miercuri, 20 mai 2020

"Memoriu pentru episcopii lumii: credincioșii nu au nevoie de voi pentru a avea grijă de trupurile lor. Ei au nevoie de voi pentru a urma legea supremă a Bisericii și pentru a avea grijă de sufletele lor"


"Memoriu pentru episcopii lumii: credincioșii nu au nevoie de voi pentru a avea grijă de trupurile lor. Ei au nevoie de voi pentru a urma legea supremă a Bisericii și pentru a avea grijă de sufletele lor", a spus preotul credincios.

Într-o omilie de duminică, un preot curajos a strigat în pustiul sacramental creat de episcopi, a denunțat păstorii de laşitate, de retragerea și abandonarea turmelor lor în fața spaimei virusului din Wuhan.
"Fiecare episcop deplorabil și nenorocit care a încuiat bisericile și le-a refuzat accesul oamenilor la Sfânta Liturghie, Sfânta Euharistie și la sacramente vor avea sânge pe capul lor pentru fiecare suflet pierdut", a spus el.
Preotul credincios nu s-a ascuns după deget, condamnând episcopii pentru că se prefac să aibă grijă de sănătatea trupească în timp ce distrug sufletele: „Sunt orbi și conduc oile oarbe pe drum - drumul larg spre distrugere”.
Subliniind că Biserica a înfruntat pandemii, foametea și războaiele de 2.000 de ani, preotul a pus o întrebare retorică: „Credem cu adevărat că este voia lui Isus ca orice episcop al Bisericii Catolice să încuie biserica, să refuze oamenilor dreptul lor rânduit de Dumnezeu să participe la Sfânta Jertfă a Liturghiei și să primească Sfânta Euharistie și celelalte sacramente? "
Nestânjenit de respectul uman, preotul i-a făcut Episcopului Richard Stika din Knoxville, Tennessee, un apel clar la acțiune pentru că a spus recent că va îndepărta pe oricine din Sfânta Liturghie care va încerca să primească Sfânta Taină pe limbă: "Predă toiagul, episcopule. Nu ești demn de el."
Preotul a explicat că stânga socialistă, comunistă, lipsită de evlavie se teme de moarte - la un nivel pentru că această viață este tot ceea ce au, dar la un nivel mai profund, din cauza a ceea ce este în fiecare inimă umană: "cred că în adâncul sufletului lor, de fapt ei cred că ar putea exista ceva după moarte pentru care vor fi trași la răspundere, motiv pentru care le este cel mai frică să moară ".
Dar, în timp ce episcopii dezamăgesc credincioșii și Stânga împinge agenda sa fără de Dumnezeu, Tatăl îi încurajează pe credincioși să demonstreze Credința.
"Să fim credincioși. Să ne trăim credința. Să fim martori ai credinței noastre. Să fim martori care nu se tem să moară."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu