joi, 18 februarie 2021

Maria Julianna, 24 ianuarie 2021

  Domnul Isus ...

Dragii Mei copii! Pregătiți-vă pentru că Marele Avertisment este foarte aproape. Voi revărsa asupra voastră Duhul Meu Sfânt care vă va arăta starea sufletelor voastre. Vă veți vedea toată viața. Gândurile, cuvintele, faptele voastre. Veți vedea harul Meu cu care v-am îndreptat spre bine când ați ascultat de călăuzirea Mea și când v-ați încăpățânat să vă lipiți de propriile voastre idei și ați respins harul Meu. În astfel de momente, m-am îndepărtat întotdeauna de la voi pentru că vă respect liberul arbitru. Cu cât mai des Mă respingeți, cu atât mai mult vă predați Satanei. Datorită alegerilor voastre greșite, rând pe rând ați eșuat, fapt pentru care M-ați învinovățit pe Mine.

Copiii Mei! Ceea ce Dumnezeu i-a dăruit odată omului, nu-i va fi luat niciodată înapoi. Și acestea sunt intelectul și liberul vostru arbitru. Deși văd că sunteți pe un drum greșit, nu vă voi trage cu forța înapoi. Permit dezamăgirile și suferințele pe care vi le dau ca să vă întoarceți la Mine. Dar nici atunci nu vă forțez. Dacă ați citi Scripturile în mod regulat și v-ați ruga cel puțin un Tatăl nostru, ați fi deja salvați de la damnare. De aceea am cerut: rugați-vă fără încetare. Trăiți permanent pregătiți pentru că nu știți nici ziua, nici ceasul! Sunteți doar pelerini pe acest pământ. Degeaba vă construiți ziduri, odată pe toate le veți lăsa aici. Eu am promis acest lucru: ”2 În casa Tatălui meu sunt multe locuinţe. De n-ar fi aşa, v-aş fi spus: «Mă duc să vă pregătesc un loc»? 3 Şi, după ce mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, voi veni din nou şi vă voi lua la mine, pentru ca să fiţi şi voi acolo unde sunt eu” Ioan 14;2-3

Citiți cartea Apocalipsei. 21:9-27

„Vino şi-ţi voi arăta Mireasa, soţia Mielului!”. 10 Şi m-a luat în duh pe un munte mare şi înalt şi mi-a arătat cetatea cea sfântă, Ierusalímul, care cobora din cer, de la Dumnezeu. 11 Ea avea gloria lui Dumnezeu. Splendoarea ei era ca a unei pietre de mare preţ, ca a unei pietre de iaspis cristalin. 12 Ea avea un zid mare şi înalt, cu douăsprezece porţi, iar deasupra porţilor erau doisprezece îngeri şi numele înscrise, care sunt numele celor douăsprezece triburi ale fiilor lui Israél: 13 la răsărit, trei porţi; la miazănoapte, trei porţi; la miazăzi, trei porţi şi la apus, trei porţi. 14 Iar zidul cetăţii avea douăsprezece temelii, şi pe ele erau douăsprezece nume ale celor doisprezece apostoli ai Mielului.

15 Iar cel care vorbea cu mine avea ca măsură o trestie de aur ca să măsoare cetatea, porţile ei şi zidul ei. 16 Cetatea este aşezată sub formă de pătrat: lungimea, lăţimea şi înălţimea sunt aceleaşi. El a măsurat cetatea cu trestia: [are] douăsprezece mii de stádii. Lungimea, lăţimea şi înălţimea sunt aceleaşi. 17 Apoi a măsurat zidul ei: are o sută patruzeci şi patru de cóţi, după măsura oamenilor, care este şi a îngerului. 18 Înfrumuseţarea zidului ei era [făcută] cu iaspis, iar cetatea era din aur curat, asemenea cristalului curat. 19 Temeliile zidului cetăţii sunt alcătuite în întregime din tot felul de pietre preţioase: prima temelie din iaspis; a doua, din safir; a treia, din calcedoniu; a patra, din smarald; 20 a cincea, din sardonix; a şasea, din cornalină; a şaptea, din crisolit; a opta, din beril; a noua, din topaz; a zecea, din crisopaz; a unsprezecea, din iacint; a douăsprezecea, din ametist. 21 Cele douăsprezece porţi erau douăsprezece mărgăritare, fiecare poartă era [făcută] dintr-un singur mărgăritar. Iar piaţa cetăţii era din aur curat, transparent precum cristalul.

22 Nu am văzut în ea niciun templu, pentru că Domnul Dumnezeu Cel Atotputernic este templul ei şi Mielul. 23 Cetatea nu are nevoie de soare şi nici de lună ca s-o lumineze, căci gloria lui Dumnezeu o luminează, iar făclia ei este Mielul. 24 Neamurile vor umbla în lumina ei, iar regii pământului îi vor aduce gloria lor. 25 Porţile ei nu se vor închide ziua, pentru că acolo nu va mai fi noapte. 26 Şi vor aduce în ea gloria şi cinstea neamurilor. 27 Nu va intra în ea nimic impur, nici cel care săvârşeşte lucruri abominabile şi nici cel mincinos, ci numai cei care sunt scrişi în cartea vieţii Mielului.”

9 Însă, după cum este scris:

„Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut

şi urechea nu le-a auzit

şi la inima omului nu s-au suit,

pe acestea le-a pregătit Dumnezeu

celor care îl iubesc pe el”.(1 corinteni 2,9)

Am murit pentru mântuirea voastră. Nevinovat, am luat asupra Mea păcatele voastre și cu chinul Meu groaznic am plătit răscumpărarea. Voi de ce nu vreți să aduceți sacrificii pentru propria voastră mântuire? Eu vă interzic doar ceea ce este dăunător pentru voi. Vă dau tot ce este folositor pentru mântuirea sufletelor voastre. Cei mai mulți oameni sunt înfometați de iubire. Eu Însumi sunt iubirea. Dacă o căutați la Mine, o veți găsi. Sufletele voastre vor găsi pace în Mine. Așa veți ști că sunteți în locul potrivit.

Copiii Mei! Nu există fericire în păcat. Satana vă va convinge că ispita lui e bună. Nu-l credeți! El este marele înșelător care vrea să vă împingă la damnare.

 El vă ispitește cu trei păcate principale: păcatul trupului, adică curvie, despre care mama Mea, încă de la Fatima, acum o sută de ani, a spus că va duce cele mai multe suflete în iad.

Celălalt este închinarea la mamon, despre care Sfântul Pavel a scris că, tânjirea după bani este rădăcina tuturor necazurilor.

Ultimul este dominația( nt. setea de a domni), atunci când omul își imaginează că este Dumnezeu. Aceasta este închinarea la sine, care este o idolatrie comună, deoarece se pune pe sine înaintea lui Dumnezeu, în locul lui Dumnezeu.

Luați exemplu de la Mine. Sunt cu adevărat Dumnezeu, și totuși m-am smerit în cel mai profund mod. Am avut puterea să Mă eliberez din mâinile evreilor, totuși M-am lăsat torturat și răstignit pe Cruce. Dar în a treia zi am înviat și trăiesc veșnic. Stau la dreapta Tatălui Meu, în slava nemărginită a lui Dumnezeu. Și pe voi vă invit aici. Dar trebuie să împliniți porunca Tatălui Meu. Și aceasta este iubirea. Cel care s-a învins pe sine, numai acela poate să obțină victoria asupra lui Satana. Numai așa puteți face acest lucru, dacă Îmi veți preda complet viața Mie. În orice încredeți-vă în Mine. Cunoașteți învățătura Mea, Evanghelia, și traduceți-o în fapte. Dacă Mă veți exclude din viața voastră, veți pierde protecția Mea și vă veți expune adversarului Meu. El nu îți respectă liberul arbitru. El vă ispitește până când comiteți păcatul. Atâta timp cât trăiți în trup, vă puteți întoarce la Mine prin pocăință și sfânta spovadă.

Copiii Mei! Păcatul a devenit atât de puternic în lume, încât masele de oameni care cad pe panta către iad trebuie oprite. Înainte să vină ziua dreptății Mele, voi revărsa asupra voastră Duhul Meu Sfânt care vă va lumina. Atunci mulți vor fi convertiți, dar din păcate vor fi și mulți împietriți. Ei aleg damnarea. Nu așteptați ziua aceea în care veți arde de parcă ați fi în foc. Cei care trăiesc în păcat vor vedea iadul unde vor trebui să meargă dacă vor muri în acel moment. Dar ei mai primesc de la Mine încă o șansă de a se pocăi.

Copiii mei! Vă avertizez pentru că a sosit timpul. Așa să trăiți de parcă în următoarea clipă ar trebui să muriți. Gândiți-vă că Dumnezeu plătește fiecăruia după faptele sale. Eu nu pot fi înșelat, din fața Mea nu vă puteți ascunde. Este mai bine pentru voi să vă curățați sufletele printr-o adevărată pocăință și astfel să evitați condamnarea. Țineți-vă tare de Îndurarea Mea cât mai ține timpul de har. Pentru aceasta vă binecuvântez pe toți cu iubirea temătoare a Inimii mele, în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. ”

Confirmări biblice: Matei 22: 1: „Isus a vorbit”

https://jezusuzenete.hu/2021-januar-24-az-ur-jezus/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu