miercuri, 20 mai 2020

NU ACCEPTAȚI NOILE REFORME PENTRU CĂ NU VIN DIN CER, Carbonia,17.05.2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. PĂMÂNTUL PROMIS VĂ AȘTEAPTĂ, COPIII MEI! 
Preasfânta Maria cu voi.
Fiii mei, iubiții Inimii mele Imaculate, sunt Mama voastră iubitoare și sunt călăuza voastră în acest calvar pământesc.
Fiilor, eu sunt Tota Pulchra (Toată frumoasă), sunt Fecioara Maria, Mama lui Isus și a voastră, sunt CoRăscumpărătoarea, alegerea Tatălui pentru a vă ajuta.
Astăzi sunt cu voi ca Mama tuturor popoarelor, vin să vă iau la Mine ca să vă duc victorioși la Isus, Fiul meu, vin în strălucire și cu dragoste ca să vă deschid porțile Paradisului.
PĂMÂNTUL PROMIS VĂ AȘTEAPTĂ, COPIII MEI. ÎN ACEST NOU PARADIS VEȚI AVEA FERICIREA VEȘNICĂ, VEȚI TRĂI ÎN GRAȚIA ETERNĂ A CELUI CARE V-A CREAT ȘI CU EL VEȚI MERGE PE PĂȘUNI VERZI DATE VOUĂ DIN DRAGOSTE.
Viața nouă vă așteaptă, este promisă!
Cerul își crește câmpurile sale răspândind mireasma florilor sale.
Isus oferă copiilor Săi o lume minunată: veți locui în El, Biserica Sfântă, și veți fi sfinți în Sfințenie. Veți fi hrăniți de însăși Dragostea Sa pentru că veți locui în El, pășunile voastre vor fi mereu în El.
Ascultați strigătul Lui de salvare, suflete binecuvântate, ascultați durerea Sa și optați pentru dragoste ca să intrați în Dragostea și Perfecțiunea Totului Său.
Acest parcurs dureros vă va transforma, Dumnezeu vă va trece prin creuzet ca aurul pentru purificarea voastră..... Veți intra în Perfecțiune și veți fi perfecți în El.
Bucurați-vă, fiii mei, acest timp este pe sfârșite și curând veți intra să vă burați de viață.
ADORAȚI-L PE ISUS ÎN INIMA VOASTRĂ, ÎNGENUNCHEAȚI ÎN FAȚA CRUCIFIXULUI ȘI CEREȚI IERTARE PENTRU PĂCATELE VOASTRE. ALĂTURAȚI-VĂ DUMNEZEULUI DRAGOSTEI ÎN COMUNIUNE SPIRITUALĂ, DAȚI-I DUMNEZEULUI DRAGOSTEI POSIBILITATEA DE A VĂ ADUCE ÎN LUMINA LUI.
Inamicul a intrat în biserica pământească, întunericul o acoperă. Satana a luat locul lui Isus, Isus a fost scos afară din Casa Lui!
UNIȚI-VĂ ÎN RUGĂCIUNE ÎN CASELE VOASTRE, RUGAȚI-VĂ PENTRU VENIREA TIMPURIE A LUI ISUS. DOVEDIȚI-I CĂ SUNTEȚI ADEVĂRAȚI SOLDAȚI AI LUI CRISTOS, ÎN APĂRAREA ADEVĂRATULUI MAGISTERIU AL BISERICII, NU ACCEPTAȚI REFORME NOI PENTRU CĂ NU VIN DIN CER. ACEASTA ESTE PREPOTENȚA! (autoritea absolută) SATANA I-A ÎNLĂNȚUIT PE COPIII MEI, I-A PUS ÎN CONDIȚIA DE PRIZONIERI, NU MAI ESTE LIBERTATE, OMUL A CĂZUT ÎN ACEASTĂ TIRANICĂ SCLAVIE CARE  APARȚINE DEMONULUI.
Îi chem iar pe fiii mei la rugăciune, la post de la lucrurile lumești; eliberați-vă de această dictatură care avansează fără oprire.
Atenție, copiii mei, satana pune în aplicare planul lui blestemat de distrugere în masă.
CONSACRAȚI-VĂ INIMII MELE IMACULATE! Niciunuia dintre copiii mei nu îi va lipsi ajutorul pentru că cerul le va oferi lor sfânta Providență a lui Dumnezeu, îi va susține pe toți fiii săi.
Îndepărtați-vă de lume și rugați-vă, totul este iminent: cerul se va întuneca, focul va coborî din înalt și va arde orice lucru. Doar copiii lui Dumnezeu vor găsi salvarea pentru că vor fi în refugii pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru ai Săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu