miercuri, 24 februarie 2021

RUGAȚI-VĂ PENTRU ADEVĂRAȚII PREOȚI, CEI AI LUI ISUS HRISTOS, PENTRU CĂ PERSECUȚIA ESTE ÎN DESFĂȘURARE Trevignano Romano, 20 februarie 2021

MESAJUL LUI ISUS.

Copii Mei, cât sufăr, Eu sunt printre voi, plâng pentru toată suferința care Îmi este provocată.

Copii mult iubiți, o, cât sufăr! Ce Îmi face biserica Mea! Sunt deja aici și omenirea încă nu crede, nu înțelege câtă durere simt, câtă durere pentru această biserică a Mea. Mi-a întors spatele, cu toate că am zidit-o împreună cu Petru; este biserica Mea și nu voi lăsa ca diavolul să intre în posesia ei, ea va renaște din nou în glorie.

Copiii Mei, fiți atenți la doctrinele false ca să nu cădeți în această capcană. Preferații Mei (preoții), vor răspunde pentru ceea ce fac! Rugați-vă pentru adevărații preoți, cei ai lui Iisus Hristos, pentru că prigonirea lor este în desfășurare.

Cântați imnuri Domnului Dumnezeul vostru, plângeți pentru tot ceea ce se va întâmpla și strigați pentru că sunt aici. Copiii mei, convertiți-vă acum, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă mult, timpurile care vor veni vor fi pentru purificarea pământului, nimic din ce știți nu va rămâne pe acest pământ și voi încă vă mai gândiți la lucrurile pământești.

Spovediți-vă și pregătiți-vă pentru că timpul este la limită. Fiți gata, în rugăciune, fiți în harul Meu. Fiica Mea, poartă cu bucurie suferința, acesta va fi un Paște special.

Privește, fiica Mea, privește la acest Sânge prețios, este pentru toată lumea, chiar și pentru copiii Mei nerecunoscători și păcătoșii care nu înțeleg.

Fiica Mea, cât vei suferi de acest Paște, câtă suferință pentru toți păcătoșii, ajută-mă, iubirea Mea, ajută-mă, fă-o cu bucurie pentru Domnul tău. Sunt aici să vă purific. Acum, Duhul Sfânt va coborî peste voi, vreau să vă purific pe toți, fiți gata, pregătiți pentru că nu veți putea suporta ceea ce vă așteaptă.

De ce insistați pe lucrurile lumii? Iertați, iubiți, dați de pomană, nu fiți indiferenți. Duhul Meu este printre voi și va rămâne cu voi. Copiii Mei, stați împreună mai mult ca până acum, ajutați-vă unii pe alții pentru că în curând totul se va pierde.

Focul și apa se pregătesc, dar voi veți fi răpiți de Îngerii Mei și duși într-un loc sigur până când se va ivi Noul Paradis: într-o nouă eră, într-un pământ nou, cu ceruri noi. Urmați-Mă pe Mine și căile Mele, Eu sunt Calea, Adevărul și Viața.

Această casă este binecuvântată, îngerii Mei vor locui cu voi ca să vă protejeze. Copiii Mei, nu vă temeți de nimic, Eu v-am însemnat unul câte unul, așa cum satana i-a însemnat pe cei credincioși lui.

Fiilor, câte suflete Mi-ați adunat, atâtea suflete! Acum trec să vă binecuvântez rând pe rând, îngenuncheați și plecați-vă capul ca să aveți viață veșnică, în numele Tatălui, în numele Meu și al Duhului Sfânt, amin.

Dragul vostru Iisus.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5030842100291219&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu