marți, 4 iulie 2023

Minciunile lui satana îi vor duce pe mulți pe căi greșite, 27 iunie 2023, Shelley Anna

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Iubiți ai Domnului, pregătiți-vă inimile, continuați să fiți vigilenți și rugăciunile voastre să fie neîncetate. Continuați să vă rugați pentru ca Milostivirea Divină să împiedice distrugerile războiului. Căiți-vă și curățați-vă sub această revărsare a Milostivirii Divine pe care Domnul și Mântuitorul nostru v-o prelungește acum.

Satana dorește să îndepărteze omenirea de Binecuvântările Domnului, astfel încât corupția lui să le poată cuceri inimile.

Veniți sub Mantia Înstelată a Maicii Noastre Binecuvântate și refugiați-vă în Sfintele Inimi, unde curg Harul și Milostivirea.

Poporul lui Dumnezeu, fiți pregătiți pentru multe convertiri, care vor fi vulnerabile la minciunile lui satana, care îi duc pe căi greșite pe mulți, făcându-i să se închine luminii lui false de urâciune, care va deveni o religie mondială unică.

Pământul își continuă travaliul, ca reacție la elementele care au devenit instabile, provocând intensificarea cutremurelor și a erupțiilor vulcanice. Furtunile se vor amplifica, provocând mari inundații și alunecări masive de teren .

NU VĂ FIE TEAMĂ. Granițele de protecție pe care Inima Sfântă a lui Isus Cristos le oferă, îi înconjoară pe cei dragi Lui.

Cu sabia mea scoasă din teacă sunt gata împreună cu mulțimi de Îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

Confirmări din Scriptură

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine, nu te înspăimânta, pentru că Eu sunt Dumnezeul tău, te voi întări, te voi ajuta și voi veni în sprijinul tău cu brațul dreptății Mele. ISAIA 41:10

Fericiți cei milostivi, pentru că ei vor afla milostivire! MATEI 5:7

Căci Domnul este bun, îndurarea Lui ține pe vecie și fidelitatea Lui, din generație în generație. PSALMUL 100:5

Prin acestea, ne-a dat promisiunile Lui prețioase și mari, pentru ca astfel să deveniți părtași ai naturii sale dumnezeiești, după ce v-ați smuls din depravarea care este în poftele lumii. 2 PETRU: 1:4

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/june/28/satan-s-lies-will-lead-many-astray/

Un comentariu: