sâmbătă, 23 mai 2020

ANUNȚAȚI PREOȚII CĂ PAPA VOJTYLA ESTE GATA ÎMPREUNĂ CU BENEDICT AL XVI-LEA SĂ VESTEASCĂ VENIREA LUI CRISTOS! DECHIDEȚI UȘILE LUI CRISTOS!


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Carbonia , 18.05.2020
ANUNȚAȚI PREOȚII CĂ PAPA VOJTYLA ESTE GATA ÎMPREUNĂ CU BENEDICT AL XVI-LEA SĂ VESTEASCĂ VENIREA LUI CRISTOS!
PRIVEGHEAȚI, O, OAMENI, timpurile au ajuns, Maria a anunțat toate acestea la Salette și încă o dată la Fatima.
IATĂ, TOTUL E ÎMPLINIT! FIICA MEA, ANUNȚĂTOȚIPREOȚII CĂ PAPA VOJTYLA ESTE GATA ÎMPREUNĂ CU BENEDICT AL XVI-LEA SĂ VESTEASCĂ VENIREA LUI CRISTOS!
Cer tuturor consacraților ca să se pregătească demn de întâlnirea cu Domnul, să ia în mână situația Bisericii în adevărul lui Cristos. Să fie slujitori fideli lui Dumnezeu care i-a uns ca să nu cadă în Gheenă.
Și peste toți cei care Îl celebrați pe Cristos în inimile voastre, să coboare binecuvântarea Sa.
Biserica este inundată din toate părțile, a devenit un colector, iar acum vine furtuna care va scufunda barca.
Dumnezeu intervine ca să pună ordine unde este dezordine, va prelua frâiele bisericii și va pune în ea pecetea apartenenței sale și o va călăuzi El Însuși. Îi va lua alături pe adevărații Lui preoți, cei care au fost fideli adevăratului Magisteriu și cei care vor conduce adevărata Biserică la sfințenie.
MERGEȚI ȘI ADUNAȚI TURMA ÎMPRĂȘTIATĂ, O, PREOȚI AI LUI DUMNEZEU, REPARAȚI ERORILE COMISE, SPUNEȚI NU SATANEI ȘI ÎNARMAȚI-VĂ CU DRAGOSTEA LUI ISUS CRISTOS, RIDICAȚI-VĂ ÎN PICIOARE ÎMPOTRIVA ACESTEI DICTATURI.
M-au torturat în toate felurile ca să semnez acceptarea planului lor diabolic, dar Eu cunosc doar un singur Păstor, Domnul meu, Isus Cristos.
Îmbrățișată la Inima Imaculată a Mariei, îi cer ajutorul. Ea este Mama Supremă! În ea s-a împlinit miracolul Dragostei:.......Fiul ei, Isus, pentru salvarea noastră.
RIDICAȚI-VĂ ÎN PICIOARE, ARĂTAȚI-VĂ DEMNI DE MINISTERUL DE CARE AȚI FOST UNȘI DE PREOTUL ISUS CRISTOS CA ADEVĂRAȚI SLUJITORI.
A ajuns ora lui Isus Cristos, înălțați-vă inimile spre El, binecuvântați Sfântul Său Nume și proclamați Gloria Sa. Nu vă fie frică, Dumnezeu e cu voi și răspunde Magisteriului Său cu fidelitate absolută.
Va plânge toată Biserica când MIRACOLUL se va arăta lumii, recunoscând eroarea făcută, teribila urâciune comisă de oamenii lui Dumnezeu.
Credeți cuvintele acestea, dovediți-vă oameni de valoare în Biserica lui Dumnezeu! Descoperiți-vă lumii, acum Maria vă va întâmpina ca să vă ia de mână, alături de ea veți lupta această bătălie împotriva satanei. Puneți-vă în sfințenie pentru ca ea să vă poată ține alături și să vă ducă victorioși la El. Misererum est!
Dați cinste lui Dumnezeu, nu vă supuneți satanei, renunțați la seducțiile lui, timpul dat vouă e deja terminat, renunțați la dorința de a avea o bucată de argint în plus ca să nu vă pierdeți sufletul.
Înainte, eu Mă voi ruga pentru voi și vom lupta împreună pentru victoria lui Cristos Domnul.
Nu vă fie frică să apărați Adevărul.
DECHIDEȚI UȘILE LUI CRISTOS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu