miercuri, 17 februarie 2021

ANTIHRISTUL ESTE GATA SĂ APARĂ PUBLIC AVÂND ÎNFĂȚIȘAREA UNUI SFÂNT - Trevignano Romano, 16 februarie 2021

 Dragii mei, vă mulțumesc pentru rugăciunile pe care le spuneți chiar și în tăcere, fiecare gest, fiecare cuvânt spus lui Dumnezeu este o rugăciune.

Copiilor, continui să vă cer sa fiți lumini pentru lume și săbii ca să o apărați, noi vă dăm protecție maximă, dar voi rugați-vă, vorbiți-i lui Dumnezeu cu calm și blândețe, explicați ce vă spune cerul fără frică căci Duhul Sfânt vă va însoți.

Fiilor, rugați-vă pentru Rusia, China și America, vor fi cauza confuziei în lume. Confesați-vă lui Dumnezeu Mântuitorul fără niciun dubiu, fiți legați de doctrina adevărată.

Rugați-vă pentru cei care se tem de aceste vremuri întunecate care vin; Eu le spun lor: nu vă temeți pentru că trebuie doar să aspirați spre Cer. Sunt atât de multe morți inutile în lume pentru că vă plecați capul în fața elitei mondiale. Atenție, copiii mei, Răul profită de slăbiciunea voastră spirituală și fizică pentru a vă ataca, din acest motiv vă rog să fiți puternici în credință pentru că doar în acest fel puteți suporta, renunța și merge mai departe cu evanghelizarea.

Copiii mei, vulcanii se vor trezi aproape simultan, natura se revoltă împotriva acestei umanități nerecunoscătoare și păcătoase.

Fiilor, rugați-vă pentru Biserică, schisma este în desfășurare. Biserica va renaște, din păcate, copiii mei preferați (preoții) au ales calea falsității, făcând să coboare întunericul asupra credincioșilor.

 Amintiți-vă că pentru toate acțiunile voastre veți fi răspunzători în fața lui Dumnezeu, voi conduceți turma spre păcat, nu mai luați în considerare păcatul, ceea ce învățați nu mai este adevăratul magisteriu și pentru aceasta veți da socoteală.

Întunericul este pe cale să coboare pe acest pământ și semnele cerului vor fi din ce în ce mai mărețe, convertiți-vă acum. Antihristul este pe cale să apară public având înfățișarea unui sfânt în felul de a fi, va vorbi chiar și de Dumnezeu, dar atenție, copii, atenție!

Trăiți mereu mesajele și adunați cât mai multe suflete.

Fiica mea, îți mulțumesc că mereu îmi ești credincioasă, Isus va fi alături de tine și te voi consola în această jertfă de Paște.

Acum vă las binecuvântarea mea în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5011812372194192&set=a.242597375782406

Un comentariu:

  1. Mesaj de la EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC prin Ştefan Muşat către poporul român
    23 Octombrie 2018

    „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?). Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către una dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, din stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia, și alte instituții(Jandarmeria şi Poliţia Locală) care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. O altă parte a mulțimii vor incendia sediile Poliției și ale Pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ....moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții". Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din Serviciile Secrete "ale unor state" ajutate de unii din Serviciile noastre Secrete(S.R.I. Și S.I.E.) care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară.

    RăspundețiȘtergere