sâmbătă, 16 mai 2020

ALTARELE LUI ISUS NU VOR MAI FI ACELEAȘI, Carbonia, 13 mai 2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Sfânta Fecioară Maria:
Preasfânta Maria vă binecuvântează și vă îmbrățișează la inima ei imaculată și vă invită să vă puneți inimioara voastră în inima sa imaculată.

Consacrați-vă Mie pentru ca întunericul să fie risipit.
       Pregătiți-vă cu flacăra credinței aprinsă.
       Rămâneți uniți în rugăciune.
       Fiți o singură inimă, un singur suflet.

ZIUA ÎNTUNECATĂ VINE AȘA CUM A FOST PLANIFICATĂ.
ALTARELE LUI ISUS NU VOR MAI FI ACELEAȘI PENTRU CĂ ÎN LOCUL LUI VA INTRA URÂCIUNEA. DRAGOSTEA ESTE DATĂ AFARĂ CA SĂ LASE LOC LUI LUCIFER.

Fiii mei, iubiți-L  pe Isus al vostru, consolați-L în aceste ultime ore de agonie. Nimeni nu cunoaște nici ziua, nici ora, dar cerul este deja pregătit să coboare și să intervină pentru a distruge răul.
                Mânia lui Dumnezeu va fi simțită în tot Universul pentru că strigătul Său va fi de mare durere. Când El va spune GATA, se va răsturna toată lumea.
Dumnezeu pierde mulți dintre copiii Săi, cei care s-au dăruit satanei, cei care au refuzat să asculte apelurile de salvare ale Cerului.

Isus:
Ați fost înșelați, o, oameni, ați căzut în capcana demonului! Ați fost nesăbuiți! V-ați lăsat conduși de lumini false, de legi ușoare.
Ați crezut răul, refuzând sfintele Scripturi! Ați acceptat o evanghelie falsă, o evanghelie care nu-Mi aparține.
                Fiilor, Cuvântul Meu e unul! Și unul va fi pentru totdeauna! Niciodată, dar niciodată, nu va mai fi schimbat Cuvântul lui Dumnezeu!
                Ați greșit încrezându-vă orbește în noutățile care v-au fost servite pe o tavă de argint.....aceea a fost înșelăciunea: ...... nu tot ce strălucește este bun!

                MOARTEA V-A SMULS DE LA MINE, ÎN LIBERTATEA VOASTRĂ AȚI ACCEPTAT SĂ MĂ ARUNCAȚI, PIATRA UNGHIULARĂ, CA SĂ-I SLUJIȚI LUI LUCIFER.

                Ah, ce durere! Ce durere îmi pricinuiți, o, oameni! Încă o dată sunt renegat și trimis la moarte.

                O, blestemate vipere, voi care ați orchestrat acest plan diabolic, voi care ați servit satanei, îl însoțiți spre infern unde va fi plânsul și scrâșnirea dinților pentru eternitate!
                Atenție, atenție, Dumnezeu în Atotputernicia Sa confirmă intervenția Sa! Amin, amin.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3770875786287863&set=a.242597375782406&type=3&theater

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu