duminică, 14 februarie 2021

IATĂ CĂ SOSEȘTE URAGANUL INFERNAL CARE SE VA ABATE PE ACEST PĂMÂNT - Carbonia, 11.02.2021

ISUS: Scrie, fiica Mea, scrie iubitului Meu popor, spune-le de dragostea ce arde în pieptul Meu pentru ei, de dorința de a-i avea pe toți ai Mei. TRANSMITE-LE CUVINTELE MELE, FEMEIE! SUNT UN DUMNEZEU GELOS, ÎMI IUBESC POPORUL ȘI VREAU SĂ ÎL SALVEZ.

Dragii Mei, vă avertizez, un flagel teribil este pe cale să lovească Pământul, iar cei care nu s-au convertit, cei care M-au îndepărtat de viața lor, nu pot fi salvați de Mine :... dacă omul, cu liberul său arbitru, alege să Mă nege, Eu nu pot face nimic.

FIII MEI, POCĂIȚI-VĂ REPEDE, GERUL VĂ VA ÎNGHEȚA INIMILE, ÎNTUNERICUL VA FI TERIBIL, URLETUL DEMONILOR VĂ VOR ZDROBI. Neavând în voi scutul, pe Mine în voi, nu voi putea să vă ridic din ceea ce va cădea peste această planetă devenită o cloacă.

Satana este furios, știe că timpul i s-a terminat și știe deja că a pierdut bătălia.

Dumnezeu, din înaltul cerului Său, coboară pentru a-și elibera copiii! Isus a intrat în istorie pentru a salva omul de la moarte, dar omul încă refuză mântuirea. Mulți au devenit dușmani ai lui Dumnezeu, se mândresc că pot trăi fără Creatorul lor, cultivă în ei păcatul, trăiesc în perversiune.

Omul este pierdut, a luat o cale greșită, cea care îl va duce la moarte veșnică; în liberul său arbitru, alege dacă să aibă viață veșnică sau moarte, totul depinde de alegerea omului!

DEJA SUNĂ TRÂMBIȚELE CAVALERILOR CERURILOR, ÎNGERII LUI DUMNEZEU SUNT ALINIAȚI, PREGĂTIȚI PENTRU COBORÂRE, ALĂTURI DE REGELE LOR DUMNEZEU. EI VOR COBORÎ COMPACȚI ȘI VOR LUPTA ÎMPREUNĂ CU ISUS PENTRU A-L LEGA PE SATANA ÎN IAD ȘI PENTRU A-I SALVA PE TOȚI CREDINCIOȘII LUI DUMNEZEU.

Aventura pe acest pământ s-a terminat pentru cei care au ales calea vieții, calea Învierii! Dumnezeu îi va lua pe copiii Săi cu El și nu vor mai fi niciodată înfometați sau însetați căci Iubirea îi va învălui în Sine.

Cei care Îl renegă pe Creatorul lor Dumnezeu vor plânge și vor fi în chinuri până când se vor căi și, când deja vor fi sleiți de puteri, vor îngenunchea în sfârșit în fața lui Iisus, vor striga numele Său Sfânt pentru a-i ajuta. Se vor converti! Ei vor renunța la satana! Ei vor simți în inimile lor durerea nesfârșită a păcatelor lor, își vor cere iertare, Îl vor îmbrățișa pe Dumnezeu, Îl vor recunoaște și Îl vor numi Tată!

FIII MEI, AM VRUT SĂ VĂ EVIT ACEASTĂ MARE TRIBULARE, DAR ASTĂZI NU SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ ABANDONAȚI DE CEEA CE VĂ FACE PLĂCERE.

Ați devenit hibrizi, vă asemănați din ce în ce mai mult cu Bestia, în timp ce vă îndepărtați de Cel ce v-a creat să fiți ai Lui.

Ați trădat din nou, oamenilor, v-ați binecuvântat cu Iadul, l-ați urmat pe Satana, dar bucuriile voastre s-au terminat, acum veți realiza câtă durere ați provocat lui  Dumnezeu, Creatorului vostru, vouă înșivă și fraților voștri.

IATĂ CĂ SOSEȘTE URAGANUL INFERNAL CARE SE VA ABATE PE ACEST PĂMÂNT ȘI VA DEVASTA ACEASTĂ UMANITATE NECREDINCIOASĂ.

STRIG LA VOI, OAMENILOR: DACĂ NU VĂ ÎNDREPTAȚI ACUM, NU VEȚI PUTEA AVEA AJUTORUL CERULUI.

Așa să fie!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4992741910767905&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu