vineri, 19 februarie 2021

OMUL NU POATE TRĂI FĂRĂ DUMNEZEU! - Carbonia, 17 februarie 2021

SPUNEȚI CĂ DUMNEZEU ESTE PE CALE SĂ INTERVINĂ CA SĂ-ȘI IA FIECARE LUCRU ÎN SINE.

VOCEA LUI DUMNEZEU ESTE UNA ȘI UNUL ESTE CUVÂNTUL LUI! El vă vede dragostea și caritatea și vă declară copii ai lui Dumnezeu! Fii ai luminii! Așadar, pregătiți-vă pentru a fi luați de El.

Soarele este sus, căldura Lui este perfectă, a sosit timpul să împace toate lucrurile cu Sine, Dumnezeu este nerăbdător pentru voi, pentru toți copiii Lui.

Noaptea va fi întunecată și rece, dar căldura dragostei asupra copiilor Săi va fi delicioasă, VOR FI RĂPIȚI ȘI VOR FI PUȘI ÎNTR-UN LOC DE IUBIRE VEȘNICĂ AȘTEPTÂND CA TOTUL SĂ SE SFÂRȘEASCĂ.

Mare va fi necazul prin care vor trece oamenii care sunt departe de Dumnezeu, cei care L-au renegat pe Dumnezeu!

AVERTISMENTUL ESTE DEJA PESTE VOI, salvați-vă viața, oamenilor! Alegeți să vă întorceți la Dumnezeul vostru Creator, abandonați lucrurile de aici, de jos, în curând vor dispărea toate pentru că Dumnezeu trebuie să reînnoiască Pământul.

A sosit timpul pentru omenirea indiferentă față de Dumnezeul ei Creator, a sosit timpul să înțelegeți:

CĂ SINGURUL ȘI ADEVĂRATUL DUMNEZEU ESTE DOMNUL ISUS HRISTOS!

OMUL NU POATE SĂ TRĂIASCĂ FĂRĂ DUMNEZEU!

ACEASTĂ VIAȚĂ APARȚINE LUI DUMNEZEU ȘI TREBUIE SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU!

Satana a pus stăpânire pe copiii Mei, pe cei care se abandonează lui, pe cei care rămân tăcuți fără să apere adevărul.

Iată că vine Dumnezeul cel Preaînalt pentru a reînnoi totul în Sine:

... VA TUNA CERUL, VOR FI ȘOCATI DE MAREA PUTERE A LUI DUMNEZEU!

DREPTATEA LUI VA FI MARE PENTRU CEL CARE NU S-A CĂIT, PENTRU CEL CARE NU SE VA ÎNTOARCE LA EL!

Timpul Apocalipsei se apropie de sfârșit, în curând toate lucrurile se vor precipita, unul după altul, fără răgaz, omul se va trezi aruncat în fața unei lumi pe care nu o mai recunoaște.

LUMINA LUMII VA APĂREA DINTR-O DATĂ ȘI VA ÎNDEPĂRTA ÎNTUNERICUL ȘI TOTUL VA FI AȘA CUM DUMNEZEU A STABILIT ÎNCĂ DIN PRIMELE TIMPURI.

Casele vor crește, vor fi multe și toate vor avea prezența lui Dumnezeu, în aceste locuri va fi Lumina, nimic nu va lipsi, Dumnezeu va asigura totul, în timp ce restul pământului totul va fi ars de foc.

Îi chem din nou pe toți cei care nu vor să-Mi audă vocea, îi chem din nou pentru că nu trebuie să-și piardă viața. Copiii Mei, căiți-vă și întoarceți-vă la Cel ce v-a creat.

TIMPUL A TRECUT, ACEASTĂ PLANETĂ VA FI LOVITĂ DE COMETA RĂSCUMPĂRĂRII.

Această umanitate va suferi pentru că nu a vrut să se întoarcă la Dumnezeul ei Creator.

Îmi pun mâinile sfinte peste voi, vă înalț la Mine, vă botez cu Duhul Sfânt și foc, vă purific ca aurul în creuzet, veți fi frumoși ca soarele, veți străluci în aceeași lumină ca a lui Dumnezeu Iubire, veți fi îndumnezeiți în Dumnezeu.

ÎNAINTAȚI FĂRĂ TEAMĂ, DUMNEZEU VĂ RECHEAMĂ LA MISIUNEA VOASTRĂ,  ACEASTA ESTE O PORUNCĂ!  "ÎNAINTAȚI FĂRĂ TEAMĂ ÎN FAȚA OAMENILOR ȘI SPUNEȚI CĂ DUMNEZEU ESTE GATA SĂ IA ÎN SINE ORICE LUCRU".

În refugiile Mele Îmi voi adăposti copiii. Eu Însumi le voi spune pe nume, în timpul somnului vor fi treziți și vor trebui să urmeze Îngerul care îi va ghida spre refugiile Mele.

Gata, fără să mai pierdeți timpul, cu sfântul Rozariu în mână și cu inima plină de iubire către Domnul vostru, cântați imnuri de laudă Celui ce se întoarce acum. Amin!

Vă binecuvântez și vă protejez în Mine, soarele deja strălucește peste voi, copiii Mei binecuvântați. Glorie Domnului. Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5017218841653545&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu