sâmbătă, 9 septembrie 2023

TRĂIȚI ULTIMELE VREMURI! – Carbonia, 2.09.2023

 Lumina este în tine, o, femeie! Scrie poporului Meu acum.

Iubiții Mei copii, Eu sunt Iahve, Dumnezeul vostru, Tatăl vostru: ascultați această chemare a Mea la convertire, nu fiți surzi, veniți la mântuire!

Iubiți fii, Inima Mea este chinuită de durere! Nu vă pierdeți, copiii Mei: acesta este ceasul întunericului, răul domnește peste tot Pământul! Nu veți avea scăpare dacă nu vă veți întoarce la Dumnezeul vostru Creator!

Abandonați această barcă care se scufundă: nu mai ascultați vocea lumii, ci scufundați-vă în rugăciune și implorați Mila Mea.

Tună Vocea Mea peste această Umanitate care nu vrea să Mă asculte.

Aceasta este ultima Mea chemare! O, oameni, nu mai aveți timp pentru convertirea voastră! Deja tronează Mânia Mea asupra acestei Umanități ticăloase, dedicată răului, nesăbuită și iresponsabilă.

Copiii Mei, voi trăiți în ultimele vremuri, luați Sfânta Scriptură în mâinile voastre, citiți, instruiți-vă în Cuvântul lui Dumnezeu, al adevăratului vostru Dumnezeu!!!

Nu mergeți după impostor: nu veți avea parte decât de suferință.

Sfințiți-vă, o, oamenilor, nu mai este timp de pierdut, îndepărtați-vă de luminile false, în curând totul va fi întunecat și sufletul vostru va fi devastat de rău dacă nu v-ați întors la Mine! Numai în Mine veți găsi mântuirea. EU SUNT!!!

Iubitele Mele creaturi, Tatăl vostru din ceruri este cel care vă cheamă la convertire! Iubirea Mea este infinită: vă voi ierta păcatele și vă voi îmbrățișa din nou. Îngenuncheați în fața Mea. Nu mai ezitați, ora este deja tristă!

În curând nu veți mai ști unde să vă așezați capetele. Chemați-Mă în ajutor, sunt gata să-Mi ajut copiii dacă Mă recunosc ca Dumnezeu și Tată al lor.

Nu fiți aroganți, oamenilor! Acesta este avertismentul unui Tată care își iubește copiii și îi cheamă la ordine. Ascultați-Mă, întoarceți-vă la Mine înainte ca luna să se stingă, pământul să se deschidă sub picioarele voastre și Mânia Mea să vă ia prin surprindere.

Eu vă binecuvântez, Yahwe.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/09/04/state-vivendo-gli-ultimi-tempi/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin nu ne lasă Prea Sfânta Nascatoare de Dumnezeu miluiește pe noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere