vineri, 28 iulie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 22 IULIE 2023

REPOSTAT: Un Dumnezeu de aruncat, 5 martie 2012

"Mulți au lăsat garda jos acum, când economia a dat din nou semne de viață, simțind că nu mai au nevoie de Mine, dar se înșeală.

Poporul Meu, nu știți voi? Nu vedeți ce se întâmplă în jurul vostru? Oare nu veți învăța niciodată să încetați să vă mai clătinați ca niște trestii subțiri în bătaia vântului? Nu vedeți că Eu nu sunt un Dumnezeu de aruncat, ca un obiect pe care îl iei de la un magazin și de care te debarasezi când nu mai ai nevoie de el?

Acum că economia voastră arată mai bine, simțiți că pericolul a trecut și vă puteți relaxa, dar vai de cei care se îndepărtează atât de ușor de Mine, Izvorul de apă vie, căci distrugerea voastră vine peste voi brusc și fără avertisment!

V-am dat timp pentru a vă converti, dar voi v-ați întors repede la plăcerile lumii încă o dată, crezând că nu mai aveți nevoie de Mine acum.

Vai de voi, căci veți fi ca Sodoma și Gomora în ziua aceea, căci nu vi se va da niciun alt semn pentru voi, care aveți o inimă îndoită - veți fi luați repede de pe pământ când judecățile Mele vor cădea peste capul vostru.

Vă iubesc, copiii Mei, cu o dragoste veșnică, dar nu voi tolera infidelitatea în inimile voastre. Eu Mă arăt credincios față de voi, arătați-vă și voi înșivă credincioși față de Mine. Doresc să veniți la Mine în fiecare zi, să căutați fața Mea în fiecare zi, nu doar atunci când aveți nevoie de puterea Mea în viața voastră! Atunci voi putea să vă protejez de ceea ce va veni pe pământ. "

https://www.facebook.com/photo/?fbid=588050450157985&set=a.403808015248897

Un comentariu: