vineri, 15 mai 2020

1 aprilie miercuri, 2020, Garabandal, Maria Magdolna


The Life of Mary Our Mother - Part 3 of 3 - YouTube
Doamne, atât de mulți am sperat că se vor împlini curând Cuvintele Maicii Sfinte, ceea ce a spus la Garabandal.  Oamenii fideli Ție de mulți ani citesc mesajele care s-au auzit acolo despre Marele Avertisment, Marele Miracol. Aceste promisiuni nu au fost încă îndeplinite, iar epidemia a ajuns acum deja la Garabandal.
Isus:
„Copilul Meu, Mama Mea a mijlocit de la Mine aceste două evenimente pentru ca omenirea să se căiască și să evite Pedeapsa. Cuvintele Mamei Mele sunt adevărate și, deși au trecut decenii - de la aparițiile Ei - nu înseamnă că nu se vor împlini. Marele Avertisment poartă un risc foarte mare: Har uriaș, totodată purificare, morții vor fi nenumărați. Voința Tatălui Meu Sfânt este ca toată lumea să se mântuiască. Tatăl Meu nu renunță niciodată la copiii Săi, fie ei necredincioși sau credincioși. Până în ultimul moment își întinde Mâinile Sale către voi ca să vă salveze. Marele Avertisment va fi un eveniment remarcabil de milostivire și dreptate, ultima șansă pentru omenirea înrădăcinată în păcat. Vă apropiați de sfârșitul timpurilor, ceea ce va însemna sfârșitul aparent al Bisericii Mele!
Dar această stare va dura o perioadă scurtă de timp, deoarece Eu, Cel mai mare Păstor, suprem, voi salva Biserica Mea din mâinile lumii de jos  și voi culege victoria Mea asupra lui satan.
Fiica Mea Conchita păstrează secretul zilei Marelui Miracol. Aceasta va fi ultima misiune a vieții ei pământești, de a vesti timpul precis tuturor oamenilor. Haosul se mărește din ce în ce mai mult și evenimentele se îndreaptă spre împlinirea profețiilor. Această pandemie mondială este consecința păcatului. Se apropie ziua Marelui Avertisment! Tatăl Meu va împlini promisiunea Mamei Mele în cel mai oportun moment. Marele Avertisment va curăța lumea și Biserica Mea.
Copiii Mei, răzvrătirea îngerilor căzuți a fost o condamnare veșnică. Decizia lor a fost irevocabilă.  Oamenii pot lua decizii o viață întreagă. Nici măcar îngerii Mei nu au primit harul pe care omenirea păcătoasă îl va primi nemeritat prin Marele Avertisment. Da, sunteți nevrednici de acest mare dar. Fără mijlocirea Mamei Mele, aceste evenimente nu ar fi avut loc. Să-i fiți Ei recunoscători pentru că omenirea nu ar mai fi deja după Pedeapsă dacă Ea nu ar fi mijlocit pentru voi o amânare!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu