luni, 1 februarie 2021

SE APROPIE ORA GROAZNICĂ A MARII ÎNCERCĂRI - Carbonia, 30 ianuarie 2021

Atenție, oamenilor, sunteți pe cale să asistați la cea mai mare prăbușire din istoria Bisericii.

Diavolul este furios, pofta lui este mare, el vă suflă în ceafă, vrea să vă facă sclavii lui. Fiți vigilenți, rugați-vă Sfântul Rozariu oferindu-l la intențiile Preasfintei Fecioare.

Biserica pământească își va vedea căderea sa, farmecul ei se va pierde, este ultima nebunie a Satanei, el știe că planul său a eșuat deja, dar în mândria lui continuă; a reușit să tragă multe suflete la el, dar Dumnezeu își va pune creatura în condiții de pocăință pentru că va trimite un mare dezastru asupra ei: ... atunci va striga numele lui Isus în ajutor.

Isus își va lua înapoi Biserica și o va face să strălucească cu dragostea Sa, în lumina Sa va umbla pentru că El va fi Cel care o va călăuzi.

Sunteți aproape de AVERTISMENT!

FIȚI ATENȚI, COPIII MEI, PUNEȚI-VĂ INIMA ÎN MINE, FIȚI CREDINCIOȘI ADEVĂRATEI MELE BISERICI.

COPIII MEI, ACUM VOR FI MULTE DEZASTRE CARE SE VOR ÎNTÂMPLA UNUL DUPĂ ALTUL, FĂRĂ NICIUN RĂGAZ, OMUL VA TREBUI SĂ REALIZE CĂ FĂRĂ DUMNEZEU NU POATE FACE NIMIC, VA TREBUI SĂ STRIGE LA AJUTORUL SĂU. DUMNEZEU va auzi strigătul copiilor Săi și îi va pune în condiții de salvare.

Când pe Pământ se va întâmpla tot ce au anunțat profețiile, cu adevărat veți ști că întoarcerea lui Isus este la ușă.

UN MARE DEZASTRU ESTE PE CALE SĂ SE ÎNTÂMPLE ÎN ITALIA, MULȚI VOR FI SURPRINȘI ÎN SOMN.

Cer convertirea acestei Omeniri. Oferiți-vă șansa de a vă salva, oamenilor. Aveți încredere în Mine. Îi voi trimite pe Îngerii Mei să vă ajute, ei vă vor îndruma către adăposturile Mele unde veți fi protejați și vindecați de orice rău. Aceste adăposturi vor fi multe pe Pământ, cei care vor locui acolo vor fi chemați de Dumnezeu.

TORINO VA FI PUS ÎN CONDIȚII DE CONDAMNARE.

ROMA ESTE GATA SĂ FIE LOVITĂ PÂNĂ LA MOARTE  DE ADVERSAR.

Florența va cădea în noroiul morții.

Cei răi cutreieră lumea, în viclenia lor vor putea fura multe suflete departe de Iubire. Fiți vigilenți, oamenilor! Sosește ora cumplită a marii încercări: oricine s-a refugiat în Mine va fi în siguranță, în timp ce acela care M-a negat va cădea în plasa Diavolului.

Încă tună durerea Mea pentru această Umanitate care Îmi este necredincioasă, CER TUTUROR CREDINCIOȘILOR MEI SĂ SE ROAGE PENTRU CA MULTE SUFLETE SĂ SE POATĂ ÎNTOARCE LA ​​TATĂL.

COPIII MEI, VĂ AȘTEPT PE TOȚI CONVERTIȚI, NU FIȚI NESĂBUIȚI, ADEVĂRUL ESTE ÎN MINE. „NU DISPREȚUIȚI ACESTE CUVINTE ALE MELE” CARE SUNT PENTRU SALVAREA VOASTRĂ.

Înainte, totul urmează să fie transformat, lucrurile de dinainte nu se vor mai întoarce niciodată: ... cine vrea să fie mântuit,  să se întoarcă repede la Cel care este Mântuirea.

Maria Preasfântă este acum printre voi, mantia ei vă acoperă și vă protejează de rău.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4941051249270305&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu