luni, 31 iulie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 23, 24 și 25 iulie 2023


DUMINICĂ, 23 IULIE 2023

REPOSTAT: Separări, 19 iulie 2021

   "Copiii Mei, am început să separ oile de capre, deși voi sunteți încă pe pământ. Trasez liniile și le fac din ce în ce mai clare, pentru ca toți să vadă cine este al Meu și cine este pentru Mine, și cine nu este. 

   Creșterea luminii și a întunericului continuă. Lumina Mea strălucește tot mai puternic prin voi, chiar dacă cei răi devin tot mai răi pentru ca toți să vadă cu fiecare oră. 

   În timpul care va veni, aceste separări îi vor face pe mulți să vă persecute, deoarece își dau seama că voi sunteți asigurați și protejați, iar ei nu. Nu vă temeți de acest lucru, pentru că Eu sunt alături de voi la fiecare pas al acestei călătorii, iar voi îmi aduceți o mare onoare și o mare bucurie atunci când refuzați să vă temeți de tacticile inamicului. "

https://www.facebook.com/photo/?fbid=588524950110535&set=a.403808015248897

 LUNI, 24 IULIE 2023 - Nu vă temeți de ceea ce vă poate face omul

 "Copiii Mei, timpul sfârșitului este peste voi și multe se pregătesc în culise împotriva voastră, dar nu vă temeți căci Eu sunt cu voi.

În acest timp, deși mulți vin împotriva voastră, veți vedea că nu aveți nevoie decât de Unul singur pentru ca să ieșiți victorioși. Nu vă temeți de ceea ce vă poate face omul, căci Eu pot face pedepsele lor nedureroase pentru voi. Îi pot uimi, arătându-le puterea Mea măreață când vin împotriva voastră și chiar încearcă să vă ia viața. Căci Eu am puterea să v-o dau înapoi. Nu vă temeți de ceea ce vă poate face omul.

Toți cei care umblă cu Mine în acest timp și dau mărturie vor avea nu numai răsplată, ci și foarte multe comori în ceruri, în plus față de ceea ce aveți deja. Și, de asemenea, pe pământ veți fi la adăpost și în siguranță într-un timp fără provizii și fără adăpost.

Nu vă temeți de ceea ce vă poate face omul. Temeți-vă doar de Mine. Temeți-vă doar de puterea Mea măreață de a distruge atât sufletul cât și trupul."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=588980996731597&set=a.403808015248897

MARȚI, 25 IULIE 2023 - Glorificați-Mă!

"Copiii Mei, trăiți în vremuri primejdioase și doresc să înțelegeți scopul vostru în acest timp. Voi trăiți în acest timp pentru a Mă glorifica pe Mine.

Atunci când sunt adoptate legi împotriva voastră, în care simțiți că trebuie să faceți rău pentru a mânca, faceți bine în schimb și glorificați-Mă. Când copiii voștri plâng după mâncare și dușmanul vă ispitește să furați pentru a-i hrăni, faceți bine în schimb și glorificați-Mă, pentru că mâncarea pe care ați fura-o nu face decât să satisfacă acea nevoie pentru acel moment, dar glorificarea Mea aduce răsplata pe vecie. Atunci când apare persecuția și sunteți tentați să Mă renegați pentru a avea pace, faceți în schimb ceea ce este drept și preamăriți-Mă, căci dacă Mă renegați, inamicul vă are pentru totdeauna și nu mai aveți nicio protecție din partea Mea.

Antrenați-vă mintea să privească imaginea de ansamblu. Trăiți într-o lume în care există multă satisfacție instantanee, dar trebuie să priviți pe termen mai lung pentru a obține răsplata în ceea ce va urma.

Dacă veți face ceea ce este corect în fiecare caz și Mă veți glorifica pe Mine, veți fi uimiți de comorile care vă așteaptă aici, în casa voastră cerească. Viața voastră pe pământ nu este decât un abur, dar de viața voastră aici cu Mine vă puteți bucura veșnic. Nu vă agățați de viața voastră de pe pământ.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=589627706666926&set=a.403808015248897

Un comentariu: