luni, 11 mai 2020

MONSTRUOZITATEA ESTE PREGĂTITĂ! CALVARUL ACESTEI UMANITĂȚI DEJA ESTE ÎN DESFĂȘURARE. PE NEAŞTEPTATE VA APARE COMETA “SALVĂRII”, Carbonia 09.05.2020 - 16.28


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Marea catastrofă este iminentă, o, oameni, alegeți mântuirea, închideți ușile iadului.
Copiii Mei, arătați-vă mai puternici acum deoarece lupta va continua și cine nu va rămâne în Mine nu va putea fi salvat.
Bucăți de gheață vor cădea din cer, iar ceața va împânzi Pământul.
MONSTRUOZITATEA ESTE PREGĂTITĂ! DEJA SE DESFĂȘOARĂ CALVARUL ACESTEI UMANITĂȚI. Deodată va apărea Cometa „SALVĂRII”, care va coborî din cer ca un trăsnet pentru a lovi Pământul. Foc și flăcări, strigăte inumane se vor auzi, dar poporul Meu credincios Mie va fi în siguranță cu Mine.
Strig la tine, popor nerecunoscător, strig către voi, oamenii Mei iubiți: pocăiți-vă acum pentru că nu mai este timp, strigătul Meu de avertizare este pentru tot Universul, iar cei care nu Mi-au dat glorie vor fi îngropați de cenușă.
Vor arde multe ținuturi, altele vor dispărea de pe fața Pământului. Lacurile se vor usca și mările vor fierbe, vulcanii vor izbucni la unison ...
O, copiii Mei, de ce ați ajuns în acest punct?
De ce nu ați ascultat chemările Mele pentru mântuire?
De ce ați batjocorit-o pe Maica Mea și pe profeții Mei?
Ei au adus Adevărul în lume, dar ați rămas surzi la apelurile Mele, așa că acum veți culege ceea ce ați semănat.
Câtă durere este în Mine! Câtă durere în Maria, mama Mea! Tot Cerul plânge pentru nelegiuirea ta, pentru sentința ta de moarte, aleasă în libertatea ta totală.
CUVÂNTUL "FATIMA" SE VA CITI PE CER!
Ora Dreptății divine va veni cu putere, nimeni nu va putea să se mântuiască dacă nu rămâne în Mine.
Pământul se va cutremura peste tot, zgomotul tunetelor se va dezlănțui până la epuizare, inimile voastre se vor frânge, ... veți înțelege brusc că totul a fost de la Mine, că tot ceea ce ți-a fost anunțat de către profeți a fost de la Mine, dar în necredința voastră şi în indiferența voastră, L-ați negat „din nou” pe Dumnezeu făcut om! V-ați târât în ​​Iad, o, oameni, nu va mai fi posibil să vă salvați.
PREASFÂNTA MARIA ÎŞI DESCHIDE MANTIA PENTRU A-ŞI PROTEJA POPORUL, A-L PUNE ȊN SIGURANŢĂ DE LA CALAMITATEA IMINENTĂ CARE ESTE GATA SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL!
Aveți milă de voi, o oameni. Eu, Dumnezeum încă vă cer convertirea urgentă.
MOLIMA (CIUMA) ȊŞI VA ÎNTINDE NENOROCIREA CEA MAI MARE DUPĂ MARELE AVERTISMENT când totul, absolut totul, va lipsi pe Pământ, această Umanitate este destinată să moară prin propria alegere.
Miserum est!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu