sâmbătă, 8 iulie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 1 și 2 iulie 2023

SÂMBĂTĂ, 1 IULIE 2023

Repostat: Cei care rătăcesc prin lume în întuneric, 5 august 2021

"Le-am cerut multora dintre ai Mei să se mute. Pe unii îi trimit în locuri familiare, pe mulți în locuri necunoscute. Pe unii i-am rugat să ia puține lucruri cu ei. Unora le-am cerut să renunțe la toate, doar să asculte.

Copiii Mei, voi trăiți în timpul renunțării. În curând veți lăsa în urmă pământul și toate ispitele sale, dar mai întâi trebuie să treceți prin încercări pe pământ, pentru ca ultimele suflete care vor fi salvate să poată auzi Evanghelia Mea.

Cei care au renunțat la posesiuni și au părăsit prietenii și familia vor fi răsplătiți în mare măsură. Răsplata este mult mai mare decât v-ați putea imagina vreodată.

Ceea ce contează cel mai mult sunt toți frații și surorile voastre pierdute, cei care rătăcesc prin lume în întuneric, căutând fără să știe unde să caute. Eu vă trimit la ei. Pe unii dintre voi îi ridic pentru a conduce și pe alții să învețe. Ridic evangheliști, profeți și apostoli.

Nu căutați aceste titluri, ci supuneți-vă cum vă conduc Eu, pentru ca aceste suflete să ajungă să Mă cunoască în acest ultim ceas. Dacă nu vă supuneți, Îmi veți da socoteală în Ziua Judecății."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=577086717921025&set=a.403808015248897

DUMINICĂ, 2 IULIE 2023

Mă veți mai numi Doamne? - 18 august 2018

"Pregătesc pustiul în care că voi conduce chiar acum: pe aceia dintre voi care ați refuzat să umblați pe Căile Mele, pe aceia dintre voi care v-ați întors de la Mustrarea Mea, preferând păcatele voastre întunecate în locul trăirii în lumină și sfințenie.

Priviți în jurul vostru, am mărit numărul fiarelor. Șerpii abundă în multe locuri. Ei așteaptă ziua în care veți umbla printre ei. Vin zile în care trebuie să vă ascundeți ca să trăiți. Sunteți pregătiți? Veți striga la Mine atunci? La Dumnezeul pe care Îl ignorați acum?

Veți accepta și veți umbla pe Căile Mele în acea zi? Mă veți chema Doamne când nu va mai fi nimeni altcineva care să meargă cu voi prin întunericul plin de fiare sălbatice?

Mulți dintre copiii Mei așteaptă întoarcerea Mea. Ei așteaptă momentul în care vor fi smulși din întunericul pământului. Dar mulți dintre ei trec cu vederea un lucru: numai cei care umblă cu adevărat cu Mine, care și-au luat cu adevărat crucea și M-au urmat, numai cei care își reneagă carnea și trăiesc numai pentru Mine sunt pregătiți să se întoarcă acasă.

Cei care încă se distrează în lume, cei care urmăresc plăcerile lumești, cei care se absorbiți în afacerile lumii vor fi lăsați în urmă pentru ca Eu să vă conduc prin rafinarea la care ați refuzat să vă supuneți până acum.

O, copiii Mei, încă nu vedeți? Eu doresc o mireasă sfântă și fără pată și nu trec cu vederea păcatele voastre! V-am dat puterea de a rezista oricărei tentații, dar mulți dintre voi nu faceți niciun efort în această privință. Sunteți leneși și indiferenți, preferând să vă agățați de plăcerile voastre. Credeți că Eu nu văd. Credeți că nu-Mi pasă. Credeți că totul va fi bine.

Nu va fi totul bine când cei din jurul vostru vor fi luați din lume, dar voi veți fi lăsați în urmă în întuneric. Veți fi lăsați în urmă pentru a înfrunta ororile care vor veni, iar răul vă va urmări. Ce veți face? Nu aveți înțelepciunea de a ști ce să faceți, pentru că încă nu ați petrecut timp în Cuvântul Meu Sfânt. Așa că ați rămas fără remediu.

Pregătiți-vă să mergeți pe calea pe care ați ales-o. Eu v-am trimis avertismente. V-am dat Cuvântul Meu. V-ați întors de la mustrarea Mea, preferând întunericul păcatului în locul luminii Mele. Acum veți fi lăsați pe calea pe care ați ales să mergeți."

https://www.facebook.com/photo?fbid=577654581197572&set=a.403808015248897

Un comentariu: