joi, 28 septembrie 2023

Este ora provocării finale: ori cu Mine, ori împotriva Mea! - Carbonia, 24.09.2023

Iubită roabă, Dumnezeul tău îți spune: timpul s-a încheiat; acum, pe Pământ, se va dezlănțui iadul! Orele sunt numărate, erupția Vezuviului va determina ora de avertizare!
Potirul Meu se revarsă, Sângele Meu îmbăiază pământul!

Această Umanitate, împietrită în păcat, nu vrea să se trezească din strânsoarea Șarpelui Străvechi!

O dramă de nedescris este pe cale să aibă loc pe Pământ: omul va suferi așa cum nu a suferit niciodată, pământul va arde, aerul va fi irespirabil, vântul va sufla cum nu a mai suflat niciodată, munții se vor prăbuși din cauza cutremurelor care nu vor înceta... acesta este ceasul marii apostazii!

Aceste profeții v-au fost prezise de secole, de către Maica Mea Preacurată și de către profeții Mei, dar urechile voastre au rămas închise pentru Cuvântul Meu... v-ați predat lui Satana.

Și astăzi Îmi tronează Vocea, dar omul rămâne surd la chemarea Mea: nu voi putea interveni pentru a-i ajuta pe cei care Mă resping.

Inima Mea Sfântă plânge, ... voi pierde mulți copii!

Satana și-a desfășurat îngerii blestemați pe tot Pământul: dar Eu, Eu, "DUMNEZEU", trimit Armata Mea Cerească condusă de Sfântul Arhanghel Mihail. Eu voi pune capăt ereziei. Ajunge! Ajunge! Uriașă va fi Dreptatea Mea asupra celor răi!

Poporul Meu iubit, cei credincioși Mie, plâng la picioarele Crucii Mele, prosternați în fața Mea, imploră Milă! ... Ajunge! .... Potirul Meu este turnat: timpul a trecut!

Veniți la Mine, copiii Mei binecuvântați: iată, ușa Inimii Mele Sfinte este deschisă pentru voi, vă voi adăposti în ea și vă voi susține veșnic în Sfânta Mea Binecuvântare.

Iubiți-Mă, o, oamenilor! decideți-vă pentru Mine, nu fiți nesăbuiți, iarna va aduce mari distrugeri și va fi plâns și scrâșnire de dinți pentru mulți!

Tună cu putere Vocea Mea!!! Salvați-vă, oameni buni, salvați-vă!!! Mânia Mea va fi mare asupra celor care Mi-au întors spatele, asupra celor care i-au îndepărtat copiii Mei de la Mine, deturnându-i pe calea pierzaniei.

Pământul se cutremură, râurile se revarsă, mările se ridică, munții se prăbușesc, vulcanii erup, pământul se deschide, dar, omul nu ia în seamă aceste semne, ...el este condus de șarpele blestemat!

Sinod abominabil!!! Blestemul meu va cădea peste această bandă!!!

Vor șterge Numele Meu Sfânt! Un alt zeu va fi ridicat în locul Meu, ... va fi ruina acestei Umanități.

Adevăr vă spun: voi rosti Cuvântul Meu prin cei aleși de Mine și voi scrie numele Meu Sfânt și victorios în cer.

Eu sunt Cel care am creat toate lucrurile și voi lua toate lucrurile înapoi în Mine.

În curând, această Umanitate va cunoaște Chipul Creatorului său!

Este ora ultimei provocări: ori cu Mine, ori împotriva Mea!

Dumnezeu a vorbit!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/09/28/e-lora-della-sfida-finale-o-con-me-o-contro-di-me/

Un comentariu:

  1. Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin

    RăspundețiȘtergere