luni, 8 februarie 2021

RAPORTUL COMPLET: Planul de Control al Lumii Întregi

 

Remediile pentru Covid-19 sunt interzise

În timp ce omenirea se confruntă cu cel mai grav coșmar din întreaga ei existență, brusc răsună un sunet de eliberare: există vindecare pentru Covid-19! Mii și mii de pacienți s-au recuperat de acest virus oribil în câteva zile, fără efecte secundare, fără spitalizare și practic fără decese. Acest remediu incredibil de puternic este un medicament antiviral vechi care a fost utilizat în întreaga lume de mai bine de 60 de ani: hidroxiclorochina.

Profesorul Didier Raoult

„Acesta este sfârșitul pandemiei”, a exclamat unul dintre cei mai renumiți oameni de știință din lume, profesorul Didier Raoult din Franța.

Profesorul Raoult este expertul global în boli infecțioase și a tratat personal mai mult de patru mii de pacienți Covid 19 cu această combinație de medicamente sigure, ieftine și uimitor de eficiente: hidroxiclorochonă combinată cu azitromicină. Practic, toți pacienții săi s-au vindecat într-o perioadă scurtă de timp. (1)

Pe urmele sale au urmat medici precum Dr. Zelenko din New York (2) care au vindecat peste o mie de pacienți Covid-19 și Dr. Stella Immanuel din Texas care a văzut 350 de pacienți recuperându-se (78) fără un singur deces. În întreaga lume, zeci de mii de pacienți covid și-au revenit rapid, datorită acestui tratament uimitor.

Mai multe studii științifice au confirmat cât de puternică este HCQ în înfrângerea coronavirusului, în special în combinație cu zinc și azitromicină. (3)

Studiul din 2005 a dovedit efectul antiviral al HCQ asupra SARS-CoV

Efectul puternic antiviral al clorochinei asupra SARS-CoV a fost deja dovedit printr-un amplu studiu științific realizat de NIH (care este condus de Dr. Anthony Fauci) în 2005. Concluzia acestui studiu a fost:

„Clorochina are efecte antivirale puternice asupra infecției SARS-CoV a celulelor primatelor. Clorochina este eficientă în prevenirea răspândirii SARS CoV în cultura celulară. ' (79)

Profesorul Raoult, Dr. Zelenko, Dr. Emmanuel și mulți alți medici din întreaga lume au văzut mii de pacienți covid recuperați în câteva zile, după ce au fost tratați cu HCQ + ZINC + AZ.

Ascunderea Leacului de Omenire 

Acesta ar fi trebuit într-adevăr să fie sfârșitul pandemiei, chiar acolo și atunci. Deci, de ce suferă lumea în continuare de această criză a sănătății? Pentru că s-a întâmplat ceva nebunesc, care poate fi prea absurd pentru a crede ... totuși este trista realitate de care trebuie să fim conștienți. După succesul extraordinar al acestei puternice combinații de medicamente antivirale, mai multe așa-numite organizații „de sănătate” sau instituții „medicale” din întreaga lume au făcut ceva ce nimeni nu și-ar fi putut imagina, chiar și în cele mai sălbatice imaginații:

au efectuat studii pentru a demonstra lumii că acest medicament sigur nu este bun și este de fapt periculos. Au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ascunde de omenire leacul pentru Covid-19.

Studiile frauduloase descalifică un medicament sigur pentru Covid-19 

Un astfel de studiu fraudulos a fost lansat de una dintre cele mai renumite instituții științifice din lume: „The Lancet” din Regatul Unit. Au publicat o lucrare care se presupune că „a dovedit” cât de ineficient și de dăunător este de fapt HCQ. Rezultat? Întreaga lume a început să respingă acest leac.

La scurt timp după lansarea acestui studiu, mai mulți oameni de știință au expus acest raport ca o înșelătorie rușinoasă. Era plin de date false și nu avea deloc validitate științifică.

Crimă în masă de către Organizația Mondială a Sănătății 

Un alt studiu a fost făcut de Organizația Mondială a Sănătății, care a testat HCQ pe 3.500 de pacienți din 400 de spitale din întreaga lume. Pentru groaza tuturor, până la o treime din toți pacienții ... au murit!

Ca urmare, hidroxiclorochina a fost interzisă în întreaga lume.

Un expert medical inteligent, Dr. Meryl Nass s-a gândit în sinea ei:

„Cât de ciudat ... în mâinile unor adevărați medici specialiști HCQ vindecă zeci de mii de pacienți, practic fără decese, iar în mâinile OMS ucide o mie de oameni ...”

S-a uitat bine la acest studiu și a descoperit ceva oribil: Organizația Mondială a Sănătății le-a dat pacienților lor doze absurde și letale de HCQ. Dr. Nass a dezvăluit: (4)

Testele OMS utilizează doze excesive, periculoase de HCQ. Aceste teste nu testează beneficiile HCQ pe Covid-19, ci mai degrabă testează dacă pacienții supraviețuiesc dozelor toxice, non-terapeutice.

„OMS și alte organizații au conspirat să administreze doze excesive de HCQ pentru a crește numărul de decese. Făcând acest lucru, jefuiesc miliarde de oameni de un medicament sigur și ieftin.

DR. MERYL NASS

Medicii din prima linie din America cenzurați 

Un grup de medici numiți „America's Frontline Doctors”(Medici din prima linie din America) au susținut o conferință de presă națională, în care au declarat deschis:

„Mass-media v-au mințit despre Covid-19. Suntem aici pentru a vă spune că există tratamente eficiente și sigure. Nimeni nu trebuie să moară. Nimeni nu trebuie să meargă la spital. Majoritatea persoanelor care sunt tratate cu HCQ + zinc se recuperează rapid. Există un remediu, hidroxiclorochina funcționează!”

Videoclipul conferinței lor de presă a fost vizionat de peste 20 de milioane de ori într-o singură zi ... și a fost apoi eliminat de Facebook și YouTube. Întregul lor site web a fost chiar eliminat de pe internet!

Cenzură masivă a fost aplicată Medicilor Americani din Prima Linie, care au povestit lumii despre tratamentele sigure și eficiente pentru Covid-19. (5B)

„Nu mai vindecați pe acești oameni, altfel ...” 

În Olanda, medicul de familie, Dr. Rob Elens, își trata pacienții cu zinc + HCQ . S-au recuperat în câteva zile. (6)

Guvernul a intervenit și i-a ordonat să nu-și mai vindece pacienții cu HCQ, în caz contrar i se va elimina licența. Dr. Elens a trebuit să-și lase pacienții să moară ...

A realizat mai multe videoclipuri în care îi informa pe oameni despre ce se întâmplă ... dar au fost îndepărtate imediat. Într-un videoclip a oferit informații științifice despre mai multe tratamente eficiente pentru Covid-19. În mai puțin de o zi, YouTube l-a șters.

„Guvernele spun că nu există tratament pentru Covid-19. E o minciună. Este înșelăciune. Nu vor să vindece Covid-19 pentru că ... toată lumea trebuie să primească vaccinurile.”

Dr. ROB ELENS, CENTRUL MEDICAL DE PEEL, OLANDA

Mai mult de 2.500 de experți trag alarma 

Reducerea la tăcere a acestui medic a venit însă prea târziu. Sute de mii de oameni îi văzuseră mesajele și o furtună de gânduri le trecea prin minte. Peste 2.500 de experți medicali și alte 18.000 de persoane au trimis o scrisoare guvernului, exprimându-și profunda îngrijorare cu privire la suprimarea tratamentelor sigure, ieftine și eficiente pentru Covid-19. (7)

„Rușinarea, blamarea și cenzura actuală a medicilor care se opun politicii guvernamentale - care este de a respinge alternativele la o cale de vaccinare - este extrem de îngrijorătoare."

DR. DICK BIJL + 2.500 DE MEDICI SPECIALIȘTI

Mai mulți medici sunt reduși la tăcere

În California, doi medici specialiști, dr. Dan Erickson și dr. Artin Massihi, au examinat peste șase mii de oameni, și-au dezvăluit descoperirile în timpul unei conferințe de presă, care a fost vizionat de 5 milioane de ori. (17) YouTube le-a eliminat videoclipul ... și l-a eliminat din nou, din nou și din nou, și a continuat să-l elimine, pe măsură ce sute de oameni îl încărcau pe diferite conturi YouTube.

Om de știință de top este redus la tăcere 

Dr. Knut Wittkowski, epidemiolog de renume mondial, a studiat carantina și a dezvăluit cum nu a făcut nimic pentru a împiedica răspândirea Covid-19. Acest om de știință respectat la nivel internațional și-a împărtășit descoperirile într-un videoclip și a fost cenzurat imediat. (7A)

Renumitul epidemiolog Dr. Knut Wittkowski a dezvăluit că izolarea nu oprește răspândirea Covid-19 ... și a fost cenzurat.

Blogul medical este eliminat 

Dr. David Brownstein din Michigan a tratat cu succes peste 120 de pacienți cu coronavirus folosind vitamina C intravenoasă, peroxid de hidrogen nebulizat, împreună cu administrarea orală de vitamina A și D. (7B)

Am tratat peste o sută de pacienți și toți se simt mai bine. Nimeni nu a fost internat sau ventilat mecanic. Am avut o rată de succes de 100%. Am tratat pacienți foarte bătrâni și foarte bolnavi, am crezut că vor muri. Dar starea acestor pacienți s-a îmbunătățit cu aceste terapii.

Dr. Brownstein a vindecat 120 de pacienți cu coronavirus. El a fost mustrat de FTC și întregul său blog medical a fost eliminat.

Libertatea de exprimare a dispărut

În timpul acestei pandemii, se întâmplă ceva foarte periculos: brusc libera exprimare a dispărut de pe planeta Pământ. Este permisă doar narațiunea împinsă de marile mass-media. Este ceea ce făceau naziștii. Este ceea ce se întâmplă în China comunistă. Pentru asta era cunoscută Rusia. Dar nu cu ce este obișnuită lumea liberă ...

Continuați să citiți pentru a vedea de ce fac asta, astfel încât să vă puteți proteja viața ...

„Dacă libertatea de exprimare este îndepărtată, atunci idioți și muți, putem fi conduși, ca niște oi la sacrificare”.

GEORGE WASHINGTON, PRIMUL PREȘEDINTE AL STATELOR UNITE ALE AMERICII

500 de pacienți cu coronavirus s-au vindecat 

Un respectat medic din Texas, Dr. Richard Bartlett, a tratat cu succes peste 500 de pacienți Covid-19 cu o rată de succes de 100%, folosind un bine cunoscut medicament pentru astm Budesonide. Acest lucru este folosit și în Taiwan, Japonia și Islanda, unde doar o mână de oameni au murit din cauza Covid-19, la populații de zeci de milioane de oameni!

Într-un interviu cu „America can we talk” (7E), el ne spune că o doamnă care suferea deja de două tipuri de cancer și al cărei corp era slăbit din cauza chimioterapiilor, a luat și Covid-19 pe deasupra. Era pe moarte ...

El a tratat-o ​​cu Budesonide și câteva zile mai târziu, a putut lucra din nou în ture de opt ore.

Acest medicament eficient este totuși complet ignorat de „organizațiile de sănătate”, guverne și mass-media și este chiar denunțat.

CE SE ÎNTÂMPLĂ?

De ce OMS a ucis o mie de pacienți, astfel încât să poată interzice un medicament eficient pentru Covid-19? De ce sunt cenzurați medicii din întreaga lume?

CE SE ÎNTÂMPLĂ PE PĂMÂNT CU ACESTA PANDEMIE?

Vaccinurile sunt împinse ca „Singurul Răspuns”

Răspunsul poate fi auzit tare și clar în toată mass-media din întreaga lume: omenirea trebuie vaccinată împotriva Covid-19. Guvernele anunță o dispoziție pentru a forța fiecare persoană să accepte acest vaccin cu repeziciune, care a fost dezvoltat în grabă fără teste adecvate de siguranță.

Vocea principală care solicită acest lucru este Bill Gates, cel mai important dealer de vaccinuri din lume. El a devenit miliardar prin intermediul companiei sale Microsoft, dar și-a mărit averea la peste o sută de miliarde de dolari prin vânzarea de vaccinuri. El a spus:

„Investiția în industria vaccinurilor este cea mai bună afacere pe care am făcut-o vreodată”. (29)

Chiar înainte de izbucnirea pandemiei, Gates a postat pe Twitter:

Sunt deosebit de încântat de ceea ce ar putea însemna anul viitor pentru una dintre cele mai bune achiziții din sănătatea globală: vaccinurile! 

https://www.stopworldcontrol.com/full/?fbclid=IwAR3EmzqDI2y4HCwi_3xH2qpnE2lpa2xNlFDjR5a4X-fn1hK1JNIZB_avN9k

2 comentarii:

  1. Ajungi sa te intrebi , cum de lumea care doreste sa se vaccineze , nu-si pune un semn de intrebare inainte de a se injecta cu aceasta OTRAVA , si pentru trup si pentru suflet, .....

    RăspundețiȘtergere