sâmbătă, 6 februarie 2021

PONTIFICATUL LUI PETRU A FOST UZURPAT DE SATANA ȘI ACOLIȚII LUI CARE ÎL SERVESC BINE... ACEST POPOR M-A RENEGAT - Carbonia, 03.02.2021

Acest popor Mă urăște, nu vrea să știe de Mine. Voi blestema acest neam și voi forma unul nou credincios Mie, Dumnezeu Creatorul.

Pământul va înmuguri din nou și va fi frumos așa cum Dumnezeu a dorit dintotdeauna, lucruri noi vor veni în dragoste....SPICUL DE GRÂU EU SUNT!

Acest popor al Meu va fi sincer în Mine. Trebuie să am fidelitatea creaturii Mele ca să poată fi a Mea și să-i dăruiesc totul din Mine.

Haideți, copiii Mei, acest timp s-a terminat, sunteți pe cale să înmuguriți la o viață nouă în Mine.

Voi tuna acum mânia Mea, va fi îngrozitoare pentru cei care nu M-au recunoscut, care nu s-au întors la Mine pentru că alegerea lor a fost aceea a altui Dumnezeu:... Satana imperfect și blestemat!

Dumnezeul Atotputernic, singurul și adevăratul Dumnezeu, își declară mânia Sa iminentă peste această omenire blestemată.

ARHIPELEAGUL TOSCANA VA MURI, FAIMA LUI SE VA PIERDE PENTRU CĂ M-A RENEGAT.

AMERICA VA FI ÎN GENUNCHI DIN CAUZA ÎNDEPĂRTĂRII EI DE MINE.

MULȚI OAMENI VOR MURI DIN CAUZA NATURII CARE SE RĂZBUNĂ.

NOI PĂMÂNTURI SE VOR RIDICA!

Destul! Acest popor M-a renegat, l-a ales pe dușmanul Meu, îl voi pierde în suferințe atroce; bătălia a început, acum va continua cu toate consecințele dureroase pentru acest popor nerecunoscător, departe de Legile Mele, sedus de Satana.

Pontificatul lui Petru a fost uzurpat de satana și acoliții săi care îl servesc bine, slujitorii Mei au fost distrași și el i-a păcălitt. ... MISERUM EST!

Dumnezeu Atotputernic!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4960528990655864&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu