vineri, 7 iulie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 27, 28,29 și 30 iunie 2023

MARȚI, 27 IUNIE 2023 - Nu pot să nu... ?

"Voi spuneți că Mă credeți pe Mine că vă voi asigura hrana. Cu toate acestea, sunteți neliniștiți că veți fi flămânzi în vremurile care vor veni. Nu sunt Eu Dumnezeul care a creat toate alimentele pe care le vedeți în fața voastră? Nu sunt Eu Dumnezeul care a făcut să plouă cu mană peste poporul Meu Israel, pentru ca acesta să poată supraviețui în condiții de nesuportat? Nu pot să fac același lucru pentru voi?

Voi spuneți că Mă credeți pe Mine că vă voi asigura hrana, dar sunteți îngrijorați de slujbele voastre. Nu sunt Eu Dumnezeul care am creat acel loc de muncă și v-am pus în el? Nu pot să creez un alt loc de muncă, chiar mai bun, pentru voi? Nu pot să vă eliberez de nevoia acelui loc de muncă? Nu i-am dat Eu abilități și locuri de muncă poporului Meu Israel cu mult timp în urmă? Nu pot să fac același lucru pentru voi?

Poporul Meu, voi Îl slujiți pe Dumnezeu cel Atotputernic al tuturor timpurilor, cum se face că nu puteți să Mă credeți pentru lucruri atât de mici din viața voastră? Mă credeți mic și slab?"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=574926664803697&set=a.403808015248897

MIERCURI, 28 IUNIE 2023 - Vă voi ajuta să vă pregătiți

"Sunteți pregătiți, copiii Mei? Toate evenimentele, toate pericolele, toate schimbările despre care v-am avertizat de atâta timp sunt pe cale să se întâmple sub ochii voștri.

Sunteți pregătiți pentru ritmul pe care viețile voastre îl vor lua în curând?

Sunteți pregătiți să vedeți miracole ca niciodată? Sunteți pregătiți pentru persecuția celor răi atunci când vor vedea mâna Mea puternică acționând? Ei vor fi speriați. Mângâiați-i, copiii Mei, chiar dacă vă persecută și mai mult pentru asta, pentru că vor cunoaște puțină mângâiere în acel timp.

Sunteți pregătiți pentru războiul care vă va umple străzile? Sunteți pregătiți să vedeți atâta moarte și distrugere în orașele voastre, așa cum nu ați mai văzut niciodată?

Căutați fața Mea în rugăciune și vă voi ajuta să vă pregătiți inimile pentru tot ceea ce veți vedea."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=575490214747342&set=a.403808015248897

JOI, 29 IUNIE 2023 - Nu vă temeți unde veți merge

"Copii, nu vă temeți unde veți merge. Nu v-am călăuzit Eu oare în trecut? Nu vă temeți, doar ascultați-Mă și vă voi călăuzi din nou.

Vă voi ghida cu îndemnuri și îndrumări blânde. Vă voi ghida cu instrucțiuni șoptite în timpul nopții. Vă voi conduce spre siguranță, nu vă temeți.

Dacă va fi nevoie, vă voi ghida prin schimbarea circumstanțelor în care trebuie să plecați de unde vă aflați. Nu vă temeți când se întâmplă acest lucru, ci doar ascultați-Mă.

În toate căile voastre, recunoașteți că Eu sunt Dumnezeul vostru și Eu vă voi îndruma pașii. Eu vă voi asigura hrana. Eu vă voi adăposti și vă voi proteja. Voi avea grijă și de copiii voștri".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=575961098033587&set=a.403808015248897

VINERI, 30 IUNIE 2023

REPOSTAT: Fără timp de gândire, 14 februarie 2018

Poporul Meu crede că va putea evita deciziile greșite în ceea ce va urma, dar subestimează agitația și suferința acelei perioade.

Poporul Meu, în ceea ce va urma, evenimentele din jurul vostru vor fi atât de îngrozitoare, atât de uriașe, atât de schimbătoare pentru întreaga lume, încât mințile voastre vor fi într-o continuă agitație, încercând să își dea seama cum să supraviețuiască la ceea ce nu se poate supraviețui.

Oamenii vor alerga încoace și încolo încercând să se ascundă, încercând să supraviețuiască, încercând să înțeleagă ceea ce nu este posibil să înțeleagă. Satana va avea controlul pe pământ în această perioadă.

Mințile voastre vor fi atât de pline de suferință încât nu veți putea lua o decizie sănătoasă în acel timp. Acesta este motivul pentru care îi chem pe cei aleși ai Mei acasă. Iată de ce vă sfătuiesc să cumpărați de la Mine aurul rafinat. De aceea v-am spus că nimic nu poate avea prioritate față de timpul petrecut cu Mine și în Cuvântul Meu acum.

Cei care Mă refuză acum, vor plăti un preț mare mai târziu (se referă la cei care refuză să se căiască și să se întoarcă la El, care refuză să își ofere viața Lui).

https://www.facebook.com/photo/?fbid=576504807979216&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu