorească să devină victime ale iubirii și Patimii. Îl mulțumește pe Tatăl din Cer să vă asculte aceste cuvinte. Acestea vor fi dulci și sublime Auzului Său.
Tatăl Meu nu-l va abandona, în viață sau în moarte, pe cel care va spune aceste cuvinte în cinstea Mea ca și Rege al Cerului și al Pământului. Lăsați ca iubirea să fie bucuria voastră, prețul iubirii “… Priviți iubirea pe care v-am dăruit-o. Priviți Sângele Meu pe care l-am vărsat pentru voi. Priviți acest trup care v-a fost dat vouă. Priviți, Eu sunt Dumnezeul vostru: Eu sunt Regele. Copilași, vă pasă de Mine?...”
 Aceste cuvinte spuse de Isus într-un mesaj ne aduce esența imaginii cu Regele Iubirii. Acestea vorbesc despre ceea ce este în Însăși Inima lui Isus. Acestea vorbesc despre profunda dăruire pentru noi și prețul care Îl costă. Această imagine este prețul iubirii. Isus este Dăruitorul, dar aceasta nu înseamnă că noi suntem în mod necesar tot timpul cei care primesc. Trebuie să fim dispuși să dăruim ce este înăuntrul nostru și în acest fel participăm la opera de salvare. Această imagine a lui Isus ne arată felul în care El a murit. El a vrut ca noi să vedem prețul care a fost plătit pentru salvare, iar participarea la acea salvare este acceptarea că El va face orice pentru a ne aduce la El. Trebuie să fim, de asemenea, pregătiți să ne facem partea. Trebie să fim pregătiți să le arătăm altora ce ar face Isus pentru noi și că noi îl vom urma oriunde: oricare ar fi prețul. Isus stă pentru această imagine ca și pentru un portret.
Prezentându-vă o descriere a imensei suferințe, a Sângelui, a rănilor și a scuipăturilor, acestea sunt lucrurile pe care nu vrem să le vedem în El. Noi dorim doar să vedem binevoitorul iubitor Isus, însă noi L-am dezbrăcat de Darul Salvării lumii (printr-un mod modern). Se pierde complet atenția față de suferința lui Isus. Ei vor să se concentreze asupra Învierii și să uite răstignirea. Ei nu văd că suferința lui Isus a fost parte esențială a salvării. Că suferința era puterea care îndepărta păcatul care a rănit progresul omenirii către Dumnezeu. Isus a devenit mielul care a fost sacrificat.
Dumnezeu Însuși, prin Moise, în tradiția evreiască a lăsat ca pentru fiecare păcat care era comis, un animal trebuia să fie sacrificat pentru a ipsăși pentru acesta. Așadar, dacă am comis trei păcate, aveam nevoie de trei sacrificii pentru a aduce reparare lui Dumnezeu pentru ce am făcut. Dumnezeu i-a spus lui Moise că un miel fără cusur sau boală va fi folosit la acest sacrificiu. Acesta va îndepărta păcatul, așa încât omul sau femeia se vor putea întoarce în harul lui Dumnezeu încă o dată. Când Isus a venit, El a schimbat toate acestea. Dumnezeu a făcut un nou legământ cu lumea. Isus S-a supus ca Miel de Jertfă al lui Dumnezeu. 
Cei care cred în El și cred că sacrificiul Său a adus ispășire pentru toate păcatele comise, vor fi împăcați cu Dumnezeu. Tot ce trebuie să facem este să ne căim cu adevărat de păcatul nostru și să primim iertare prin spovadă. Suferința sau sacrificiul lui Isus a plătit prețul pentru toate păcatele noastre. Penitența intervine  când îi arătăm lui Dumnezeu că ne pare rău pentru păcatele noastre. Astfel, dacă îndepărtăm suferința lui Isus, nu reușim să vedem ce a făcut Dumnezeu pentru noi, trimițându-L pe Isus în lume pentru a suferi și muri pentru noi. Trebuie să ne privim profund prin această imagine insistentă pe care Isus ne-a prezentat-o. Sunt viețile noastre încorporate cu El în suferință pentru omenire? Sau sunt dispuse să iasă doar pentru duminică dimineața la liturghie?
Noi ar trebui să iubim cu toată inima noastră. Dacă Îl urmăm pe Isus ar trebui să Îi oferim viețile noastre pentru lucrarea Sa. Urmarea lui Isus înseamnă sacrificiu: este vorba de dăruire și nu doar Isus să ne dăruiască, dar și noi să îi dăruim Lui, dăruindu-ne total pe noi înșine. Răsplata pe care o căutăm se află la sfârșitul drumului când ajungem în Rai și Isus spune: ‘Bine, servitor bun şi credincios! Peste puţin ai fost credincios, te voi stabili peste multe. Intră în bucuria stăpânului tău!’ (Matei 25,21) Este totul scris pe Chipul Său, în Ochii Lui, în Iubirea Lui.
Priviți adânc în Ochii Lui. Priviți în Inima acestui măreț slujitor al Domnului Dumnezeului nostru. Lăsați-L să vadă că sunteți dispuși să împliniți porunca iubirii. Nu permiteți moderniștilor acestei lumi să vă convingă cu minciunile lor. Pentru cei care pun deoparte suferința lui Isus, vă spunem că vă înșelați. Sunteți vinovați de biciuirea regelui iubirii, a giuvaerului demnității Sale. Sunteți vinovați că furați de la restul dintre noi dreptul de a crede că Isus a venit pe pământ pentru a fi rege al iubirii prin Suferința și Moartea Sa pe Cruce. Vă provocăm, moderniștilor, care nu credeți în suferința lui Isus, pentru a privi cu sinceritate la Chipul regelui iubirii prezentat aici. Încă spuneți că suferința lui nu are consecință? că poate fi ignorată pentru că nu sunteți destul de umili să conștientizați ceea ce El a făcut pentru voi? Păcatele voastre și a tuturor celorlalți dintre noi sunt iertate datorită suferinței Sale.

 Isuse, noi credem în Tine. Credem că Imaginea este dată ca nu cumva să uităm suferința pe care ai îndurat-o. În numele Tău o vom prezenta lumii, pentru ca mulți să o vadă. Nu ne este rușine de Sângele Tău, nici nu suntem rușinați să spunem că suntem păcătoși și că aveam nevoie de suferința Ta pentru a avea Viața Veșnică. Nu ne este rușine de Tine. Te iubim, rege al regilor! Rege al iubirii, O Isuse! Rege al iubirii, străpuns pentru mine! Din iubire îți ofer sufletul meu pentru a deveni pentru tine o victimă a iubirii Tale!”

CORONIȚA IUBIRII
Mesaj Urgent al lui Isus la Rugăciunea Rozariului Iubirii după cum urmează: Joi, 3 Noiembrie 2016
Acum a început, acum cârceii strâng gâtul Miresei Mele, sperând să o ucidă. Întunericul este aici, întunericul este tot mai obscur și minciunile care par adevăr vor încerca să Îmi crucifice Mireasa Mea, nu vor avea succes. Un întuneric care orbește este gata să coboare asupra Bisericii Mele.
Acum este timpul de a recita Coronița Iubirii Mele și garanția puterii ei pe care am pus-o în ea le va permite multora să vadă Adevărul, ceea ce va veni de la sine. Este „Timpul Dreptății”.

Marți, 17 Ianuarie 1995, Rotherhithe, Londra
Fiii Mei și copiii Mei, spuneți această Coroniță a Iubirii pentru Mine și oferiți-o Inimii Mele cu toată iubirea și sinceritatea care este în voi și Îmi va calma Durerea în acest timp de mare strâmtorare și Amărăciunea care este în Mine. Spuneți-o acum în ora Dreptății (6pm) și spuneți-o  continuu în timpul celor trei zile de întineric în timp ce reconstruiesc această lume cu Iubire. Va opri râul Lacrimilor Mele vărsate etern pentru lumea aceasta. Prin aceasta, se strânge în marele vas al iubirii așa încât îl voi bea pentru a-Mi potoli setea pentru suflete, pentru ca un număr mare să fie salvat prin ea. Spuneți-o pentru familiile voastre și pentru preoții voștri. Spuneți-o pentru voi înșivă și pentru toți copiii Mei și voi o voi asculta și voi fi mișcat pentru a face multe miracole prin ea.
Spuneți-o pe mărgăritarele Mamei Mele (boabele de rozariu). Spuneți aceste Cuvinte.

Coronița Iubirii:

Pe Crucifix: sărutați Crucea Mea a Iubirii, simbolul unei mari tandreți si spuneți:
 O, Mult Adorată Inimă, Te iubesc, salvează-ne.

Pe prima bobiță spuneți: O, Preasfântă Inimă, Te iubesc profund, revarsă asupra noastră Iubirea Ta Milostivă.

 Pe urmatoarele trei bobițe: Isuse, Inima Tandreții, salvează inimile care nu Te iubesc.

Pe următoarea bobiță mare spuneți: O, Preasfântă Inimă, Te iubesc profund, revarsă asupra noastră Iubirea Ta Milostivă.

Pe medalie: sărutați imaginea Maicii Mele și a Mea și spuneți:
 Iubire Infinită, umple-ne ca să Te putem iubi profund.

Pe bobițele mari spuneți: O, Mare Vas al Iubirii care este plin doar de Iubire, oferă Tatălui Tuturor puțina dragoste pe care o dăruiesc pentru a alina Suferința care este în Inima Ta Preasfântă pentru ca El să vadă iubirea Sa profundă și să ne salveze în Infinita Sa Milostivire.

Pe bobițele mici spuneți: O, Isuse, Inima Iubirii, Te iubesc, fie ca iubirea mea să Îți aline Suferința.

 Sfârșit: rugați-vă a cincea, a patra, a treia, a doua și primele stadii pe medalia, bobițele și Cruce așa cum e rânduit.
https://www.thetwopatricks.org/urgentmessages.htm?fbclid=IwAR2flQfrLxjQ-41a_YUSd3rQziaTGEZCo1P2DJyyrc1WOf-9UwKAd9_TIYQ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu