vineri, 15 septembrie 2023

Faceți-vă ordine în treburile voastre și terminați bine, Shelley Anna

Mesaj de la Sfântul Mihail

În timp ce penele angelice mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

"Faceți-vă ordine în treburile voastre și terminați bine.  Puneți-L pe Domnul Isus Cristos pe primul loc în viața voastră și toate celelalte lucruri se vor așeza la locul lor.  Cuvintele care curg din gura voastră pot aduce binecuvântări sau blesteme.

Iubiți ai lui Cristos, luați-vă armele spirituale, lăsați Sfintele Scripturi să fie pe buzele voastre în timp ce meditați la misterele Sfântului Rozariu al Maicii Domnului.

Rugăciunile voastre să fie neîncetate, în timp ce zeci de binecuvântări coboară asupra voastră, și umblați drept în Duhul Domnului, care vă întărește pentru ora finală care se apropie cu repeziciune.

Cu sabia mea scoasă din teacă, eu sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scripturi

Totuşi, temelia solidă a lui Dumnezeu rămâne neclintită, având acest sigiliu: „Domnul îi cunoaşte pe cei care sunt ai lui” şi: „Să se îndepărteze de nedreptate oricine pronunţă numele Domnului!”. 2 Timotei 2:19

Domnul este lumina şi mântuirea mea, de cine mă voi teme? Domnul este apărătorul vieţii mele, de cine mă voi înfricoşa? Psalmi 27:1

Iată, vă trimit ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți deci înțelepți ca șerpii și nevătămători ca porumbeii.  Matei 10:16

Domnul Dumnezeu este soare şi scut; Domnul dăruieşte har şi glorie; nu refuză niciun bine celor ce umblă fără de prihană. Psalmi 84:11

Bucuraţi-vă întotdeauna!  Rugaţi-vă fără încetare!  Mulţumiţi pentru toate, căci aceasta este voinţa lui Dumnezeu în Cristos Isus cu privire la voi! Nu stingeţi Duhul!

Nu dispreţuiţi profeţiile, dar cercetaţi toate: păstraţi ceea ce este bun!  Fiţi departe de orice fel de rău! Însuşi Dumnezeul păcii să vă sfinţească în mod desăvârşit şi fiinţa voastră întreagă: duhul, sufletul şi trupul, să se păstreze fără prihană pentru venirea Domnului nostru Isus Cristos!  Credincios este cel care vă cheamă. El va şi înfăptui.

Fraţilor, rugaţi-vă şi pentru noi! Salutaţi-i pe toţi fraţii cu o sărutare sfântă! Vă conjur, pentru Domnul, ca această scrisoare să fie citită tuturor fraţilor!

Harul Domnului nostru Isus Cristos să fie cu voi! 1 Tesaloniceni 5:16-23

Rugăciunile voastre să fie neîncetate.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/september/14/get-your-affairs-in-order-finish-well/

Un comentariu: