joi, 7 mai 2020

John Leary, Sâmbătă, 25 aprilie 2020: (Sf. Marcu, evanghelistul)


Sfântul Marcu (îngerul meu păzitor) a spus: „Dragul meu fiu, vă transmit astăzi un mesaj cu ocazia sărbătorii Sfântului Marcu, evanghelistul. Acesta este și numele meu dedicat, iar eu sunt cu voi în fiecare zi pentru a vă proteja de orice rău și pentru a vă încuraja în viața voastră spirituală. Nu ați putut merge afară la discuțiile voastre, dar puteți împărtăși mesajele Domnului pe internet și în cărțile voastre. Te ajut cu Duhul Sfânt în timpul tău de liniștite pentru a-ți scrie mesajele. Noi, toți îngerii, ne pregătim pentru viitoarea luptă pe care o veți avea cu cei răi, atât în timpul acestei pre-tribulații, cât și în tribulație. Ești unul dintre războinicii Domnului care a condus oamenii să fie pregătiți pentru Avertisment și la chemarea oamenilor lui Dumnezeu la refugii. Ți-ai pregătit bine refugiul pentru ceea ce Domnul a cerut. Nu va trece mult timp până să primiți oameni, când Domnul va da Cuvântul să veniți. Eu sunt întotdeauna de partea ta pentru a te ridica în puterea credinței tale. Nu vă temeți deoarece Domnul este cu voi.”
Isus a spus: „Poporul Meu, vedeți că mulți producători de carne opresc producția din cauza faptului că mulți angajați s-au îmbolnăvit de coronavirus . Din cauza acestor închideri de abatoare de carne, va exista o lipsă de carne. Trebuie să stocați ACUM orice carne pe care o puteți găsi în magazinele alimentare. Ați fost avertizați despre un virus mai mortal în toamnă care ar putea să vă limiteze în casele voastre și este posibil să nu puteți ieși la magazinele voastre alimentare. Apoi, magazinele pot să nu aibă prea multă mâncare. V-ați aprovizionat cu ouă și carne deshidratate, dar ACUM trebuie să vă aprovizionați cu produsele pe care le cumpărați în mod normal pe care le puteți depozita pe un raft sau într-un congelator. Pastele și sosul de roșii ar putea fi depozitate cu ușurință.
Chiar supe, făină, drojdie, unt de arahide și jeleu ar fi necesare pentru a face pâine și sandvișuri.Conserve de ton, conserve de carne și fasole coaptă ar fi de asemenea bune. Gândiți-vă la ce ați avea nevoie dacă nu ați putea ieși la magazin și tocmai aceia trebuie să stochezi. Aceasta ar fi mâncarea pe care trebuie să o aveți înainte de începerea tribulației și înainte de a vă chema la refugiile Mele. Este posibil să fie nevoie să începeți să depozitați mâncarea ACUM, pentru că mâncarea va fi mai greu de găsit pe măsură ce timpul se apropie de toamnă când vă puteți confrunta cu legea marțială. Încredeți-vă în Mine pentru a vă înmulți mâncarea dacă sunteți închiși, chiar înainte de a-i chema pe credincioșii Mei la refugiile Mele. Poate doriți să mai cumpărați câteva rafturi din oțel cu rafturile din lemn pentru a vă depozita conservele."
sursa: http://www.johnleary.com/index.php/2020/04/28/saturday-april-25-2020/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu