miercuri, 6 mai 2020

Maria Julianna, 27 februarie 2020

trunchiate-trunchiate-keresztut1.jpg
Domnul Isus 
„Dragi Mei copii! Suferințele Mele și moartea Mea pe Cruce vor continua până la sfârșitul lumii. Respectiv, până la sfârșitul acestei epoci, atâta timp cât există păcat pe pământ, deoarece hoardele iadului stăpânesc în inimile multor oameni.
Copiii Mei! Este Postul Mare. Acum îndeosebi vă rog să vă alăturați Mie, să stați sub Crucea Mea, țineți Mâna Mamei Mele și a apostolului Meu Ioan. Cereți ca Sângele Meu mântuitor să picure pe voi, care atât de abundent s-a vărsat din Trupul Meu până la ultima picătură, încât poate curăța toți oamenii care trăiesc până la sfârșitul lumii, cu condiția să țină căința păcatelor. Adunați-vă sub Crucea Mea! Vedeți agonia Mea chinuitoare, Rănile Mele. Pieptul Meu gâfâie, de abia primesc aer. Întregul Meu Trup zvâcnește în contracții musculare violente (ca spasmele bolii tetanice; n.trad.). Eu, Domnul și Regele Universului, M-am smerit atât de adânc pentru voi.
Eu cer ca întotdeauna să Mă vedeți pe Mine în această stare: cu coroana de spini pe Cap! Atunci când prigoana dă să vă muște, pe voi vă vor batjocori și vă vor  prigoni pentru Numele Meu. Atunci gândiți-vă la ceea ce am spus dinainte: dacă pentru Mine vă batjocoresc și vă prigonesc pe nedrept, mare va fi răsplata voastră în Rai. Dar nu pentru răsplată, ci pentru iubirea pentru Mine să îndurați în tăcere și să-Mi dați Mie mulțumire că vă împărtășiți cu destinul Meu. Pe toți aceia pe care îi iubesc, îi împărtășesc cu suferința Mea. De aceea, ca aici pe Pământ să se unească cu Mine în leagământul iubirii, pentru că prietenul în necaz se cunoaște.  Dacă perseverați lângă Mine în suferință și persecuție, vă pot primi în gloria Mea deoarece astfel vă veți dovedi loialitatea și iubirea voastră pentru Mine.
Trăiți în sfințenia vieții atrageți sufletele către Mine prin exemplul vostru. Fiți mereu umili și ascultători! Numai Mie să voiți să-Mi faceți pe plac!
Biserica Mea este deja ruptă de satan în bucăți. Preoții Mei adevărați și credincioșii Mei acum mărșăluiesc împreună cu Mine sus pe Golgota. În curând îi vor crucifica, vor muri dar împreună cu Mine vor învia. În lumea cea nouă, în Noul Paradis, Biserica Mea va străluci în așa glorie ca niciodată pe acest Pământ. Atunci Cerul se va uni cu Pământul, aici vor fi sfinții și îngerii și împreună cu ei Mă veți adora în Preasfântul Sacrament care strălucește printre voi. Aceasta va fi triumful Inimii Neprihănite a Mamei Mele. Pentru aceasta a pregătit (Sfânta Fecioară) lumea încă din timpul (aparițiilor) de la Fatima. De aceea a cerut înființarea mișcării preoților mariani, ispășirea lor și rugăciunile de ispășire a multor, multor suflete.
Copiii Mei! Acum se duce o luptă uriașă pentru suflete. Puteți vedea cât de mult atacă satana. Până acum Sfânta Liturghie, transubstanțierea  Sângelui Meu nevinovat vărsat și moartea Mea pe Cruce au susținut lumea.  Dacă această jertfă de Sânge zilnică încetează, așa cum a scris profetul Daniel, lumea va fi complet expusă hoardelor iadului. Atunci se va împlini cuvântul sfântului apostol Petru: „Prin foc va curăța Tatăl Meu acest Pământ.”
Copiii Mei, ispășiți. Voi micuții Mei, care nu puteți să participați la Sfânta Liturghie, cereți de la Mine împărtășirea spirituală! Eu promit că voi intra în inimile voastre și vă întăresc. Când toate acestea se vor împlini, Mă voi întoarce în gloria Mea și cu suflarea Gurii Mele îl voi mătura pe cel rău. Aceste cuvinte nu se referă doar la persoana anticristului care este cel mai mare rău, ci și la toți aceia care îl urmează, care înșeală oamenii.
După ce voi curăța Pământul, va fi așa cum a fost la începutul creației, când șarpele încă nu a indus-o în eroare pe Eva. Atunci știutorii care înțeleg și sfinții Mă vor glorifica și Mă vor proslăvi cu bucurie reînnoită și vor striga cu glas puternic: „Binecuvântat să fie Dumnezeu în veci, Cel care ni L-a coborât nouă pe Mântuitorul!” Da, copiii Mei, atunci va sosi Mântuirea voastră. Cei care îl urmează pe cel rău își vor acoperi urechile, își vor închide ochii și vor geme deoarece deja recunosc adevărul, că Eu sunt Mesia, dar nu mai pot schimba împietrirea inimilor. Pentru totdeauna vor rămâne în păcatele lor.
Micuții Mei dragi! V-am adus totul la cunoștință. Acum, în Postul Mare, îndeosebi să iubiți, să alinați și să ispășiți! Primiți cu răbdare încercările și suferințele. În unire cu meritele Mele veșnice, oferiți-le Tatălui Meu pentru salvarea sufletelor prin cele șapte dureri ale Inimii Neprihănite ale Mamei Mele și ale lacrimilor Ei. Nu e totuna câte suflete poate să ducă cu el satana. Depinde de voi, micuții Mei, cât vă rugați și câte sacrificii aduceți pentru salvarea sufletelor. Dincolo, aceste suflete mântuite vor fi comorile voastre, pe ele le veți putea prezenta Tatălui Meu ca roade ale Sângelui Meu sfânt, care datorită rugăciunilor voastre nu s-au pierdut. Așa să vedeți toată viața voastră dureroasă, care este uneori plină de tristețe, deoarece satana încearcă să le producă amărăciune tuturor celor care Mă urmează. Mârâie împotriva voastră dar nu vă poate pierde pentru că Sângele Meu sfânt strălucește ca o pecete pe sufletele vostre și slujește ca un scut protector pentru voi.
Micuții Mei! Întunericul nopții s-a coborât. Deja se crapă de ziuă, răsar Zorii Zilei întoarcerii Mele glorioase. Rugați-vă să vin cât mai curând și să curăț lumea. Nu mai există amânare, purificarea este în desfășurare,  așa cum se poate observa în cazul dezastrelor naturale, epidemiilor și războaielor. Răul acum va ajunge la punctul culminant cu apariția anticristului și cu dispariția Euharistiei. Dar când oponentul meu va crede că a câștigat, atunci îl voi înlănțui pentru o mie de ani și-l voi arunca în fundul iadului. Fiți atenți: nimeni să nu se alieze cu el deoarece va eșua la fel ca el. Eu sunt veșnicul Învingător care am devenit Domnul morții și al iadului. Doar aceia care rezistă lângă Mine până la sfârșit vor domni împreună cu Mine.
Micuții Mei! Astăzi încă mai puteți decide pentru Mine sau împotriva Mea. Atât timp cât trăiți aici în trup vă mai puteți schimba, dar când va veni timpul întunericului mare și totul se va închide,  toată lumea va rămâne așa cum a fost înainte. Vă iubesc foarte mult, de aceea vă avertizez. Rămâneți cu Mine în grădina Ghetsimani, vegheați, iar în orele grele spuneți cu Mine: „Tată să nu fie așa cum Eu voiesc, ci cum Tu voiești.” Pentru aceasta vă binecuvântez, dragii Mei copii, cu Iubirea veșnică a Inimii Mele, nesfârșită care întrece toate lucrurile, în Numele Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt.”
Confirmare biblică: „Isus spune” Matei 21,13

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu