vineri, 8 mai 2020

Mesaj pentru un Catolic Credincios din Anglia, 19 martie 2020

Prin Mesaje Diverse 


În timp ce mă rugam rozariul, Maica Preasfântă și Sf. Filomena au venit la mine. Sfânta Filomena m-a făcut să înțeleg că mulți preoți se tem de contractarea Coronavirusului și au vrut să evite să dea Maslul, ungerea cu mir, ultimele sacreamente celor infectați cu virus. Am înțeles că preoții ar trebui să fie curajoși ca Sf. Filomena. Preoții ar putea apela la Sfânta Filomena pentru protecție împotriva Coronavirusului și pentru curaj ca să dea sacramentele credincioșilor în acest timp de urgență. Preoții ar trebui să fie curajoși precum Sf. Filomena a fost curajoasă în a face față suferințelor ei. Maica Preasfântă m-a făcut să înțeleg că trebuie să le spun preoților acest lucru, Maica Preasfântă spune:
 „Fiul Meu nu va fi mulțumit dacă evitați să dați sacramentele celor care sunt în pericol de moarte”.
La scurt timp după aceea, Isus a întărit cu strictețe acest mesaj. Isus m-a chemat la adorația online și a spus cu severitate: 
„Voi lua foarte în serios orice abatere de la datorie. Spune-le acest lucru”.
 Isus a se referea la faptul că El va vedea stăruitor orice acțiune lașă a preoților care evită îndatoririle lor față de credincioși de teamă pentru propria sănătate.
http://afterthewarning.com/messages-from-heaven/miscellaneous-messages/2020/april/26/message-to-a-faitfhul-catholic-in-england

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu