joi, 21 mai 2020

ÎNDREPTAȚI-VĂ SPRE SFINȚENIE, FIII MEI! Carbonia, 17.05.2020 Bis

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Minunile celor două mesaje primite pe 17 mai 2020.

Iubiți copii ai Dragostei Mele, iată-mă la voi ca să vă anunț intervenția Mea divină. În curând vom fi împreună și vom merge înainte în Univers unde totul este în Mine și totul strălucește în Mine.
Iubiții Mei, inamicul îi va împrăștia pe copiii Mei care se vor găsi brusc dezorientați și nu vor ști pe ce cale să meargă.
Văd mulți consacrați aruncându-se la picioarele Mele, cerând iertare, dar văd și mulți încăpățânați în minciună.
Am văzut infidelitatea Bisericii Mele, dar nu vor avea izbândă....azi vă spun, cu adevărat vă spun: sunt gata să Mă manifest lumii, sunt gata să paralizez această Umanitate necredincioasă, sunt gata să-Mi iau copiii în Mine.
ÎNDREPTAȚI-VĂ SPRE SFINȚENIE, IUBIȚII SFINTEI MELE INIMI, ȘI CEREȚI-MI IERTARE PENTRU ACEASTĂ UMANITATE PERVERSĂ.
Sunt în pragul inimii voastre, copii iubiți, fiți gata ca să deveniți ai Mei pentru totdeauna. Îmi voi deschide brațele și vă voi lua în Mine, vă voi strânge la pieptul Meu și veți intra în Mine ca să locuiți în Mine pentru totdeauna.
Sunt Milostivire și Dragoste, sunt salvarea voastră, sunt Dumnezeul vostru Creator, sunt Mântuitorul, sunt Hrana voastră eternă, doar în Mine veți avea viață veșnică.
Nu vă îndepărtați de dragostea Mea, trăiți în Mine, urmați poruncile, nu vă abateți niciodată de la ele pentru niciun motiv. Eu sunt Cel ce în curând voi spune fiecărui om față în față: „EU SUNT DUMNEZEUL TĂU CREATOR, CREZI ACUM ÎN MINE?”
Îmi voi ridica mantia asupra acestei omeniri și Mă voi arăta în Gloria Mea, veți fi cu toții în Prezența Mea pentru a fi judecați de Mine.
A AJUNS ORA alegerii voastre, nu puteți adora idolii în locul Meu.....doar EU SUNT! EU SUNT CEL CE POSEDĂ TOT, CEL CE A CREAT TOT.
Voi Îmi aparțineți, o, oameni, voi sunteți sudoarea frunții Mele, v-am savat din dragoste și pentru dragoste și Mă reîntorc ca să vă eliberez din sclavia bestiei. Convertiți-vă repede!
Acest apel ajunge la voi, nu fiți nesăbuiți, acestea sunt ultimile momente înainte de strigătul Meu....și totul se va opri.
Nu așteptați alt timp, totul este gata. Răbdarea Mea nu merge mai departe pentru că Mă refuzați și vă încăpățânați să-l urmați pe Lucifer.
Bate ora amară, mai aștept încă puțin și apoi voi coborî cortina acestei istorii. E sfârșitul uni timp vechi, ora dragostei e gata să fie savurată de copiii lui Dumnezeu. Nu pierdeți ocazia de a vă reîntoarce la Mine, ACUM,..... REPEDE!
 Întoarceți-vă la Mine, Unicul și Adevăratul Dumnezeu. AMIN.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3793669654008476&set=a.242597375782406&type=3&theater

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu