vineri, 28 iulie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 21 IULIE 2023 - Timpul sfârșitului este peste voi

"Copiii Mei, timpul sfârșitului este peste voi. V-ați pregătit așa cum v-am instruit Eu? V-ați ospătat cu Cuvântul Meu puternic zi și noapte? Dacă ați făcut-o, nu aveți de ce să vă temeți. Dacă nu ați făcut-o, începeți acum - o anumită cunoaștere este mai bună decât nicio cunoaștere.

Situațiile vor începe acum să escaladeze între națiuni, aparent de nicăieri, pentru că se pregătește în spatele scenei de la început. Cei de sus au avut înțelegeri secrete care au început să se acrească între ei. Toate acestea se întâmplă după planul Meu. Unul dintre ei își va impune agenda și va provoca haos.

Ceea ce contează mai presus de toate, copiii Mei, este ca credința în Mine să fie de nezdruncinat. Trebuie să Mă iubiți mai presus de toate - mai presus de familia voastră, de prietenii voștri, de cariera voastră și de voi înșivă. Trebuie să Mă iubiți mai presus de viața voastră. Va fi dificil să nu cedați atunci când persecuția se va ridica și cei răi vor începe să atace poporul Meu.  Credința voastră este ceea ce vă va susține, împreună cu mângâierea Mea, care este întotdeauna disponibilă pentru cei care Îmi sunt devotați în vremuri dificile.

Umblați cu atenție, copii, fiți înțelepți ca șerpii și blânzi ca porumbeii. Foarte curând veți fi aici cu Mine și durerea pământului va rămâne în urma voastră."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=587581216871575&set=a.403808015248897

Un comentariu: