joi, 25 februarie 2021

Botezați-vă copiii voștri ca sa poată avea parte o viață de sfințenie - Trevignano Romano, 23 februarie 2021


Copiii mei, vă mulțumesc că m-ați primit mereu în inima voastră.

Iubiți copii, uitați-vă în jurul vostru, acesta este timpul de distrugere, confuzie și mai ales de alegeri, sunteți invitați să decideți de partea cui sunteți, deci eu vă spun: există o singură cale de a face alegerea corectă, urmați Evanghelia, Cuvântul lui Dumnezeu și stați în rugăciune, lăsați să intre lumina Lui în inimile voastre, doar așa veți înțelege calea corectă.

Falsitățile acestei lumi sunt mai dăunătoare decât orice boală, uitați-vă câte sinucideri, în special la copii, diavolul este în toată puterea lui, din acest motiv cer familiilor: învățați-i pe copii rugăciuni, explicându-le că numai prin ele puteți să aveți Pace și seninătate în inimi, că fără lumina lui Dumnezeu este întuneric.

Botezați-vă copiii, ca ei să poată mearge spre o viață sfântă.

Copiii mei, lumea și omenirea sunt pe marginea prăpastiei, întăriți-vă în credință și rugăciune pentru că în curând antihristul își va face apariția.

Fiilor, aveți și speranța că totul se va reînnoi astfel încât să existe o lume nouă a păcii, speranței și iubirii, totul este pregătit pentru aceste evenimente, dar mai întâi va trebui să treceți prin necazuri și prigoană. Priviți semnele, fiți curajoși, noi vom fi alături de voi.

Fiilor, căiți-vă și convertiți-vă la singurul Dumnezeu adevărat, Dumnezeul păcii, iubirii, milei și dreptății.

Acum vă las cu binecuvântarea mea în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5041426512566111&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu