marți, 12 mai 2020

PENTRU FIII SĂI PREOȚI: SPUNEȚI NU SATANEI! Carbonia, 10.05.2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Adevărul e în Mine, cine Mă urmează este deja în Mine.
SITUAȚIA PE PĂMÂNT ESTE DEZASTRUOASĂ, POTIRUL MEU E VĂRSAT.
Fiii Mei, am nevoie de colaborarea voastră, de da-ul vostru sincer ca să pun punct acestei apostazii, acestei abominațiuni din biserică.
Fiii Mei, adevăr vă spun: inima Mea e zdrobită de durere, carnea mea e sfâșiată, Trupul Meu e insultat de preoții Mei.
Fiii Mei, când vă veți ridica pentru a spune Gata acestei abominațiuni?
Sunteți conștienți că satana vă manipulează, dar nu faceți nimic ca această tiranie să se termine.
V-am ridicat la gradul sacerdotal ca să vă dăruiesc binecuvântarea (harul) în Mine, dar nu văd în voi dorința de a lupta pentru Adevăr. Îndepliniți-vă sarcinile, apărați credința în Isus Cristos, fiți adevărați soldați ai lui Dumnezeu.
Fiilor, e timpul să vă treziți! E timpul să vă întoarceți la Mine, luați decizia corectă, e timpul să spuneți Gata acestei ticăloșii din biserică.
CÂND VĂ VOI CHEMA PE NUME, CE ÎMI VEȚI RĂSPUNDE?
CE FAPTE ÎMI VEȚI PREZENTA?
AȚI LUPTAT LUPTA CEA DREAPTĂ?
Ah, ce durere! Vă văd mai slabi ca niciodată.......vă este frică să nu pierdeți fotoliile, puterea ce v-a fost acordată pe pământ, dar nu vă este frică să vă pierdeți viața.....bieți copii ai Mei, și deja nu ai Mei datorită liberei voastre alegeri.
Declanșați repede arma Adevărului și duceți-vă să luptați cu Lucifer; puneți punct abominației care este în desfășurare, totul este deja la nebunie extremă.
Iubiți fii, discerneți drept, în scurt timp veți ajunge în infern din cauza tăcerii voastre pentru Adevăr.
Nesăbuiților! Sunteți nesăbuiți, fiii Mei! Îndepărtarea voastră de Mine vă va conduce acolo unde nu veți avea niciodată pace și bucurie. Iadul e un loc de agonie eternă și voi știți bine, dar vă iluzionați cu liniștea de a ieși afară. Nesăbuiților! Din nou spun, nesăbuiților! Dați putere satanei, îl serviți și îl urmați fără să mișcați un deget, păcat, păcat de voi!
Ca Tată și ca Dumnezeu vă binecuvântez pentru a dobândi forța ca să puteți ieși în față.
SPUNEȚI NU SATANEI!
ABANDONAȚI ACEASTĂ IMPOSTURĂ!
NU VĂ TEMEȚI CĂ VĂ PIERDEȚI FOTOLIILE PENTRU CĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETUL, FIILOR!
CE PEDEAPSĂ MAI MARE CA PIERDEREA SUFLETULUI!
Înainte, lăsați-vă ajutați de Dumnezeu, luptați împotriva acestei conspirații împotriva Lui fiți apostoli ai Mariei, stați cu ea alături ca să ieșiți victorioși în luptă.
A sosit ceasul pentru lume, această umanitate va pătimi mult, și din cauza tăcerii voastre veți trage cu voi în infern atâtea suflete, dacă nu vă ridicați acum când a ajuns Ora Mea!
Stați cu Mine. Fiii Mei, stați cu Dumnezeul dragostei. Dăruiți-vă viața pentru El, Împărăția lui Dumnezeu vă așteaptă.
Îndepliniți dorința lui Dumnezeu pentru care ați jurat fidelitate, uniți-vă cu Preasfânta Maria și intrați în Armata ei, lăsați-vă conduși de ea, Maica Preacurată. Sunteți fiii ei aleși, urmați-o pe Maria, aceasta este ora când vă aștept cu brațele deschise să veniți la Mine.
Ridicați-vă cu putere, abandonați-vă complet în Mine, aveți încredere în Mine, Unicul și Adevăratul vostru Dumnezeu și vă voi face puternici ca leii.
Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu