luni, 17 iulie 2023

Ceea ce este cel mai important pentru Inima Mea Sfântă - 3 Iulie 2023, Shelley Anna

 Mesaj de la Domnul

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Pregătiți-vă inimile, iubiții Mei. Luați în considerare ceea ce este cel mai important pentru Inima Mea Sfântă: doresc ca nimeni să nu piară. Luați în considerare Moartea Mea pe Cruce, pentru Iertarea păcatelor.

Gândiți-vă la locul vostru în Rai, alături de Mine, Răscumpărătorul vostru, și veniți la Mine cu o inimă căită. Căci numai o inimă curată poate intra în Rai.

Umblați cu Mine în fiecare zi, iar Eu vă voi conduce în glorie și vă voi susține cu izvoarele apelor vieții.

Trebuie să muriți pentru căile acestei lumi care este acoperită cu un văl de damnare, un întuneric veșnic în care stăpânește adversarul vostru, diavolul.

Mama Mea care este Mama voastră binecuvântată, să fie un exemplu de unitate cu Mine, inimile voastre să fie totdeauna unite cu a Mea, așa cum Inima ei Imaculată este inseparabilă de Inima Mea Sfântă.

PREGĂTIȚI-VĂ INIMILE înainte ca evenimentele catastrofale să lovească națiunile voastre. Războaiele și tulburările civile vor acoperi națiunile voastre ca un tsunami nimicitor.

IUBIȚII MEI, luați aminte la Apelul Meu la pocăință. Consacrați-vă acum inimile voastre și inimile celor dragi vouă Inimii Mele Sfinte. Eu sunt unicul vostru refugiu sigur împotriva calamităților care se apropie.

Vegheați și rugați-vă, priviți spre Ceruri, Răscumpărarea voastră se apropie.

Luați în considerare Cuvintele Mele, moartea sufletului vostru este veșnică.

Așa vorbește Domnul.

Confirmare din Scripturi

Căci aşa vorbeşte Domnul Dumnezeul meu: „Voi sta liniştit şi voi privi din locuinţa mea ca dogoarea fierbinte de la lumina soarelui, ca norul de rouă în arşiţa secerişului. (Isaia 18:4)

 „Opriţi-vă şi recunoaşteţi că Eu sunt Dumnezeu, Eu mă înalţ peste neamuri, mă înalţ peste tot pământul!”. (Psalmi 46:10)

V-am scris acestea vouă, care credeţi în numele Fiului lui Dumnezeu, ca să ştiţi că aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:13)

Căci Mielul din mijlocul tronului îi va păstori şi-i va conduce la izvoarele apelor vieţii, iar Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor”. (Apocalipsa 7:17)

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/july/06/what-is-most-important-within-my-sacred-heart/

Un comentariu: